mathias_sammer 11.04.06, 23:14 Jesli jezyka obcego nie uyzwa sie na codzien automatycznie traci sie plynnosc, nawet jesli przed laty bylo sie swietnym. koniec kropka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathias_sammer Re: znajomosc jezyka obcego 11.04.06, 23:17 Nie mowie po rosyjku, bo od dawna nie uzywam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ania1022 Re: znajomosc jezyka obcego 11.04.06, 23:19 :))))) to trzeba bylo tak odrazu mowic:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara_maz Re: znajomosc jezyka obcego 11.04.06, 23:26 &*%%$#)!! (*&(%%%(&?? &^(%#:*&%$))@!!!! (*^$#&>:"!!!!! *&^$$#@((*&&? **)(+_&%%"}+>. &&^$#@!!)*%@~|_(, **&^$@&(+|_(&%? *)(%$@!%^*) !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ania1022 Re: znajomosc jezyka obcego 11.04.06, 23:28 ale naprzekinalas, a fe, nieladnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara_maz Re: znajomosc jezyka obcego 11.04.06, 23:31 To nie były żadne przekleństwa, tylko specjalny język obcy - i pozdrowienia dla załozyciela wątku :-) Serio. Plugastwa podłe nawet mi do głowy nie przyszły! Ja taka skromna i spokojna kobieta jestem. !!! *&^##)(*)(&^#%&&(?><{}+_%$# !!! Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna_mlynarczyk Re: znajomosc jezyka obcego 12.04.06, 00:58 Bez sensu ten wątek... nie nadaje się do komentarza. Jeśli masz problem z językiem to zacznij go ćwiczyć a nie zaczynaj wątku bo nikt Ci nic na to nie poradzi... Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara_maz Re: znajomosc jezyka obcego 12.04.06, 09:14 A czy w ogóle któryś wątek mathiasa_summera ma sens? Myślę że o to właśnie chodzi :-) Odpowiedz Link Zgłoś