frezja66 29.03.06, 22:20 Uczył sie ktoś z ESKK ? interesuja mnie opinie, z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hodos TAK!! 29.03.06, 22:26 hEY! Uczyłam się angielskiego z ESKK od kiedy powstał i to było chyba z 10 lat temu czy wcześniej:) Jeśli masz samozaparcie i chęci to jest to naprwadę fajny sposób na naukę:) Ja uczyłam się angielskiego oraz Amerykańskiej wersji angielskiego, niemieckiego, francuskiego. Moja Mama teraz studiuje portugalski. Siostra zaliczyła gre na gitarze, kaligrafię i angielski. Widziałam jak sie firma rozwija i jak zmieniaja się kursy, opracowania lekcji, metody przekazu i wychodzi na coraz lepsze! Gorąco polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
frezja66 Re: TAK!! 29.03.06, 22:27 I ten kurs wystarczył Ci do nauki angielskiego czy chodziłaś jeszcze na jakies dodatkowe zajecia? dzieki za odp :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hodos Re: TAK!! 29.03.06, 22:34 tam są 3 stopnie.. 1 - dla początkujących; 2 - dla średniozaawansowanych i 3 - dla zaawansowanych.. w sumie jest tam ogrom słownictwa ale ja tak na dobre rozgadałam się po amerykańskiej wersji a tylko dlatego, że to było świeższe opracowanie. W tym samym czasie chodziłam na kurs angielskiego ale jako nastolatka nie bardzo skorzystałam, dopiero potem wróciłam do lekcji i duzo mi dały. Teraz jest duzo ćwiczeń do wykonania co jest plusem. Zajrzyj na stronę internetową ESKK, tam znajdziesz lekcje próbne. Jedynym minusem jest to, że jak nie masz z kim rozmawiać to wiedza będzie tylko siedziała w głowie a potrzebuje ciągłego rozruszania. Moja koleżanka uczyła się hiszpańskiego i na własne uszy słyszałam jak się dogaduje z Hiszpanami! :) Odpowiedz Link Zgłoś
itslola Re: Kurs ESKK korzystał ktoś? 29.03.06, 22:58 Ja tez zamowilam... I przez pierwsze tygodnie bardzo sie przykladalam a potem w ogole. Jestem taki slomiany zapal. Po angielsku mowie swietnie, nauczylam sie w LO i podczas zagranicznych wakacji. ESKK mialam sobie jezyk podszlifowac, ale nie doszlo do tego. Trzeba miec naprwde silno wole i samozaparcie. Mi sie nie udalo! Odpowiedz Link Zgłoś