kokocinska 29.03.06, 19:03 czt zbacie jakies sposoby na pocace sie dlonie? to dosyc krepujaca przypadlosc w pracy i nie tylko moje sa wiecznie spocone, a przez to mokre z gory dzieki za rady!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pucek77 Re: pocace sie dlonie 29.03.06, 19:11 Sporo juz na ten temat było i na tym forum i na innych (np zdrowie kobiety) ale niestety nie ma tam nic odkrywczego... mam ten sam problem - ciągle mokre łapy ( i stopy) głownie jak sie denerwuje ale taż jak jest mi po prostu gorąco (a pod pachami mam spokój). Na razie próbuje sie nie denerwować (persen np) i smaruje co kilka dni dłonie etiaxilem do dłoni. Czy działa? Trudno powiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
kokocinska Re: pocace sie dlonie 29.03.06, 19:54 bede wdzieczna jesli puscisc mi kilka linkow do postych o "mokrycj lapskach":) dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
browanx polecam "Etiaxil"do dloni 29.03.06, 20:02 Więcej info na googlach www.google.pl/search?hl=pl&q=etiaxil&btnG=Szukaj&lr=lang_pl Odpowiedz Link Zgłoś