Gość: cute IP: *.acn.pl 04.12.02, 23:40 moim zdaniem NR 1 to brunetka na drugim planie z kwietnia oraz pani z sierpnia pozdrawiam i ciekaw jestem waszych opini Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KR$ Re: twoje typy z Kalendarza Pirelli IP: *.riz.pl 05.12.02, 12:13 Gość portalu: cute napisał(a): > moim zdaniem > NR 1 to brunetka na drugim planie z kwietnia > oraz pani z sierpnia > > pozdrawiam i ciekaw jestem waszych opini Pani z sierpnia odpada - zadna palaca kobieta nie jest apetyczna... Moj wybor to pani z czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś
massta Re: twoje typy z Kalendarza Pirelli 05.12.02, 12:34 sierpien-super.reszta cienka. jeszcze ewentualnie luty daje rade. Odpowiedz Link Zgłoś
frisky2 Re: twoje typy z Kalendarza Pirelli 05.12.02, 12:35 moje typy to te babki z golym biustem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ofiara KR$ Re: twoje typy z Kalendarza Pirelli IP: *.devs.futuro.pl 05.12.02, 13:55 wyszlo szydlo z wora-tylko o seksie-oczywiscie wybral najbardziej "ekponujaca" kobiete... PS tak mnie obrazal a wybral typ mojej urody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR$ Re: twoje typy z Kalendarza Pirelli IP: *.riz.pl 05.12.02, 15:08 Gość portalu: ofiara KR$ napisał(a): > wyszlo szydlo z wora-tylko o seksie-oczywiscie wybral najbardziej "ekponujaca" > kobiete... > PS tak mnie obrazal a wybral typ mojej urody. Gdzies cie obrazalem? To chyba ty raczej jakies glupoty pisalas - jak ktos pisze glupoty to opinia o nich (prawdziwa) nie jest obrazliwa. Poza tym piekna kobieta ale glupia to straszna pomylka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ofiaraKR$-ara Re: twoje typy z Kalendarza Pirelli IP: *.devs.futuro.pl 05.12.02, 17:10 No masz racje glupoty pisalam-"Boze chron mnie przed takim jak TY" Mi sie wydaje ze ja raczej jest madra niz ladna-bo tak wolalabym o sobie myslec...a faceci pewnie mysla co innego jak mnie widza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR$ ofiaro IP: *.riz.pl 05.12.02, 17:45 Gość portalu: ofiaraKR$-ara napisał(a): > No masz racje glupoty pisalam-"Boze chron mnie przed takim jak TY" > Mi sie wydaje ze ja raczej jest madra niz ladna-bo tak wolalabym o sobie > myslec...a faceci pewnie mysla co innego jak mnie widza. To tez glupie bo o takich jak ja to powinnas sie modlic, ale nie o to mi chodzilo gdy przypominalem ci o wypisywanych przez ciebie glupotach. Z tego co pamietam to zakladalas glupkowate watki. Odpowiedz Link Zgłoś
nell26 Re: twoje typy z Kalendarza Pirelli 05.12.02, 12:35 styczen, czerwiec i sierpien:) pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedziczka Re: twoje typy z Kalendarza Pirelli 05.12.02, 15:32 To nie macie Pań na cały rok, tylko musicie co miesiąc zmieniać? A namówcie swoje Panie, żeby co miesiąc eksponowały co innego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: twoje typy z Kalendarza Pirelli IP: 62.233.139.* 05.12.02, 15:38 niedzwiedziczka napisała: > To nie macie Pań na cały rok, tylko musicie co miesiąc > zmieniać? Ja np. nie mam 365 pan - na kazdy dzien innej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: santiago belle IP: *.1000lecie.pl 05.12.02, 18:06 najbardziej podoba mi się pani "kolarz-styczeń". ktoś pomyśli sobie, że podoba mi się bo jest roznegliżowana. jedankże myślę, że owo zdjęcie bardzo dobrze ukazuje piękno tej kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaxx CZERWIEC!!! IP: *.lama.net.pl / 192.168.4.* 05.12.02, 23:54 co za baba! :) Żebyście wszystkie były takie to bym dywany przed wami rozwijał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Nie! Grudzien! 06.12.02, 01:03 Nie tyle kobieta, co pomysl na sposob w jaki zostala pokazana kojarzy mi sie z wiosna. Patrzec na wiosne w grudniu? Tak, to by sie zgadzalo, ostatnio w jakims parku na drzewach pojawily sie paki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4ur SIERPIEŃ BEZ DYSKUSJI IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.12.02, 16:21 SIERPIEŃ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ar Re: twoje typy z Kalendarza Pirelli IP: srv:* / 10.0.33.* 06.12.02, 18:32 Zdecydowanie CZERWIEC. ( mówiąc ona pali skręta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ofiaraKR$-ara Re: twoje typy z Kalendarza Pirelli IP: *.devs.futuro.pl 06.12.02, 20:01 cholera co jest grane -wygrywa blondyna. faceci na serio? a jakby takie samo zdjecie ale taka sama sexi laska tylko brunetka?? no taka jak ja?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cute Re: twoje typy z Kalendarza Pirelli IP: *.acn.pl 07.12.02, 01:23 Gość portalu: ofiaraKR$-ara napisał(a): > cholera co jest grane -wygrywa blondyna. > faceci na serio? > a jakby takie samo zdjecie ale taka sama sexi laska tylko brunetka?? > no taka jak ja?? ano to "NR 1 to brunetka na drugim planie z kwietnia" później(ale bardzo blisko) dopiero ta blondyneczka... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
randolff Re: twoje typy z Kalendarza Pirelli 07.12.02, 01:22 Jak dla mnie - wrzesien! Odpowiedz Link Zgłoś
kohanek KR$ oj cienka jestes z te Twoja autoreklama 07.12.02, 01:35 zaloze sie ze wygladasz tak sobie przecietnie, nawet nudnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ofiaraKR$-ara Re: KR$ oj cienka jestes z te Twoja autoreklama IP: *.devs.futuro.pl 07.12.02, 09:12 sprawdz na oczy zanim sie wypowiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR$ Re: KR$ oj cienka jestes z te Twoja autoreklama IP: *.riz.pl 09.12.02, 20:37 kohanek napisał: > zaloze sie ze wygladasz tak sobie przecietnie, nawet nudnie ty losiu malinowy jestem facetem a jak piszesz do tej glupiej krowki ktora jest ofiara a z jakiegos powodu uwaza sie za moja ofiare (ofiara KR$-ara) to pisz o niej futuro. Nie bedzie mi dziwka szargac mojego nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ofiaraKR$-ara do KR $ IP: *.devs.futuro.pl 11.12.02, 13:44 ostry jezyczek,maly peniczek...he,he Odpowiedz Link Zgłoś
kiryllov Re: twoje typy z Kalendarza Pirelli 07.12.02, 21:57 nie lubie blondynek, ale dziewczyna z czerwca, ta co cos pali - rewelacja. Za to na przyklad piekna brunetka w czarnych majteczkach i z drzewem w tle przegrywa srogo przez obecnosc okropnego partnera. Gdyby nie on - to ta pani by wygrala w moim skromnym podsumowaniu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrufka Re: twoje typy z Kalendarza Pirelli IP: *.abo.wanadoo.fr 07.12.02, 22:09 Jak sie zaraz zdenerwuje to zrobie sobie dwanascie zdjec na golasa, posklejam i dam mezowi pod choinke. Na mnie ma sie gapic a nie na inne! No. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan kobiet Re: twoje typy z Kalendarza Pirelli IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 08.12.02, 22:34 mi sie najardziej podoba ta laseczka w takiej bialej zwiewnej bluzeczce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dekris Czerwiec IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.02, 09:56 i ta bielizna i ta kobieta... Odpowiedz Link Zgłoś
leatisia Re: twoje typy z Kalendarza Pirelli 09.12.02, 10:26 Gość portalu: cute napisał(a): > moim zdaniem > NR 1 to brunetka na drugim planie z kwietnia > oraz pani z sierpnia > > pozdrawiam i ciekaw jestem waszych opini Najbardziej podobaja sie mi panie : czerwiec i styczen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McCuskey Re: twoje typy z Kalendarza Pirelli IP: *.uml.lodz.pl 09.12.02, 14:48 A co to w ogóle jest? Rzetelna fotografia i nic więcej. Artystyczna kolekcja dla snobów. A te permanentnie odchudzające się modelki to mają być ekstra laski? U mnie w mieście Łodzi widzę codziennie na ulicy po kilka ładniejszych (nawet opatulonych szczelnie) dziewczyn. Pozdrawiam prawdziwych koneserów kobiecej urody. Odpowiedz Link Zgłoś
greenblack Re: twoje typy z Kalendarza Pirelli 09.12.02, 22:37 Zdecydowanie Isabeli Fontana - z kolażu luty i z listopada. To ta sama bellezza. Starczyłby jeden gest... Odpowiedz Link Zgłoś