kotbehemot6 28.04.06, 08:54 malinkę z szyi...bardzo szybko..cholera jasna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sagis Po co?Znajdą się osoby,które będą zazdrości Ci jej 28.04.06, 09:00 :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe korektor albo jak masz parę dni, to krem erisa 28.04.06, 09:04 jest cuś takiego skondensowanego do cery naczynkowej z wit. K, siniaki (mam do nich skłonność) schodzą b. szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: korektor albo jak masz parę dni, to krem eris 28.04.06, 09:09 Mam parę godzin...ale dzię ki za radę.polecę i kupię to może do jutra znikną Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: jak usunąć.. 28.04.06, 09:06 Ale masz madrego chlopaka, ze zamiast cie calowac i glaskac to ci zasysa skore :/ i uwazacie oboje ze to jest fajne. No ale coz... de gustibus non est disputandum. Sposob na malinke: zaloz golf. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: jak usunąć.. 28.04.06, 09:09 hehehe, nie chłopaka a męża co to użył sposobu żebym dekoltu nie załóżyła...właśnie dziś zależy mi żeby założyć NIE golf.Nie zasysa tylko bardzo miło się "wwczepia" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: jak usunąć.. 28.04.06, 09:12 akurat na innych facetach to robi pozytywne wrażenie, gapią się malinkę i rozmarzają :-)więc się nie martwiłabym, a krem eris z wit. K jest superskuteczny ale ponad 20 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: jak usunąć.. 28.04.06, 09:13 O matko! Moj maz to przestal sie w takie cos bawic jakies 15 lat temu ;) Jesli nie chcesz zakladac golfu, to pozostaje tylko naklejenie czegos na to miejsce. Korektorem raczej nie zakryjesz, bo na szyji skora jest o wiele jasniejsza nie na twarzy i wyjdzie ci brazowa plama. Nie wiem, moze sobie naklej jakas ozdobe? Sprzedaja takie blyskotki do ciala, co prawda to sluzy raczej na wieczorne wyjscia, ale jak dobierzesz odpowiednie ubranie, to bedzie wygladac ok. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: jak usunąć.. 28.04.06, 09:18 wielkie dzięki, kurtka , miała być czerwona! bluzeczka z duużym dekoltem i żadnych innych ozdób oprócz właśnie dekoltu-mojego....no nic, znajdę jakiś sposób na "przemycenie"dekoltu w inny sposób-może rozpinana koszula +apaszka?...jestem dziś próżna!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mimezis99 Re: jak usunąć.. 28.04.06, 13:43 a jesli chodzi o zaruszowanie malinki, to mi bardzo pomagaly nie wiadomo dlaczego cienie do powiek-nie korektory czy fluidy, ale cien jakis bezowy, oczywiscie nieperlowy,w odcieniu delikatnej opalenizny (no bo na twarzy i dekoldzie akurat mialam delikatna opalenizne). Efekt super, prawie nie bylo widac Odpowiedz Link Zgłoś