Dodaj do ulubionych

przysposobienie do zycia dla mezczyzn : ))kurs

13.12.02, 13:02
Kurs przysposobienia do życia w społeczeństwie dla mężczyzn
- szkolenie otwarte -

Tematy zajęć:

1. Jak pracować nad własnym ograniczeniem umysłowym
2. Dlaczego nie ma nic złego w dawaniu kwiatów
3. Ty też możesz siedzieć obok kierowcy (i to cichutko)
4. I ty możesz prasować
5. Zadbaj o piękno swoich stóp - jak obcinać sobie paznokcie
6. Jak się napełnia kostkarkę (lub woreczki) do lodu - z pokazem
slajdów
7. Zalety oddawania zepsutych urz±dzeń elektrycznych do punktu
napraw
-
Ty a elektryczno¶ć
8. Nowocze¶ni rodzice: zadanie, które nie kończy się na stosunku
9. Szkoła przetrwania I - smażenie jajka sadzonego
10. Szkoła przetrwania II - mycie podłogi w łazience
11. Przyznanie się do niewiedzy nie jest ostateczn± klęsk±
12. Ty: słaba płeć
13. Powody dla których zakłada się now± rolkę papieru w toalecie
gdy
poprzednia się skończyła (ze slajdami i przykładami)
14. Techniki walki ze snem po stosunku
15. Techniki relaksacyjne i sposoby za¶nięcia mimo że by się
chciało.
16. Jak opuszczać deskę klozetow± - krok po kroku
17. Pilot od telewizora - jak walczyć z uzależnieniem
18. Jak pozbyć się chęci wygl±dania młodziej niż własny syn - triki
i
propozycje
19. Cel możliwy do osi±gnięcia - jak ograniczyć spożycie alkoholu
20. Dlaczego nie należy odkrywać kołdry po puszczeniu b±ka
21. Prawdziwi mężczyĽni też pytaj± przechodniów o drogę gdy się
zgubi±
22. Twoja odzież (I) - jak składać spodnie. Zastosowanie wieszaka
23. Twoja odzież (II) - do czego służy szafa
24. Twoja odzież (III) - użycie kosza na brudn± bieliznę
25. Pralka. Wielka nieznajoma
26. Krzesło i jego nieprawidłowe wykorzystanie jako wieszaka na
ubrania
27. Czy można trafiać do sedesu? Ćwiczenia w grupach
28. Ćwiczenia nadgarstków - opróżnianie popielniczki
29. Rozwój zdolno¶ci motorycznych - mycie wnętrza garnka zmywakiem
i
płynem do naczyń
30. Wanna pełna włosów (czyli co należy zrobić po k±pieli)
31. Dolegliwo¶ci nocne i bezsenno¶ć, czyli dlaczego nie opłaca się
je¶ć
herbatników w łóżku
32. Jak rozmawiać z partnerk± bez podnoszenia głosu

Uwaga: Do jednej grupy przyjmowanych będzie maksymalnie 10 osób ze
względu
na trudn± tematykę i do¶wiadczenie, że osobom chc±cym zaliczyć kurs
prowadz±cy musz± udzielać korepetycji w celu przyswojenia materiału

Obserwuj wątek
    • Gość: zdegustowany Re: przysposobienie do zycia dla mezczyzn : ))kur IP: proxy / 10.10.120.* 13.12.02, 13:17
      czy już Ci mówiłem że mnie irytujesz?
      • Gość: zdegustowany IMPERIA KAPUT IP: proxy / 10.10.120.* 13.12.02, 13:51
        Ogłaszam wszem i wobec, że Imperia choć wygadana, skapitulowała dziś we
        wczesnych godzinach popołudniowych.Feminizm i "samorealizację życiową" wybił
        jej z głowy jej kochany partner...
        R.I.P.
        • imperia Re: zdegustowany ! ! ! KAPUT 13.12.02, 14:20
          Gość portalu: zdegustowany napisał(a):

> Ogłaszam wszem i wobec, że Imperia choć wygadana, skapitulowała dziś we
          > wczesnych godzinach popołudniowych.Feminizm i "samorealizację życiową" wybił
          > jej z głowy jej kochany partner...

> R.I.P.

hehehe
          moj ukochany nie probuje nic mi z glowy wybijac bo konczy sie to dla niego
          tragicznie!!!
          nie skapitulowalam i nie skapituluje....hihihihihihi...do celu chocby po
          trupach!!!!

• Gość: zdegustowany Re: przysposobienie do zycia dla mezczyzn : ))kur IP: proxy / 10.10.120.* 13.12.02, 13:17
      czy już Ci mówiłem że mnie irytujesz?
      • imperia Re: przysposobienie do zycia dla mezczyzn : ))kur 13.12.02, 13:26

> czy już Ci mówiłem że mnie irytujesz?
        ciesze sie, ze wzbudzam w kims jakiekolwiek odczucia!!!

ale nie. nie mowiles mi jeszcze , ze cie irytuje!!!a moze intryguje??? : )))

kurs sie nie podaba???
        • Gość: zdegustowany Re: przysposobienie do zycia dla mezczyzn : ))kur IP: proxy / 10.10.120.* 13.12.02, 13:30
          Jestes zapewne z tych wojujących z pianą na ustach feministek, które za młodu
          nie były kochane przez tatusia i teraz sobie odbijacie na męskiej cześci
          populacji brak uczucia z dzieciństwa?Tak, jest...Maria Curie tż była kobietą:))
          • imperia Re: przysposobienie do zycia dla mezczyzn : ))kur 13.12.02, 13:37

> Jestes zapewne z tych wojujących z pianą na ustach feministek, które za młodu
            > nie były kochane przez tatusia i teraz sobie odbijacie na męskiej cześci
            > populacji brak uczucia z dzieciństwa?Tak, jest...Maria Curie tż była
            kobietą:))

i znowu jestes w bledzie!
            mam najwspanialszego ojca na swiecie, zaden facet nie zrobil mi nigdy
            specjalnie wielkiej krzywdy...no dobra, jeden zrobil, ale to nie jest wazne!!!
            mialam wspaniale i udane dziecinstwo , w ktorym niczego nie brakowalo- jestem
            dlugo wyczekiwanym i ukochanym dzieckiem moich cudownych rodzicow,
            rozkapryszonym i rozpieszczonym!!!
            zawsze od zycia dostawalam co tylko chcialam!!!
            a maria curie byla kobieta i do tego nie ma watpliowsci...

zdegustowany zyciem chlopczyku!!!

co do feminizmu: dla mnie feminizm jest walka o wolnosc wyboru dla kobiet a nie
            dyskryminacja mezczyzn (o ile tacy istnieja jeszcze)!!!
            • Gość: zdegustowany Re: przysposobienie do zycia dla mezczyzn : ))kur IP: proxy / 10.10.120.* 13.12.02, 13:47
              imperia napisała:

> Gość portalu: zdegustowany napisał(a):
              >
              > > Jestes zapewne z tych wojujących z pianą na ustach feministek, które za mł
              > odu
              > > nie były kochane przez tatusia i teraz sobie odbijacie na męskiej cześci
              > > populacji brak uczucia z dzieciństwa?Tak, jest...Maria Curie tż była
              > kobietą:))
              >
              > i znowu jestes w bledzie!
              > mam najwspanialszego ojca na swiecie, zaden facet nie zrobil mi nigdy
              > specjalnie wielkiej krzywdy...no dobra, jeden zrobil, ale to nie jest wazne!!!
              > mialam wspaniale i udane dziecinstwo , w ktorym niczego nie brakowalo- jestem
              > dlugo wyczekiwanym i ukochanym dzieckiem moich cudownych rodzicow,
              > rozkapryszonym i rozpieszczonym!!!
              > zawsze od zycia dostawalam co tylko chcialam!!!
              > a maria curie byla kobieta i do tego nie ma watpliowsci...
              >
              > zdegustowany zyciem chlopczyku!!!
              >
              > co do feminizmu: dla mnie feminizm jest walka o wolnosc wyboru dla kobiet a
              nie
              >
              > dyskryminacja mezczyzn (o ile tacy istnieja jeszcze)!!!
              O wredna!!! Jako to nie ma ?A z tą maria curie to miało być że niby ja taki
              wesoły jestem, że to niby z sexmisji jest;)
              • imperia Re: przysposobienie do zycia dla mezczyzn : ))kur 13.12.02, 13:53

> imperia napisała:
                >
                > > Gość portalu: zdegustowany napisał(a):
                > >
                > > > Jestes zapewne z tych wojujących z pianą na ustach feministek, które
                > za mł
                > > odu
                > > > nie były kochane przez tatusia i teraz sobie odbijacie na męskiej cze
                > ści
                > > > populacji brak uczucia z dzieciństwa?Tak, jest...Maria Curie tż była
                > > kobietą:))
                > >
                > > i znowu jestes w bledzie!
                > > mam najwspanialszego ojca na swiecie, zaden facet nie zrobil mi nigdy
                > > specjalnie wielkiej krzywdy...no dobra, jeden zrobil, ale to nie jest wazn
                > e!!!
                > > mialam wspaniale i udane dziecinstwo , w ktorym niczego nie brakowalo- jes
                > tem
                > > dlugo wyczekiwanym i ukochanym dzieckiem moich cudownych rodzicow,
                > > rozkapryszonym i rozpieszczonym!!!
                > > zawsze od zycia dostawalam co tylko chcialam!!!
                > > a maria curie byla kobieta i do tego nie ma watpliowsci...
                > >
                > > zdegustowany zyciem chlopczyku!!!
                > >
                > > co do feminizmu: dla mnie feminizm jest walka o wolnosc wyboru dla kobiet
                > a
                > nie
                > >
                > > dyskryminacja mezczyzn (o ile tacy istnieja jeszcze)!!!
                > O wredna!!! Jako to nie ma ?A z tą maria curie to miało być że niby ja taki
                > wesoły jestem, że to niby z sexmisji jest;)

kiciu..a to Ty myslisz (!!!) ze ja sexmisji nie znam!!!???

oj..nie dopisalam, ze jestem inteligentna i swietnie wyksztalcona!!!
                no tak..czego nie powiesz to sie chlop nie domysli -tak juz jest!!!
                ale czego sie mozna spodziwac po zdegustowanych!!!
                • Gość: zdegustowany Re: przysposobienie do zycia dla mezczyzn : ))kur IP: proxy / 10.10.120.* 13.12.02, 14:11
                  imperia napisała:

>
                  > > imperia napisała:
                  > >
                  > > > Gość portalu: zdegustowany napisał(a):
                  > > >
                  > > > > Jestes zapewne z tych wojujących z pianą na ustach feministek, k
                  > tóre
                  > > za mł
                  > > > odu
                  > > > > nie były kochane przez tatusia i teraz sobie odbijacie na męskie
                  > j cze
                  > > ści
                  > > > > populacji brak uczucia z dzieciństwa?Tak, jest...Maria Curie tż
                  > była
                  > > > kobietą:))
                  > > >
                  > > > i znowu jestes w bledzie!
                  > > > mam najwspanialszego ojca na swiecie, zaden facet nie zrobil mi nigdy
                  >
                  > > > specjalnie wielkiej krzywdy...no dobra, jeden zrobil, ale to nie jest
                  > wazn
                  > > e!!!
                  > > > mialam wspaniale i udane dziecinstwo , w ktorym niczego nie brakowalo
                  > - jes
                  > > tem
                  > > > dlugo wyczekiwanym i ukochanym dzieckiem moich cudownych rodzicow,
                  > > > rozkapryszonym i rozpieszczonym!!!
                  > > > zawsze od zycia dostawalam co tylko chcialam!!!
                  > > > a maria curie byla kobieta i do tego nie ma watpliowsci...
                  > > >
                  > > > zdegustowany zyciem chlopczyku!!!
                  > > >
                  > > > co do feminizmu: dla mnie feminizm jest walka o wolnosc wyboru dla ko
                  > biet
                  > > a
                  > > nie
                  > > >
                  > > > dyskryminacja mezczyzn (o ile tacy istnieja jeszcze)!!!
                  > > O wredna!!! Jako to nie ma ?A z tą maria curie to miało być że niby ja tak
                  > i
                  > > wesoły jestem, że to niby z sexmisji jest;)
                  >
                  >
                  > kiciu..a to Ty myslisz (!!!) ze ja sexmisji nie znam!!!???
                  >
                  > oj..nie dopisalam, ze jestem inteligentna i swietnie wyksztalcona!!!
                  > no tak..czego nie powiesz to sie chlop nie domysli -tak juz jest!!!
                  > ale czego sie mozna spodziwac po zdegustowanych!!!
                  Zabiję!!!Ja też mam maturę i się tym nigdzie nie chwalę.Zdegustowany jestem
                  typem postawy życiowej kobiety, który reprezentujesz..Ale i tak cenię Cię za
                  wytrwałość:)
                  • imperia Re: przysposobienie do zycia dla mezczyzn : ))kur 13.12.02, 14:25

> > Zabiję!!!Ja też mam maturę i się tym nigdzie nie chwalę.
                    no..matura to troche za molo zeby sie czymkolwiek chwalic!!!
                    matura..jejku..kiedy to bylo!!!

Zdegustowany jestem
                    > typem postawy życiowej kobiety, który reprezentujesz..

no tak, niestety nastaly takie czasy, ze nawet z kobietami jest ciezko, wiedza
                    czego chca i to przeraza niektorych mezczyzn..wlasciwie mezczyzn nie przeraza
                    tylko chloptasi, bo mezczyzni to wygineli na wojnach napoleonskich podobno...
                    kobiety wymagaja za duzo i chloptasie nie potrafia temu sprostac...mowi sie
                    pech i zyje sie dalej!!!!hihihihihi

Ale i tak cenię Cię za
                    > wytrwałość:)
                    o tu masz racje...wszyscy moi znajomi, mowia ze w dazeniu do celu nie ma
                    drugiej tak wytrwalej osoby jak ja!!!
                    • Gość: zdegustowany Re: przysposobienie do zycia dla mezczyzn : ))kur IP: proxy / 10.10.120.* 13.12.02, 14:30
                      imperia napisała:

>
                      > > > Zabiję!!!Ja też mam maturę i się tym nigdzie nie chwalę.
                      > no..matura to troche za molo zeby sie czymkolwiek chwalic!!!
                      > matura..jejku..kiedy to bylo!!!
                      >
                      > Zdegustowany jestem
                      > > typem postawy życiowej kobiety, który reprezentujesz..
                      >
                      > no tak, niestety nastaly takie czasy, ze nawet z kobietami jest ciezko,
                      wiedza
                      > czego chca i to przeraza niektorych mezczyzn..wlasciwie mezczyzn nie przeraza
                      > tylko chloptasi, bo mezczyzni to wygineli na wojnach napoleonskich podobno...
                      > kobiety wymagaja za duzo i chloptasie nie potrafia temu sprostac...mowi sie
                      > pech i zyje sie dalej!!!!hihihihihi
                      >
                      > Ale i tak cenię Cię za
                      > > wytrwałość:)
                      > o tu masz racje...wszyscy moi znajomi, mowia ze w dazeniu do celu nie ma
                      > drugiej tak wytrwalej osoby jak ja!!!
                      Mam mature i kursa niektóre...:)Czy naprawde sądzisz, że gdybym miał tylko
                      maturę albo jakieś nędzne studia robione na prywatnej uczelni gdzies na
                      prowincji pisał bym o tym i chwalił?Otóż nie.....Jestem wykrztłconym, mondym
                      męszczyzną pochodzącym z rodziny intęligęnckiej...:(
                      • imperia Re: przysposobienie do zycia dla mezczyzn : ))kur 13.12.02, 14:37

> ,
                        > > Mam mature i kursa niektóre...:)Czy naprawde sądzisz, że gdybym miał tylko
                        > maturę albo jakieś nędzne studia robione na prywatnej uczelni gdzies na
                        > prowincji pisał bym o tym i chwalił?Otóż nie.....Jestem wykrztłconym, mondym
                        > męszczyzną pochodzącym z rodziny intęligęnckiej...:(

brzmi jak oferta matrymonialna w Gniecinie Malym dzialajacym przy kole gospodyn
                        wiejskich ..i chyba tylko do nich skierowane...hihihihi
                        • Gość: zdegustowany Re: przysposobienie do zycia dla mezczyzn : ))kur IP: proxy / 10.10.120.* 13.12.02, 14:45
                          imperia napisała:

>
                          > > ,
                          > > > Mam mature i kursa niektóre...:)Czy naprawde sądzisz, że gdybym miał
                          > tylko
                          > > maturę albo jakieś nędzne studia robione na prywatnej uczelni gdzies na
                          > > prowincji pisał bym o tym i chwalił?Otóż nie.....Jestem wykrztłconym, mond
                          > ym
                          > > męszczyzną pochodzącym z rodziny intęligęnckiej...:(
                          >
                          > brzmi jak oferta matrymonialna w Gniecinie Malym dzialajacym przy kole
                          gospodyn
                          >
                          > wiejskich ..i chyba tylko do nich skierowane...hihihihi
                          Gniecin Mały to chyba gdzieś koło Ciebie...Ja mieszkam w Koluszkach.I nie jest
                          to oferta matrymonialna tylko próbka sztuki oratorskiej i argumentacji którą
                          reprezentuje podczas całego naszego dyskursu...(prawie jak w dyskursie w/g
                          J.Habermasa...hehehe)
                          • imperia Re: przysposobienie do zycia dla mezczyzn : ))kur 13.12.02, 14:48

> imperia napisała:
                            >
                            > > Gość portalu: zdegustowany napisał(a):
                            > >
                            > > > ,
                            > > > > Mam mature i kursa niektóre...:)Czy naprawde sądzisz, że gdybym
                            > miał
                            > > tylko
                            > > > maturę albo jakieś nędzne studia robione na prywatnej uczelni gdzies
                            > na
                            > > > prowincji pisał bym o tym i chwalił?Otóż nie.....Jestem wykrztłconym,
                            > mond
                            > > ym
                            > > > męszczyzną pochodzącym z rodziny intęligęnckiej...:(
                            > >
                            > > brzmi jak oferta matrymonialna w Gniecinie Malym dzialajacym przy kole
                            > gospodyn
                            > >
                            > > wiejskich ..i chyba tylko do nich skierowane...hihihihi
                            > Gniecin Mały to chyba gdzieś koło Ciebie...
                            nie...niestety nie...
                            jestem z jednego z najpiekniejszych miast w polsce i w europie!!!
                            Ja mieszkam w Koluszkach.
                            koluszki...kurcze co to jest ??? : )))
                            gdyby nie tory to na mapie by tego nie bylo!!!

I nie jest
                            > to oferta matrymonialna tylko próbka sztuki oratorskiej i argumentacji którą
                            > reprezentuje podczas całego naszego dyskursu...(prawie jak w dyskursie w/g
                            > J.Habermasa...hehehe)
                            wow..teraz jestem pod wrazeniam...no no...wow!!!
      • Gość: (...) Re: przysposobienie do zycia dla mezczyzn : ))kur IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 13.12.02, 13:27
        następne tematy zajęć na kursie:
        1.Wysyłanie pojedynczego maila
        2.Dlaczego nie powtarzamy dwa razy tego samego pytania
        • Gość: zdegustowany Re: przysposobienie do zycia dla mezczyzn : ))kur IP: proxy / 10.10.120.* 13.12.02, 13:38
          Gość portalu: (...) napisał(a):

> następne tematy zajęć na kursie:
          > 1.Wysyłanie pojedynczego maila
          > 2.Dlaczego nie powtarzamy dwa razy tego samego pytania
          Co to jakiś klon Imperii?:)
          • amidala Re: przysposobienie do zycia dla mezczyzn : ))kur 13.12.02, 17:12
            Kurczę, umówcie się wreszcie na randkę i skonsumujcie ten związek, bo brzmi to
            jak stare dobre małżeństwo. Macie wielkie szanse się nienawidzić do końca
            życia - doskonałe prognozy na wspólne życie :-))
      • grogreg Re: przysposobienie do zycia dla mezczyzn : ))kur 13.12.02, 13:40
        Nie rozumiem Cie. Przeciez to calkiem zabawne jest.
    • grogreg Re: przysposobienie do zycia dla mezczyzn : ))kur 13.12.02, 13:26
      imperia napisała:

> 1. Jak pracować nad własnym ograniczeniem umysłowym

Czy te kursa sa koedukacyjne?

> 2. Dlaczego nie ma nic złego w dawaniu kwiatów

Sa drogie i niezmaczne.

> 3. Ty też możesz siedzieć obok kierowcy (i to cichutko)

W zyciu!

> 4. I ty możesz prasować

Moge, ale nie lubie.

> 5. Zadbaj o piękno swoich stóp - jak obcinać sobie paznokcie

To wiem i bez kursow

> 6. Jak się napełnia kostkarkę (lub woreczki) do lodu - z pokazem
      > slajdów

Nie rozumiem. W lodowce foremka do lodu zawsze jest pelna.

> 7. Zalety oddawania zepsutych urz±dzeń elektrycznych do punktu
      > napraw

Jak ja nie naprawie, to ini tym badzie tego nie zrobia.

> 8. Nowocze¶ni rodzice: zadanie, które nie kończy się na stosunku

No trzeba dac jeszcze buzi przed zasnieciem.

> 9. Szkoła przetrwania I - smażenie jajka sadzonego

Jajko wrzuca sie do wrzatku i siada sie na stolku.

> 10. Szkoła przetrwania II - mycie podłogi w łazience

Od tego jest zona.

> 11. Przyznanie się do niewiedzy nie jest ostateczn± klęsk±

Nie mam do czego sie przyznawac.

> 12. Ty: słaba płeć

Fakt.

> 13. Powody dla których zakłada się now± rolkę papieru w toalecie
      > gdy
      > poprzednia się skończyła (ze slajdami i przykładami)

Poco zakladac? I tak zawsze biore ze soba gazete.

> 14. Techniki walki ze snem po stosunku

Nie wolno walczyc z natura. Zreszta i tak nic ciekawego tego wieczoru mnie nie
      spotka.

> 15. Techniki relaksacyjne i sposoby za¶nięcia mimo że by się
      > chciało.

Co?

> 16. Jak opuszczać deskę klozetow± - krok po kroku

A to sie sama nie opuszca?

> 17. Pilot od telewizora - jak walczyć z uzależnieniem

Oddaj tego pilota!

> 18. Jak pozbyć się chęci wygl±dania młodziej niż własny syn - triki
      > i
      > propozycje

Najpierw trze go miec. a ja za mlody na to jestem

> 19. Cel możliwy do osi±gnięcia - jak ograniczyć spożycie alkoholu

Alkohol pity w miare nie szkodzi nawet w najwiekszych ilosciach

> 20. Dlaczego nie należy odkrywać kołdry po puszczeniu b±ka

Jak sie nazbiera, to koldra moze odleciec.

> 21. Prawdziwi mężczyĽni też pytaj± przechodniów o drogę gdy się
      > zgubi±

Ja sie nigdy nie zgubie. Dusze turysty mam, ot co.

> 22. Twoja odzież (I) - jak składać spodnie. Zastosowanie wieszaka

A to nie lepiej spodnie swiniete w walek trzymac?

> 23. Twoja odzież (II) - do czego służy szafa

Do chowania sie.

> 24. Twoja odzież (III) - użycie kosza na brudn± bieliznę

Nie posiadam.

> 25. Pralka. Wielka nieznajoma

A to w lazience to nie telewizor?

> 26. Krzesło i jego nieprawidłowe wykorzystanie jako wieszaka na
      > ubrania

Lepszym wieszaniem jest porecz od schodow

> 27. Czy można trafiać do sedesu? Ćwiczenia w grupach

Nigdzie siadac nie bede.

> 28. Ćwiczenia nadgarstków - opróżnianie popielniczki

Nie pale.

> 29. Rozwój zdolno¶ci motorycznych - mycie wnętrza garnka zmywakiem
      > i
      > płynem do naczyń

Od tego jest zona.

> 30. Wanna pełna włosów (czyli co należy zrobić po k±pieli)

Ze niby jakich wlosow? Moich? Wolne zarty

> 31. Dolegliwo¶ci nocne i bezsenno¶ć, czyli dlaczego nie opłaca si
      > ę
      > je¶ć
      > herbatników w łóżku

Ja tam zawsze wolalem sucharki.

> 32. Jak rozmawiać z partnerk± bez podnoszenia głosu

Ja wiem, Jawiem. Monosylabami.

• imperia Re: do grogreg!!! 13.12.02, 13:42
        grogreg napisał:

> imperia napisała:
        >
        > > 1. Jak pracować nad własnym ograniczeniem umysłowym
        >
        > Czy te kursa sa koedukacyjne?
        >
        > > 2. Dlaczego nie ma nic złego w dawaniu kwiatów
        >
        > Sa drogie i niezmaczne.
        >
        > > 3. Ty też możesz siedzieć obok kierowcy (i to cichutko)
        >
        > W zyciu!
        >
        > > 4. I ty możesz prasować
        >
        > Moge, ale nie lubie.
        >
        > > 5. Zadbaj o piękno swoich stóp - jak obcinać sobie paznokcie
        >
        > To wiem i bez kursow
        >
        > > 6. Jak się napełnia kostkarkę (lub woreczki) do lodu - z pokazem
        > > slajdów
        >
        > Nie rozumiem. W lodowce foremka do lodu zawsze jest pelna.
        >
        >
        > > 7. Zalety oddawania zepsutych urz±dzeń elektrycznych do punktu
        >
        > > napraw
        >
        > Jak ja nie naprawie, to ini tym badzie tego nie zrobia.
        >
        > > 8. Nowocze¶ni rodzice: zadanie, które nie kończy się na stosunku
        >
        > No trzeba dac jeszcze buzi przed zasnieciem.
        >
        > > 9. Szkoła przetrwania I - smażenie jajka sadzonego
        >
        > Jajko wrzuca sie do wrzatku i siada sie na stolku.
        >
        > > 10. Szkoła przetrwania II - mycie podłogi w łazience
        >
        > Od tego jest zona.
        >
        > > 11. Przyznanie się do niewiedzy nie jest ostateczn± klęsk&plusm
        > n;
        >
        > Nie mam do czego sie przyznawac.
        >
        > > 12. Ty: słaba płeć
        >
        > Fakt.
        >
        > > 13. Powody dla których zakłada się now± rolkę papieru w toaleci
        > e
        > > gdy
        > > poprzednia się skończyła (ze slajdami i przykładami)
        >
        > Poco zakladac? I tak zawsze biore ze soba gazete.
        >
        > > 14. Techniki walki ze snem po stosunku
        >
        > Nie wolno walczyc z natura. Zreszta i tak nic ciekawego tego wieczoru mnie
        nie
        > spotka.
        >
        > > 15. Techniki relaksacyjne i sposoby za¶nięcia mimo że by się
        > > chciało.
        >
        > Co?
        >
        > > 16. Jak opuszczać deskę klozetow± - krok po kroku
        >
        > A to sie sama nie opuszca?
        >
        > > 17. Pilot od telewizora - jak walczyć z uzależnieniem
        >
        > Oddaj tego pilota!
        >
        > > 18. Jak pozbyć się chęci wygl±dania młodziej niż własny syn - t
        > riki
        > > i
        > > propozycje
        >
        > Najpierw trze go miec. a ja za mlody na to jestem
        >
        > > 19. Cel możliwy do osi±gnięcia - jak ograniczyć spożycie alkoho
        > lu
        >
        > Alkohol pity w miare nie szkodzi nawet w najwiekszych ilosciach
        >
        > > 20. Dlaczego nie należy odkrywać kołdry po puszczeniu b±ka
        >
        > Jak sie nazbiera, to koldra moze odleciec.
        >
        > > 21. Prawdziwi mężczyĽni też pytaj± przechodniów o drogę gdy się
        >
        > > zgubi±
        >
        > Ja sie nigdy nie zgubie. Dusze turysty mam, ot co.
        >
        > > 22. Twoja odzież (I) - jak składać spodnie. Zastosowanie wieszaka
        >
        > A to nie lepiej spodnie swiniete w walek trzymac?
        >
        > > 23. Twoja odzież (II) - do czego służy szafa
        >
        > Do chowania sie.
        >
        > > 24. Twoja odzież (III) - użycie kosza na brudn± bieliznę
        >
        > Nie posiadam.
        >
        > > 25. Pralka. Wielka nieznajoma
        >
        > A to w lazience to nie telewizor?
        >
        > > 26. Krzesło i jego nieprawidłowe wykorzystanie jako wieszaka na
        > > ubrania
        >
        > Lepszym wieszaniem jest porecz od schodow
        >
        > > 27. Czy można trafiać do sedesu? Ćwiczenia w grupach
        >
        > Nigdzie siadac nie bede.
        >
        > > 28. Ćwiczenia nadgarstków - opróżnianie popielniczki
        >
        > Nie pale.
        >
        > > 29. Rozwój zdolno¶ci motorycznych - mycie wnętrza garnka zmywakie
        > m
        > > i
        > > płynem do naczyń
        >
        > Od tego jest zona.
        >
        > > 30. Wanna pełna włosów (czyli co należy zrobić po k±pieli)
        >
        > Ze niby jakich wlosow? Moich? Wolne zarty
        >
        > > 31. Dolegliwo¶ci nocne i bezsenno¶ć, czyli dlaczego nie opła
        > ca si
        > > ę
        > > je¶ć
        > > herbatników w łóżku
        >
        > Ja tam zawsze wolalem sucharki.
        >
        > > 32. Jak rozmawiać z partnerk± bez podnoszenia głosu
        >
        > Ja wiem, Jawiem. Monosylabami.
        >

grogreg: jesli urazilam cie moim kursem dla mezczyzn to sorki...
        czytam twoje wypowiedzi na tym forum i wydaje mi sie ze jestes calkiem
        normalnym i porzadnym facetem!!!
        traktuj takie teksty z przymruzeniem oka!!!

i tak trzymaj ...no chyba ze sie myle z tym porzadnym facetem!!!
        • grogreg Re: do grogreg!!! 13.12.02, 13:49
          Dobry zart nigdy mnie nie urazi.
          A ten byl przedni.
          • Gość: renia Re: do Grogreg!!! IP: *.athens.access.acn.gr 13.12.02, 14:52
            Program kursu przyprawil mnie o konwulsje smiechowe, ale Grogreg mogles sobie
            darowac te komentarza do kazdego punktu. Przy dowcipie pierwowzoru strasznie
            nudne. Bez urazy.. ;)
      • agniecha27 Grogreg :))) 13.12.02, 15:19
        Już tematy wykładów mi się straszecznie podobały, ale Twoje komentarze to już
        mistrzostwo :))))
        Z krzesła spadłam i dalej bym tak leżała i tarzała się ze śmiechu, ale wkroczył
        dyektor i ze zrozumieniem popukał się w czoło... Ciekawe o co mu chodziło...?
        hmmmm....
    • Gość: zdegustowany ROZEJM do poniedziałku IP: proxy / 10.10.120.* 13.12.02, 14:49
      IMPERIO!dziękuję za miłe szermierki słowne, żegnam z uwagi na fakt upływu 8
      godzin, który to czas zakontraktował u mnie mój obecny pracodawca, padam do
      nóżek.ZDEGUSTOWANY (mimo wszystko..)
      • imperia Re: ROZEJM do poniedziałku 13.12.02, 14:53

> IMPERIO!dziękuję za miłe szermierki słowne, żegnam z uwagi na fakt upływu 8
        > godzin, który to czas zakontraktował u mnie mój obecny pracodawca, padam do
        > nóżek.ZDEGUSTOWANY (mimo wszystko..)

ja rowiez dziekuje...
        niestety moj pracodowaca mimo zakontraktowanych 8 godzin wymaga pracy 12
        godz ..ale w piatki to tylko necik...
        trzymaj sie
        milego weekendu!!!
        do poniedzialku!

• agniecha27 Re: przysposobienie do zycia dla mezczyzn : ))kur 13.12.02, 14:50
      Podoba mi się!!!
      Chociaż, trzeba oddać część sprawiedliwości naszym ukochanym panom, że np. mnie
      też przydałyby się takie korepetycje z niektórych tematów (np. używanie opacia
      krzesła jako wieszaka) ... hi hi hi
    • Gość: baccar Re: przysposobienie do zycia dla mezczyzn : ))kur IP: 213.231.15.* 13.12.02, 15:52
      Kurde, nie moge co te baby sie tak uwzieły na to opuszczanie deski. Skoro my ja
      musimy podniesć (bo one przecież tego nie robia) to dla czego my również musimy
      ją opuszczać. Niech se same opuszczają.Co za trudność
      • Gość: Staszek Re: przysposobienie do zycia dla mezczyzn : ))kur IP: *.uznam.net.pl / 192.168.4.* 13.12.02, 18:43
        Fantastyczne.Dawno sie tak nie usmialem.Imperia-jestes
        bomba.Ty "zdegustowany"zreszta tez.Mam gebe rozjechana ze smiechu caly
        czas,poprosze o tak doskonale watki na przyszlosc.Az mi sie chce wychodzic do
        pracy...Zycze Wam obojgu milego i spokojnego weekendu.S.
    • Gość: pawel Re: przysposobienie do zycia dla mezczyzn : ))kur IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.02, 03:04
      coś mi się wydaje, że mając przy boku takiego "idealnego" który biega po
      kuchni, zmywa naczynia, opuszcza tę cholerną deskę, itd. mówiłybyście że jest
      nudny i was nie kręci
      czy mam rację?
      pozdr
    • Gość: mister Re: przysposobienie do zycia dla mezczyzn : ))kur IP: 219.240.32.* 22.12.02, 10:30
      imperia napisała:

>
      > 12. Ty: słaba płeć

Qrde, jak bym ci w pysk przypierdolil to bys widziala kto jest slaby.

• Gość: hserwin Re: przysposobienie do zycia dla mezczyzn : ))kur IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 22.12.02, 10:42
      Temetyka kursu bardzo mi sie podoba.
      Z chęcią zapisze swoich 3-ch synów i męża.
      Od siebie dodam jeszcze:
      - nauka wywijania skarpetek na prawą strone, po ich zsiągnięciu.
    • stoprocentkobiety Re: przysposobienie do zycia dla mezczyzn : ))kur 23.12.02, 11:45
      imperia napisała:
      > 4. I ty możesz prasować
      > 5. Zadbaj o piękno swoich stóp - jak obcinać sobie paznokcie
      > 10. Szkoła przetrwania II - mycie podłogi w łazience
      > 13. Powody dla których zakłada się now± rolkę papieru w toalecie
      > gdy
      > poprzednia się skończyła (ze slajdami i przykładami)
      .
      > 16. Jak opuszczać deskę klozetow± - krok po kroku
      > 26. Krzesło i jego nieprawidłowe wykorzystanie jako wieszaka na
      > ubrania
      > 27. Czy można trafiać do sedesu? Ćwiczenia w grupach

czy mozna wykorzystać wybrane punkty programu?
      kurs w prezencie pod choinkę jak znalazł. a punkt 4, 5, 26 przerobiliśmy
      razem :)

100%kobiety
    • lyche1 Re: Dziewczyny nie obraźcie się 24.12.02, 09:17
      Ale ja zapisuję moją szefową. Nie wiem jak tam u niej w domu jest ale w pracy
      kilka punktów np. o tej rolce papieru toaletowego. Dodam od siebie kolejny
      punkt : Nauka wylewania fusów po kawie do klozetu tak by następna osoba
      korzystająca z łazienki nie musiała jej gruntownie sprzątać. Może być ze
      slajdami :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka