agniecha27 12.12.02, 10:15 Czyżby forum ulegało powolnemu, ale jednak, samouzdrowieniu...? Poczekam, poczytam, popatrzę... Fajnie by było... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pajdeczka Symptomy... 12.12.02, 10:18 A czy są jakieś symptomy choroby tego forum? Nie zauważyłam jakoś. Może to wina tych paru dioptrii, albo przejedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Jedną z cech pożądanych... 12.12.02, 10:23 ... na forum jest sympatyczność i wyrozumiałość... i nie zależy to wcale od dioptrii czy cylindrów... no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re:na Wizażu.pl 12.12.02, 10:37 ...odezwały się głosy, że ucieka się z forum GW z powodu wyzwisk i niesympatycznej atmosfery. Ciekawe, dlaczego? (to było pytanie retoryczne) (łączę się w oczekiwaniach z tymi, którzy nie przepajdają za wyzwiskami...) (a przepajowanie było zamierzone) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Normalnych Rzeczowych Rozmow Na Temat!!!! IP: *.athens.access.acn.gr 12.12.02, 10:40 Matrek Na Prezydenta!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Renia ;))) 12.12.02, 10:52 Gość portalu: renia napisał(a): > Matrek Na Prezydenta!!! :))) Co Ty tak źle Matrekowi życzysz... dobry jest chłopina, a prezydentowanie by Go zepsuło... wystarczy, że juz jest prezesem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Renia ;))) IP: *.athens.access.acn.gr 12.12.02, 10:57 No dobre, ale jak nie Matrek to kto? Buko? Bo inniejszych kandedatuf nie znajduje :))) A ktos powinien wziac ten krzyz na swoje bary :))) Bo taka anarchia to widzisz do czego prowadzi ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
fe_male A ja nie chcem. 12.12.02, 11:07 Wolę się anarchizować niż poddawać czyimś rządom, w dodatku męskim, kurde, na forum kobieta - tego by jeszcze brakowało. Jak jest demokracja to proszę wziąć mój głos pod rozwagę, a jak dyktatura to mam was gdzieś i schodzę do podziemia dywersją się zajmować. fe_Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: A ja nie chcem. IP: *.athens.access.acn.gr 12.12.02, 11:10 Fe_male jak mozesz sie nie zgadzac, czy mam Cie zwac? ;))))))) I wtedy koniec ze samouzdrawianiem 4um i zaś od poczatku sie zacznie ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fe_male Re: A ja nie chcem. 12.12.02, 11:18 Jednego możecie się nie obawiać, jak już ten prezydent będzie, a ja z podziemia zechcę go trochę błotem obrzucić a wam nerwów napsuć, to zawsze będziecie wiedzały, że to ja a nie jakaś fe_male w przebraniu, co kombinezony zakłada,żeby się błotem nie pobrudzić. Zanaczam, że bez powodu zamachów robić nie będem ale w paradzie na cześć nowowybranego, tfffuuuuu....(splunęłam) nie pójdę. Koniec i kropka. fe_Pa Odpowiedz Link Zgłoś
goga.74 Re: Normalnych Rzeczowych Rozmow Na Temat!!!! 12.12.02, 11:51 Gość portalu: renia napisał(a): > Matrek Na Prezydenta!!! :))) veto Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Normalnych Rzeczowych Rozmow Na Temat!!!! 12.12.02, 11:58 goga.74 napisała: > Gość portalu: renia napisał(a): > > > Matrek Na Prezydenta!!! :))) > > veto > > liberum...? Odpowiedz Link Zgłoś