hillux 10.05.06, 10:46 Zrobiło się ciepło. Znowu dookoła pełno tych wstrętnych wylewających się kałdunów. Kobity ! Kałdun na wierzchu jest ohydny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: ciepełko 10.05.06, 10:47 popieram,a najgorsze są kałduny u spasionych gimnazjalistek o tlenionych domowym sposobem włosach. Co z nich wyrośnie? Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: ciepełko 10.05.06, 10:54 Ludziska! Wątki pełne krytykanctwa są ohydne! O każdej porze roku! Odpowiedz Link Zgłoś
hillux Re: ciepełko 10.05.06, 10:56 Ludziska! Wątki pełne krytykanctwa są ohydne! O każdej porze roku! Panie kohol, Wypowiadam się w imieniu tej wrażliwej na piękno części męskiej populacji. Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: ciepełko 10.05.06, 11:25 hillux napisał: > Ludziska! Wątki pełne krytykanctwa są ohydne! O każdej porze roku! > > Panie kohol, > > Wypowiadam się w imieniu tej wrażliwej na piękno części > męskiej populacji. Pani hillux, Ja natomiast wypowiadam się w imieniu wrażliwej na kulturę wypowiedzi części całej ludzkości! :) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: ciepełko 10.05.06, 10:57 a molestowanie mnie, kobiety, wylewającym się ciałem, nie jest ohydne??? I to jeszcze, o tej porze roku jakieś małolaty płci żeńskiej tak molestują. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha_zal Re: ciepełko 10.05.06, 11:00 jestem kobieta i popieram autora postu.. wylewajace sie za paska faldy brzucha sa niesmaczne (w delikatnym ujeciu).. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: ciepełko 10.05.06, 11:02 to jeszcze nic, kiedyś byłam na zastępstwie w gimnazjum i miałam nie raz wątpliwą przyjemność oglądać stringi i tyłek nieletnich uczennic, wychylające się z niskostanowych spodni. Tu dyktuję słówka na kartkówkę, a tu stringi na mnie zerkają. Fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha_zal Re: ciepełko 10.05.06, 11:07 ehhh aż się chce powiedzieć - za moich czasów... :) ale co zrobić? nasza "złota, dorastająca" młodzież nie ma pojęcia o estetyce wyglądu i ma to gdzieś... priorytety się poprzestawiały.. ale chyba bardziej obrzydliwy jest widok pomarszczonych (od nadużywania solarium) fałd brzucha o starszych od nich kobiet (np. 40) - bez urazy oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
haikara Re: ciepełko 10.05.06, 11:11 A przez Ciebie to chyba zwykla zazdrosc przemawia, ze nie masz odwagi sie tak ubierac. Czyzbys na codzien nosila sie jak facet? spodnie a sukienka tylko wielkiego dzwonu? ;-) Najwazniejsze jednak dla mnie to to, ze opisywane przez Was ciala sa w mniejszosci, ale niech beda, dla kontrastu ;) HaiK Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha_zal Re: ciepełko 10.05.06, 11:21 żadna zazdrość haikara.. stwierdziłam fakty albo jak ktoś woli przedstawiłam swoje zdanie :) a sama ubieram się różnie - w zależności od pogody :) i nie mam problemu z zakładaniem sukienek czy spódnic.. co prawda z gołym brzuchem nie biegam po firmie ale to zupełnie co innego.. Oj nie wiem czy w mniejszości (ogólnie być może), ale ja ostatnio gdzie się nie pojawię to wyrasta przede mną fałda ;-) a wystraczyłoby troche gimnastyki... może powinnam zmienić trasę dojazdu do pracy i do domu... :) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: ciepełko 10.05.06, 11:13 nie tylko priorytety, ta moda jest idiotyczna, na biodrówki mogą sobie pozwolić naprawdę b. szczupłe dziewczyny bez brzucha, bo inaczej to i tak wszystko wygląda, jakby się wylewało. Nie rozumiem w ogóle mody na solarium, ale mnie akurat podobają się bledzi ludzie, sama też stronię od słońca. Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: ciepełko 10.05.06, 13:13 to niezdrowo, słońce jest niezbędne do zycia i zdrowia. Większość ludzi ma niedobory wit D a to jest groźne. Codzienna mała kąpiel w słoneczku, bez filtra jest ok. Spalanie się to głupota Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: ciepełko 10.05.06, 13:19 ja nie mam niedoborów witaminy, bo mam odpowiednią dietę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hillux Re: ciepełko 10.05.06, 11:13 > ale chyba bardziej obrzydliwy jest widok pomarszczonych (od nadużywania > solarium) fałd brzucha o starszych od nich kobiet (np. 40) - bez urazy oczywiśc > ie Kałdun może mieć nawet 50 lat, byle był w miarę płaski. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: ciepełko 10.05.06, 11:17 chodzę regularnie do aqua parku i wierz mi, mało jest płaskich brzuchów, nawet u szczupłych osób, a przecież wystarczą brzuszki i wciąganie, żeby brzuch był płaski. Odpowiedz Link Zgłoś
hillux Re: ciepełko 10.05.06, 11:24 > chodzę regularnie do aqua parku i wierz mi, mało jest płaskich brzuchów, nawet > u > szczupłych osób, a przecież wystarczą brzuszki i wciąganie, żeby brzuch był pła > ski Wiem, że kobietom nie jest łatwo pracować nad kałdunem, ale nie należy się poddawać. A słowo "płaski" to oczywiscie pewne uproszczenie, skrót myślowy. Każdy zdaje sobie przecież sprawę z uwarunkowań anatomicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: ciepełko 10.05.06, 11:27 inna sprawa, że jak widzę "mięsień piwny" u w miarę fajnych facetów, to mnie też zbiera... Sama mam płaski brzuch, b. fajny, bo nie widać po mnie, że urodziłam dziecko :-). Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka A ja wczoraj widziałam same 10.05.06, 12:04 zgrabne laski na ulicy. Jakoś tak mam, że tylko te zgrabne zauważam i było ich chybA z 10 w ciagu 15 min. Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: A ja wczoraj widziałam same 10.05.06, 21:55 co to sa kałduny??? Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: ciepełko 10.05.06, 22:14 to sie nie patrz.Nie kazdy mysli tylko o tym żeby ci dostarczyc wrażen estetycznych Odpowiedz Link Zgłoś