chloe30 24.11.05, 15:13 Saaamaaa, saaamaaaa, jak ta dziura w płooooocieeee.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chiara76 Re: Zostałam sama.. 24.11.05, 15:37 widzę, że coś nie w humorku na ten koniec dnia>? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Zostałam sama.. 24.11.05, 15:40 Ja mam dobry humorek, tylko żeście mnie tu samą zostawiły jak starego kapcia.... :(((( Obijam się jak duch po forumie i nie mam do kogo dzióba roztworzyć, buuu... Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Zostałam sama.. 24.11.05, 15:59 Tak, i w dodatku nie mogę wam zaprezentować moich wyjątkowych zdolności wokalnych, jak ja pięknie śpiewam o tej dziurze (w płocie) Odpowiedz Link Zgłoś
singelka Re: Zostałam sama.. 24.11.05, 16:03 wierzymy, że pieknie śpiewasz, ale juz nie wyj:DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Zostałam sama.. 24.11.05, 16:04 A bo zaraz idę do domu, co wiąże się z jazdą w zimie (a tego nie cierrrrpię) A potem muszę znowu jechać - z Leosiem na zastrzyk Ale potem.......... ale potem............. nareszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gotowe na wszystko 21:15 hurrra!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
singelka Re: Zostałam sama.. 24.11.05, 16:08 bidulek nasz jeszcze ma zastrzyki?? jak długo to jeszcze będzie trwać?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Zostałam sama.. 24.11.05, 16:09 Podobno dzisiaj ostatni, miejmy nadzieję. I siedzimy z dupką w Krakowie do świąt, żadnego wożenia bo znowu się przeziębi bidusiek :(( Odpowiedz Link Zgłoś
singelka Re: Zostałam sama.. 24.11.05, 16:12 no nie no, teraz to przystopuj....zimno jest jak cholera:) trzymam kciuki, żeby to już był ostatni;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Zostałam sama.. 24.11.05, 16:16 Siedzimy i dopiero na Święta pojedziemy na tydzień. Już go widzę jak szaleje przy choince!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Zostałam sama.. 24.11.05, 16:19 A do naszego "normalnego" domu pod Katowicami, bo w Krakowie to my za pracą tylko :)) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Zostałam sama.. 24.11.05, 16:13 singielka, ide sobie ulica na lunchu, zgladam wystawy i co widze!??? piekna kosmetyczke, taka na 'podreczne kosmetyki', zeby sie ucharakteryzowac w kibelku z kim??? no z kim??? (kosmetyczka znaczy) - tak! zgadlas!!! z marylin:):) eh, gdybym wiedziala gdzie urzedujesz to bym normalnie ci zakupila. i pikniusna byla, serio:) mm z pedzelkiem w dloni nakladajaca sobie pomadke na usta. zdjecie czarno-biale. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Zostałam sama.. 24.11.05, 16:15 Conejito, a paczka od Ciebie droga by była??? A ta kosmetyczka droga jest???? Bo ja bym chciała!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
singelka Re: Zostałam sama.. 24.11.05, 16:16 swoja droga strasznie intryguje mnie, co ten sen oznaczał... słuchajcie, normalnie nie mogę przestać o tym mysleć:DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Zostałam sama.. 24.11.05, 16:18 Kurcze, kiedyś na forum wróżbiartswo laska tłumaczyła sny, może by pomogła :)) Odpowiedz Link Zgłoś
singelka Re: Zostałam sama.. 24.11.05, 16:20 o! to jest mysl....napiszę, moż przetłumaczy:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Zostałam sama.. 24.11.05, 16:23 sie nie dziwie, ze nie mozesz przestac myslec. nawet ja zaczelam! tyle walkowania, ze i zwykle chrupki by urosly do jakiegos znaku ideologicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Zostałam sama.. 24.11.05, 16:26 conejito13 napisała: > i zwykle chrupki by urosly do jakiegos znaku ideologicznego. Hehe, to juz mam symbol dla mojej sekty :))) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Zostałam sama.. 24.11.05, 16:26 nie wiem ile kosztuje. sprawdze i ci powiem. byly male, wieksze, duze, rozne. w zaleznosci od potrzeb. zapytam i ci napisze. teraz jestem w polandzie od piatku (przyszlego). a stamtad juz chyba tak drogo by nie bylo jak stad. ile moze kosztowac przesylka z wawy do krakowa? nie wiem... ty pewnie lepiej wiesz niz ja. a kosmetyczka na prawde ladna. napisze ci jutro, jesli serio pisalas. a jesli nie, to tez napisze, zebysta wiedzialy jakie tu cudenka mamy, o!:) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Zostałam sama.. 24.11.05, 16:27 No właśnie, przeca lecisz do Polski. Kosmetyczki obadaj dokładnie i mi napisz. Kasą nie śmierdzę, ale dla MM wszystko :)) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Zostałam sama.. 24.11.05, 16:29 singelka napisała: > jesteś w wawy czy z krakowa? Conejito z Wawy, o ile mnie ALzheimer nie myli :)) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Zostałam sama.. 24.11.05, 16:32 singelka napisała: > e tym wieku??:DDDDDDD Hehe, tak to jest jak się człowiek ujawnia. A może by tak Singelka łaskawie wizytówkę sobie założyła, hę???? :D Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Zostałam sama.. 24.11.05, 16:37 singelka napisała: > ni umiem...:DDD Kłamczucha... A jakbyś miała wizytówkę to obok nicka by się do każdego taka bużka uśmiechała!! O :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
singelka Re: Zostałam sama.. 24.11.05, 16:38 no dobra...nie wymądrzaj się, tylko powiedz jak to się robi, to sobie założę;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Zostałam sama.. 24.11.05, 16:40 Eee....myślałam...dobra. Kliknij na swojego nicka i tam będzie instrukcja, krok po kroku. Wpisujesz te dane które chcesz, no i oczywiście możesz potem zmienić. 5 minut roboty, do dzieła, klikaj se na nicka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Zostałam sama.. 24.11.05, 16:40 z warszawy. a chloe z krakowa. dlatego mowilam o paczce wawa-krk. Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 a singielka? 24.11.05, 16:42 odkuda ty? - znaczy skad ty (jakbym jakos niejasno napisala albo pomylila:):) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: a singielka? 24.11.05, 16:43 Singelka chyba z Wawy, ale czekaj, zakłada se wizytówkę, będziem miały komplet informacji :))) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: a singielka? 24.11.05, 16:48 jak jest z wawy to normalnie jej w prezencie ta merlin kupie (zamiast trzech kroli to jeden pojedzie, czyli ja!), moze snu jej przysporze tym samym:) jutro doniose jakie ceny towaru, co i jak. i sama se qrwa kupie. normalnie nie moge. juz widze mine mojego meza jak niose do domu 3 kosmetyczki z blondi. posadzi mnie o strate ostatnich synaps. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: a singielka? 24.11.05, 16:50 conejito13 napisała: > do domu 3 kosmetyczki z blondi. posadzi mnie o strate ostatnich synaps. A po cóż mu synapsy??? W innym wątku zostało ustalone, że usta ważniejsze :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: a singielka? 24.11.05, 17:39 no tak, ale bez synaps latajacych z odpowiednia czestotliwoscia to nie bede przeciez wiedziala, czy do buzi czy do raczki. co ty! Odpowiedz Link Zgłoś
singelka Re: a singielka? 24.11.05, 16:49 taaak....jak mi powiesz, jak wyeliminować kurewski błąd zapisu (0)??!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: a singielka? 24.11.05, 16:50 singelka napisała: > taaak....jak mi powiesz, jak wyeliminować kurewski błąd zapisu (0)??!!!! A kiedy to pisze??? Bo ja już dobrze nie pamiętam jak t się robiło Odpowiedz Link Zgłoś
singelka Re: a singielka? 24.11.05, 16:52 kliknęła nie na to co trzeba i sie awanturuje, ach te baby:DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: a singielka? 24.11.05, 17:42 signielka - joanna conejito - joanna singielka - wawa conejito - wawa (obecnie vlc, ale ja tam jeszcze wroce:):) singielka - conejito - chloe - kosmetyczki z mm!:):) jezusie, nie, bo padne! Odpowiedz Link Zgłoś
singelka Re: Zostałam sama.. 24.11.05, 16:16 zakupić możesz...odbiorę przy najbliższej okazji:DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: To ja 24.11.05, 17:38 lo matko z corka. fobia. dobra, zakupie te kosmetyczki, niech bedzie... bosz... co za fanki! ps. a fanki to od fanatyzmu. niezle, co? Odpowiedz Link Zgłoś