Dodaj do ulubionych

życzenia dla ex

IP: *.joint.eu.org 18.12.02, 15:50
jaka wage przywiazuja kobiety do swiatecznych życzeń?....-i czy wyślecie
(wysłałybyscie ) życzenia facetowi z ktorym 2 miesiace temu zakonczyłyscie
związek ???
Obserwuj wątek
    • Gość: Megi Re: życzenia dla ex IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.02, 16:16
      też sie nad tym zastanawiam.

Kobieta (jesli to ty ją zostawiłeś lub rozstaliście się wzajemnie) ucieszy sie
      że dostała taką kartkę.

A fecet?? To ma dla fectów jekieś znaczenie?
      • frisky2 Re: życzenia dla ex 18.12.02, 16:19
        Gość portalu: Megi napisał(a):

> też sie nad tym zastanawiam.
        >
        > Kobieta (jesli to ty ją zostawiłeś lub rozstaliście się wzajemnie) ucieszy
        sie
        > że dostała taką kartkę.
        >
        > A fecet?? To ma dla fectów jekieś znaczenie?

A facet pewnie sie wkurzy
        • liloom Re: życzenia dla ex? 18.12.02, 17:09
          Zalezy jakie bylo rozstanie Frisky. Moze to on ja a nie ona jego...

Ja nie wiem co sie tak lubujecie w odgrzewanej zupie.
          Zamkniete to zamkniete. Zdjecia, spotkania z ex, przyjdzie-nie przyjdzie etc
          etc... Przeciez pociag juz odjechal jak ktos kiedys tu zauwazyl. Takie zyczenia
          to tylko sygnal ze "nie wszystko wygaslo". Mozna kogos lubic, ale sa pewne
          granice. Po zamknieciu nie wysyla sie sygnalow. Koniec kropka.

• Gość: Megi Re: życzenia dla ex? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.02, 17:24
            Nie do końca życzenia dla ex mogą być sygnałem "że nie wygasło", ale mogą też
            być zwykłymi życzeniami - bo rozstaliście sie jak kumple, a do tego darzycie
            się szacunkiem, więc niby czemu nie wysłać życzeń.

Choć Kroszowi chodziło chyba raczej o typ: "nie wygasło". Jeśli to ty ją
            zostaiłeś to możesz, jesli ona ciebie to absolutnie nie należy wystłać takich
            życzeń!
          • Gość: AEL Re: życzenia dla ex? IP: zapas:* 30.12.02, 19:22
            liloom, a co jest złego w sygnale, że "nie wszystko wygasło"?
    • charlize Re: życzenia dla ex 18.12.02, 18:59
      Gość portalu: Krosz napisał(a):

> jaka wage przywiazuja kobiety do swiatecznych życzeń?....-i czy wyślecie
      > (wysłałybyscie ) życzenia facetowi z ktorym 2 miesiace temu zakonczyłyscie
      > związek ???

Nasza znajomosc skonczyla sie miesiac przed wigilia. Wyslalam mu kartke, bo
      rozstalismy sie godnie. Ale w tym roku juz nie wysle, doszlam do wniosku, ze
      nie ma sensu sie narzucac. Mamy kontakt, choc wlsciwie szczatkowy.
      • Gość: FemmeF. Re: życzenia dla ex IP: *.kask.net.pl 18.12.02, 20:03
        Nie wyślę żadnych życzeń.
        Rozstaliśmy sie 1,5 miesiaca temu,w dosyc nieprzyjemny sposób.Mimo wszystko
        myślałam,że będziemy utrzymywać jakis kontakt,bo darzyłam tego człowieka
        szacunkiem.Ale po tym co zrobił ostatnio nie usłyszy juz ode mnie ani słowa.(
        nie będę tego opisywać,po prostu zachował sie jak skończony idiota)Przykro mi
        trochę,bo naprawdę go lubiłam.Szkoda,że nie był tego wart...
    • lalka74 Re: życzenia dla ex 19.12.02, 16:27
      nie wysłałabym
      • Gość: Krosz Re: życzenia dla ex IP: *.joint.eu.org 22.12.02, 13:50
        ona mnie zuciła --ale była raczej do tego zmuszona (przez niesprzyjajace
        okolicznosci..) __zobaczymy czy przysle...-ja napewno nie...(nawet jej
        nieodpisze)___tez jestem wsumie ciekawy....
    • Gość: Pio Re: życzenia dla ex IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.02, 01:39
      Im szybciej urwa sie wszelkie kontakty (przynajmniej na dluzszy czas) tym
      lepiej zarowno dla obojga z pary jak i dla ich przyszlych.
      Tak jest w 99% przypadkow... (dane niewiarygodne :))

pozdr.
      Pio
      • aankaa Re: życzenia dla ex 25.12.02, 01:46
        to zależy,
        jeżeli wysyła się kartki do wszystkich krewnych-i-znajomych królika, to tym
        bardziej do ex (w końcu ta/ten ex był czymś więcej)
    • Gość: ja Re: życzenia dla ex IP: *.acn.pl 28.12.02, 00:52
      A ja wyslalam mojemu ex zyczenia "wesolych swiat.......", czyli tzw. satandart
      sms'em z komputera. Przy okazji poinformowalam o nieaktualnym od kilku tygodni
      numerze tel. komorkowego, bez podawania nowego numeru. oddzwonil w ciagu 10
      min. na stacjonarny. Nawet w miare milo porozmawialismy prawie godzinke. Nie
      wiem co to ma zanczyc, nie chce sie nad tym zastanawiac. Stwierdzam tylko fakt,
      ze wyslalam.
    • Gość: ja Re: życzenia dla ex IP: *.acn.pl 28.12.02, 00:57
      A ja wyslalam zyczenia mojemu ex "wesolych swiat......" czyli tzw. standart
      sms'em z komputera. przy okazji poinformowalam go, ze moj numer tel.
      komorkowego, ktory posiadal jest nieaktualny od kilku tygodni. Nie podawalam
      nowego. Oddzwonil w ciagu 10 min. na tel. stacjonarny. Nawet milo
      porozmawialismy prawie godzinke. Nie wiem co to znaczy, nie zastanawiam sie i
      nie analizuje. Stwierdzam tylko fakt-wyslalam
    • Gość: ryba Re: życzenia dla ex IP: *.uml.lodz.pl 31.12.02, 14:22
      Gość portalu: Krosz napisał(a):

> jaka wage przywiazuja kobiety do swiatecznych życzeń?....-i czy wyślecie
      > (wysłałybyscie ) życzenia facetowi z ktorym 2 miesiace temu zakonczyłyscie
      > związek ???

No i co przysłała te życzenia. Jeśli tak to czy odpowiedziałeś i jak się z tym
      czułeś?
      Pytam o to wszystko ponieważ miałam podobne dylematy w wigilię (wysłać czy
      nie?) ostatecznie wysłałam życzenia sms-e, nie wiem czy to było dobre
      posunięcie. chciałam aby mój ex - dowiedział się, że nie mam do niego żalu i
      widocznie tak musiało być. Nie wiem jedna jak on to zinterpretował.
      • Gość: Muszelka Re: życzenia dla ex IP: *.louis.krakow.pl 31.12.02, 14:43
        życzenia wysyła się obowiązkowo, przecież to nie był jakiś pieś Burek tylko
        ktoś dla kogo chciało się żyć, uśmiechać, chpdzić na spacery, a te pocałunki,
        kartka świąteczna nie jest czymś w rodzaju:"nie wygasło"jest na pewno :"nie
        wygaśnie"jak ktoś czytał "małego księcia" to zrozumie!pozdrawiam
        • Gość: Krosz Re: życzenia dla ex IP: *.joint.eu.org 01.01.03, 21:23
          ...nowięc...na swieta niedostałem życzeń i sam niepisałem
          dzis w nowy rok wysłałem jej życzenia , ale nieodpisała.....
    • ania1 Re: życzenia dla ex 05.01.03, 20:05
      Zyczenia przesłane ex,to przejaw zwykłej kultury osobistej...naszego
      poziomu .....lub jego braku:)).........a w okolicach Świąt są zwyczajnie miłym
      gestem:)).........

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka