pajdeczka 07.01.03, 11:40 Czy Wy też tak macie? I gdzie do cholerki jest Fe_malka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Xanatos Re: Mężczyźni mnie szybko nudzą IP: proxy / 213.17.170.* 07.01.03, 11:41 pajdeczka napisał: > Czy Wy też tak macie? > I gdzie do cholerki jest Fe_malka? Mnie też... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Mężczyźni mnie szybko nudzą 07.01.03, 11:51 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > pajdeczka napisał: > > > Czy Wy też tak macie? > > I gdzie do cholerki jest Fe_malka? > > > > Mnie też... Cieszy mnie, że się zgadzamy, ale już znałam takich dwóch, którzy się ze mną prawie ze wszystkim zgadzali. Do czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Mężczyźni mnie szybko nudzą IP: proxy / 213.17.170.* 07.01.03, 11:54 pajdeczka napisał: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > pajdeczka napisał: > > > > > Czy Wy też tak macie? > > > I gdzie do cholerki jest Fe_malka? > > > > > > > > Mnie też... > > Cieszy mnie, że się zgadzamy, ale już znałam takich dwóch, którzy się ze mną > prawie ze wszystkim zgadzali. Do czasu. Z mądrymi słowami nie można walczyć, bo się nie wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Mężczyźni mnie szybko nudzą IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 07.01.03, 11:43 Bo są nudni. Zbyt często. Ciągle tylko "kobiety na mnie lecą", "czy mam duzego ptaka" albo "znowu za duzo wypiłem". Nie wiem gdzie fe_malka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Mężczyźni mnie szybko nudzą IP: proxy / 213.17.170.* 07.01.03, 11:45 Gość portalu: julka napisał(a): > Bo są nudni. Zbyt często. Ciągle tylko "kobiety na mnie lecą", "czy mam duzego > ptaka" albo "znowu za duzo wypiłem". > Nie wiem gdzie fe_malka Kobiety na mnie lecą, bo jak za dużo wypiję to mam dużego ptaka :) O to chodziło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Mężczyźni mnie szybko nudzą IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.01.03, 11:49 pajdeczka napisał: > Czy Wy też tak macie? > I gdzie do cholerki jest Fe_malka? tez. i niepokoi mnie to i tarapaty mam przez to. a trzeba bedzie jakas rodzine przeciez kiedys... na dluzej, na stale... oj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Mężczyźni mnie szybko nudzą IP: *.athens.access.acn.gr 07.01.03, 11:51 Fe_malka nie mam pojecia gdzie jest, ale ja jestem, jakbys potrzebowala sie nie nudzic ;) Ten wątek to ad Xanatos? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Mężczyźni mnie szybko nudzą 07.01.03, 11:55 Gość portalu: renia napisał(a): > Fe_malka nie mam pojecia gdzie jest, ale ja jestem, jakbys potrzebowala sie nie > > nudzic ;) > > Ten wątek to ad Xanatos? No właśnie. Nudy tu jak cholera. Nie ma nawet się zkim poużerać.Spadłaś mi z nieba chyba. Nie, nie Xanatos, bo za krótko go znam,ale jest na dobrej drodze, jak tak dalej pódzie. Może kogoś skrzywdziłam tym stwierdzeniem, ale tak mi się nasunęło i nic na to nie poradzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Mężczyźni mnie szybko nudzą IP: proxy / 213.17.170.* 07.01.03, 11:51 Dziewczyny, kobiety was wcale nie nudzą mężczyźni, was nużą ludzie. Wiecznie gadają o tym samym i tyle. Ale na to nie da się nic poradzić. Taka moja dygresja. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Mężczyźni mnie szybko nudzą 07.01.03, 11:57 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Dziewczyny, kobiety was wcale nie nudzą mężczyźni, was nużą ludzie. Wiecznie > gadają o tym samym i tyle. Ale na to nie da się nic poradzić. Taka moja > dygresja. Żeby baby gadają to się zgodzę. ALe faceci? Podobno są lepsi od nas, dają to do zrozumienia na każdym kroku więc chyba mam prawo wymagać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Mężczyźni mnie szybko nudzą IP: proxy / 213.17.170.* 07.01.03, 11:58 pajdeczka napisał: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Dziewczyny, kobiety was wcale nie nudzą mężczyźni, was nużą ludzie. Wieczn > ie > > gadają o tym samym i tyle. Ale na to nie da się nic poradzić. Taka moja > > dygresja. > > Żeby baby gadają to się zgodzę. ALe faceci? Podobno są lepsi od nas, dają to do > > zrozumienia na każdym kroku więc chyba mam prawo wymagać? W czym lepsi? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Mężczyźni mnie szybko nudzą 07.01.03, 12:17 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > pajdeczka napisał: > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Dziewczyny, kobiety was wcale nie nudzą mężczyźni, was nużą ludzie. W > ieczn > > ie > > > gadają o tym samym i tyle. Ale na to nie da się nic poradzić. Taka mo > ja > > > dygresja. > > > > Żeby baby gadają to się zgodzę. ALe faceci? Podobno są lepsi od nas, dają > to > do > > > > zrozumienia na każdym kroku więc chyba mam prawo wymagać? > > > > W czym lepsi? No właśnie nie wiem. To ich musisz zapytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Mężczyźni mnie szybko nudzą IP: proxy / 213.17.170.* 07.01.03, 12:18 pajdeczka napisał: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > pajdeczka napisał: > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > Dziewczyny, kobiety was wcale nie nudzą mężczyźni, was nużą ludz > ie. W > > ieczn > > > ie > > > > gadają o tym samym i tyle. Ale na to nie da się nic poradzić. Ta > ka mo > > ja > > > > dygresja. > > > > > > Żeby baby gadają to się zgodzę. ALe faceci? Podobno są lepsi od nas, > dają > > to > > do > > > > > > zrozumienia na każdym kroku więc chyba mam prawo wymagać? > > > > > > > > W czym lepsi? > > No właśnie nie wiem. To ich musisz zapytać. Są lepsi w sikaniu na stojąco... Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Mężczyźni mnie szybko nudzą 07.01.03, 12:20 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > pajdeczka napisał: > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > pajdeczka napisał: > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > Dziewczyny, kobiety was wcale nie nudzą mężczyźni, was nużą > ludz > > ie. W > > > ieczn > > > > ie > > > > > gadają o tym samym i tyle. Ale na to nie da się nic poradzi > ć. Ta > > ka mo > > > ja > > > > > dygresja. > > > > > > > > Żeby baby gadają to się zgodzę. ALe faceci? Podobno są lepsi od > nas, > > dają > > > to > > > do > > > > > > > > zrozumienia na każdym kroku więc chyba mam prawo wymagać? > > > > > > > > > > > > W czym lepsi? > > > > No właśnie nie wiem. To ich musisz zapytać. > > > > Są lepsi w sikaniu na stojąco... Która to lepszość jest niwelowana brakiem umiejętności trafiania do kibla, a nawet pisuaru.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Mężczyźni mnie szybko nudzą IP: proxy / 213.17.170.* 07.01.03, 12:22 > Która to lepszość jest niwelowana brakiem umiejętności trafiania do kibla, a > nawet pisuaru.... A kto by trafił do takiej małej dziurki jaka jest w klozecie? Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Mężczyźni mnie szybko nudzą 07.01.03, 12:24 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Która to lepszość jest niwelowana brakiem umiejętności trafiania do kibla, > a > > nawet pisuaru.... > > > > A kto by trafił do takiej małej dziurki jaka jest w klozecie? Zwłaśzcza jak urządzenie do trafiania stoi z rana jak ułańska lanca... Co prawda to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Mężczyźni mnie szybko nudzą IP: proxy / 213.17.170.* 07.01.03, 12:29 mike_mike napisał: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > Która to lepszość jest niwelowana brakiem umiejętności trafiania do k > ibla, > > a > > > nawet pisuaru.... > > > > > > > > A kto by trafił do takiej małej dziurki jaka jest w klozecie? > > Zwłaśzcza jak urządzenie do trafiania stoi z rana jak ułańska lanca... Co > prawda to prawda. > Wtedy człowiek musi trochę odpocząć i dopiero potem oddać sie przyjemności wysikania :) Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Mężczyźni mnie szybko nudzą 07.01.03, 12:34 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > mike_mike napisał: > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > Która to lepszość jest niwelowana brakiem umiejętności trafiania > do k > > ibla, > > > a > > > > nawet pisuaru.... > > > > > > > > > > > > A kto by trafił do takiej małej dziurki jaka jest w klozecie? > > > > Zwłaśzcza jak urządzenie do trafiania stoi z rana jak ułańska lanca... Co > > prawda to prawda. > > > > > Wtedy człowiek musi trochę odpocząć i dopiero potem oddać sie przyjemności > wysikania :) Jak odpoczywać, jak takie parcie na pęcherz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Mężczyźni mnie szybko nudzą IP: proxy / 213.17.170.* 07.01.03, 12:37 mike_mike napisał: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > mike_mike napisał: > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > Która to lepszość jest niwelowana brakiem umiejętności traf > iania > > do k > > > ibla, > > > > a > > > > > nawet pisuaru.... > > > > > > > > > > > > > > > > A kto by trafił do takiej małej dziurki jaka jest w klozecie? > > > > > > Zwłaśzcza jak urządzenie do trafiania stoi z rana jak ułańska lanca.. > . Co > > > prawda to prawda. > > > > > > > > > Wtedy człowiek musi trochę odpocząć i dopiero potem oddać sie przyjemności > > > wysikania :) > > Jak odpoczywać, jak takie parcie na pęcherz... Trza wytrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Mężczyźni mnie szybko nudzą 07.01.03, 12:30 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > pajdeczka napisał: > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > pajdeczka napisał: > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > Dziewczyny, kobiety was wcale nie nudzą mężczyźni, was nużą > ludz > > ie. W > > > ieczn > > > > ie > > > > > gadają o tym samym i tyle. Ale na to nie da się nic poradzi > ć. Ta > > ka mo > > > ja > > > > > dygresja. > > > > > > > > Żeby baby gadają to się zgodzę. ALe faceci? Podobno są lepsi od > nas, > > dają > > > to > > > do > > > > > > > > zrozumienia na każdym kroku więc chyba mam prawo wymagać? > > > > > > > > > > > > W czym lepsi? > > > > No właśnie nie wiem. To ich musisz zapytać. > > > > Są lepsi w sikaniu na stojąco... Spróbujemy? Jestem ambitna. A teraz spadam na godzinę. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Mężczyźni mnie szybko nudzą IP: proxy / 213.17.170.* 07.01.03, 12:32 pajdeczka napisał: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > pajdeczka napisał: > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > pajdeczka napisał: > > > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > Dziewczyny, kobiety was wcale nie nudzą mężczyźni, was > nużą > > ludz > > > ie. W > > > > ieczn > > > > > ie > > > > > > gadają o tym samym i tyle. Ale na to nie da się nic po > radzi > > ć. Ta > > > ka mo > > > > ja > > > > > > dygresja. > > > > > > > > > > Żeby baby gadają to się zgodzę. ALe faceci? Podobno są leps > i od > > nas, > > > dają > > > > to > > > > do > > > > > > > > > > zrozumienia na każdym kroku więc chyba mam prawo wymagać? > > > > > > > > > > > > > > > > W czym lepsi? > > > > > > No właśnie nie wiem. To ich musisz zapytać. > > > > > > > > Są lepsi w sikaniu na stojąco... > > Spróbujemy? Jestem ambitna. A teraz spadam na godzinę. > Pa! Ja już to próbuje od lat. Czasem lepiej, czasem gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Mężczyźni mnie szybko nudzą IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 07.01.03, 11:58 Gość portalu: Xanatos napisał(a): was nużą ludzie. Wiecznie > gadają o tym samym i tyle. Ale na to nie da się nic poradzić. ******** Tyz prowda Ba, jak nie być nudnym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Mężczyźni mnie szybko nudzą IP: proxy / 213.17.170.* 07.01.03, 12:01 Gość portalu: julka napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > was nużą ludzie. Wiecznie > > gadają o tym samym i tyle. Ale na to nie da się nic poradzić. > ******** > Tyz prowda > Ba, jak nie być nudnym? Jak nie być nudnym? Może trzeba być niezrównoważonym psychicznie. Takie są fakty. Tylko tacy ludzie idą nie utartymi szlakami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Mężczyźni mnie szybko nudzą IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.01.03, 12:16 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: julka napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > was nużą ludzie. Wiecznie > > > gadają o tym samym i tyle. Ale na to nie da się nic poradzić. > > ******** > > Tyz prowda > > Ba, jak nie być nudnym? > > > Jak nie być nudnym? Może trzeba być niezrównoważonym psychicznie. Takie są > fakty. Tylko tacy ludzie idą nie utartymi szlakami. HOWGH! a mezczyzni nie lepsi tylko dla NAS ciekwsi. niezrownowazeni tym bardziej wtedy mieszanka wybuchowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Mężczyźni mnie szybko nudzą IP: *.athens.access.acn.gr 07.01.03, 11:59 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Dziewczyny, kobiety was wcale nie nudzą mężczyźni, was nużą ludzie. Wiecznie > gadają o tym samym i tyle. Ale na to nie da się nic poradzić. Taka moja > dygresja. Xanatos, wybacz, ale nie zgadzam sie calkowicie z tym , co napisałes. Nudni ludzie, owszem gadaja wiecznie o tym samym, ale na to da sie cos poradzic - trzeba poszerzac horyzonty. Ludzie, ktory juz maja w miare szerokie horyzonty nie sa nudni i nie gadaja wiecznie otym samym. Ponadto dlaczego uwazasz, ze ludzie nużą tylko kobiety? Z Pajdeczka mozna sie zgodzic - faceci bywaja nudni, strasznie nudni, zwlaszcza jak kilka razy dziennie upewniaja sie, czy wieczorem na pewno bedzie seks, albo jak po raz setny mowia swojej kobiecie, ze przytyla, ale nawet jej z tym ladnie. Ponadto nudni sa faceci przede wszystkim tacy, z ktorymi nie sposob w ogole o czymkolwiek porozmawiac, bo albo pracuja, albo spia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Mężczyźni mnie szybko nudzą IP: proxy / 213.17.170.* 07.01.03, 12:06 Gość portalu: renia napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Dziewczyny, kobiety was wcale nie nudzą mężczyźni, was nużą ludzie. Wieczn > ie > > gadają o tym samym i tyle. Ale na to nie da się nic poradzić. Taka moja > > dygresja. > > > > Xanatos, wybacz, ale nie zgadzam sie calkowicie z tym , co napisałes. Nudni > ludzie, owszem gadaja wiecznie o tym samym, ale na to da sie cos poradzic - > trzeba poszerzac horyzonty. Ludzie, ktory juz maja w miare szerokie horyzonty > nie sa nudni i nie gadaja wiecznie otym samym. Ponadto dlaczego uwazasz, ze > ludzie nużą tylko kobiety? Z Pajdeczka mozna sie zgodzic - faceci bywaja nudni, > > strasznie nudni, zwlaszcza jak kilka razy dziennie upewniaja sie, czy wieczorem > > na pewno bedzie seks, albo jak po raz setny mowia swojej kobiecie, ze przytyla, > > ale nawet jej z tym ladnie. Ponadto nudni sa faceci przede wszystkim tacy, z > ktorymi nie sposob w ogole o czymkolwiek porozmawiac, bo albo pracuja, albo > spia. Horyzony też się wyczerpują. Nie uważam, że ludzie nużą tylko kobiety. To była tylko odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
tetsuo_nakamura Re: Mężczyźni mnie szybko nudzą 07.01.03, 11:52 z musu przebywam w wiekszosci z facetami i powiem szczerze ze mnie bawia, rozsmieszaja. i widze ze rzeczywiscie jestesmy dwoma odrebnymi gatunkami. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Mężczyźni mnie szybko nudzą 07.01.03, 11:58 tetsuo_nakamura napisała: > z musu przebywam w wiekszosci z facetami i powiem szczerze ze mnie bawia, > rozsmieszaja. i widze ze rzeczywiscie jestesmy dwoma odrebnymi gatunkami. > > pozdrawiam Zgadza się. Ja też wolę przebywać na co dzień wśród mężczyzn. Problem dla mnie zaczyna się wtedy, kiedy oczekuję od nich czegoś więcej niż wygłupów. Odpowiedz Link Zgłoś
fe_male jestem, jestem 07.01.03, 11:57 Czytam sobie. Nie odzywam się, bo albo nie mam nic do powiedzenia albo na pewne sprawy wypowiadać się nie chcę. A tak na prawdę dużo się w moim życiu obecnie dzieje i to nie najweselej w związku z tym i humorem nie tryskam. Tak już u mnie jest, że jak jest nie najlepiej to i ochoty do pogaduszek nie mam. Oczywiście o chłopa chodzi, zbierało się już od dłuższego czasu i mam takie wrażenie, że rozwiązanie sytuacji jest tuż, tuż. Zaczynam się przyzwyczajać do mysli, że wkrótce będę do wzięcia i nie jest to myśl najweselsza. Ech życie... Truć więcej nie będę, bo choć rozsądek już sobie wszystko opracował, ten głupi mięsień co krew pompuje nie do końca się z nim godzi i nie raz już w takim sporze wygrywał. Skupiam się więc na podtrzymywaniu rozumu w tej nierównej walce, wiele mnie to wysiłku kosztuje więc nie mam już siły na jakieś poboczne i nieobowiązkowe działania. Odezwę się raz na jakiś czas, na razie sobie poobserwuję. fe_Pa PS Pajdka w rozterkach damsko-męskich odosobniona nie jesteś, ja mam na szczęście większe pole manewru, bo i zobowiązania są mniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: jestem, jestem 07.01.03, 12:03 fe_male napisała: > Czytam sobie. Nie odzywam się, bo albo nie mam nic do powiedzenia albo na pewne > > sprawy wypowiadać się nie chcę. > > A tak na prawdę dużo się w moim życiu obecnie dzieje i to nie najweselej w > związku z tym i humorem nie tryskam. Tak już u mnie jest, że jak jest nie > najlepiej to i ochoty do pogaduszek nie mam. > > Oczywiście o chłopa chodzi, zbierało się już od dłuższego czasu i mam takie > wrażenie, że rozwiązanie sytuacji jest tuż, tuż. Zaczynam się przyzwyczajać do > mysli, że wkrótce będę do wzięcia i nie jest to myśl najweselsza. > > Ech życie... Truć więcej nie będę, bo choć rozsądek już sobie wszystko > opracował, ten głupi mięsień co krew pompuje nie do końca się z nim godzi i nie > > raz już w takim sporze wygrywał. Skupiam się więc na podtrzymywaniu rozumu w > tej nierównej walce, wiele mnie to wysiłku kosztuje więc nie mam już siły na > jakieś poboczne i nieobowiązkowe działania. > > Odezwę się raz na jakiś czas, na razie sobie poobserwuję. > > > fe_Pa > PS Pajdka w rozterkach damsko-męskich odosobniona nie jesteś, ja mam na > szczęście większe pole manewru, bo i zobowiązania są mniejsze. Kochana moja. Jesteś. Tak się cieszę, myślałam żeś zachorzała czy znowu do ciepłych krajów wyemigrowałaś... Rozweselas mnie bardziej niż to wnko, które sobie teraz siorbię. Fakt, nudy na forum. Może się rozkręci. Zdziwiłam się Twoją sytuacją. Nic nie wskazywało, byłas taka szczęśliwa. To się czuje. U mnie b.z. czyli bez zmian. Czekam na gorsze. Mam dziwną przypadłość. Im u mnie gorzej tym zwiększa się poziom optymizmu (z natury jestem depresyjna). Masochizm czy jaki czort? Zawsze możemy pogadać przez skrzynkę Fe_malko. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Pajdeczko jak Ci sie nudzi IP: *.athens.access.acn.gr 07.01.03, 12:06 To sie wybierz na gry online cronix. Polecam scrabble, bez watpienia najlepsza gre slowna swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Pajdeczko jak Ci sie nudzi 07.01.03, 12:23 Gość portalu: renia napisał(a): > To sie wybierz na gry online cronix. Polecam scrabble, bez watpienia najlepsza > gre slowna swiata. Wolę krzyżówki. Scrabble zamiast mężczyzny? Nieżla propozycja. Mam w domu nową grę, TABU. Bardzo rozwijająca i z humorem. To sobie od czasu do czasu zagram. Ale problem pozostaje dalej. O ho,ho. Widzę mario na horyzoncie. Spieszę go powitać. Odpowiedz Link Zgłoś
fe_male Re: jestem, jestem 07.01.03, 12:18 Odpowiem Ci w ten sposób. Nie lubię z moimi problemami za bardzo się obnosić. Przyzwyczajona jestem do tego, że nikt za mnie ich nie rozwiąże. Poza tym zauważyłam u siebie jakiś czas temu taką cechę, że czasami dużo się nagadam, naużalam a nie wyciągam żadnych wniosków. Postanowiłam, w sprawach istotnych, mało gadać, dużo robić. Nie będę teraz mówiła co ja to zrobię a czego nie bo już nie raz na takich obietnicach dawanych sobie się przejechałam. O tym, że sprawa jest zamknięta powiem dopiero gdy taka nieodwołalnie będzie. Na razie jestem tego pewna na 90% a to zbyt mało, żeby mówić, że tak jest. Zastanawiałam się czy do Ciebie nie napisać, na zasadzie "spuszczę z siebie trochę emocji" jeszce do końca nie wiem czy to zrobię. fe_Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Mężczyźni mnie szybko nudzą IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.03, 12:00 mezczyzni Cie nudza? Nie martw sie. Palce nie znudza Ci sie nigdy. Ponoc jestes w tym wzgledzie perfekcjonistka! Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Mężczyźni mnie szybko nudzą 07.01.03, 12:24 Gość portalu: mario2 napisał(a): > mezczyzni Cie nudza? Nie martw sie. Palce nie znudza Ci sie nigdy. Ponoc jestes > > w tym wzgledzie perfekcjonistka! Nie lubiem się powtarzać, ale muszem: "każdy sądzi innych po sobie". A myjesz po "tym" ręce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia do M i P IP: *.athens.access.acn.gr 07.01.03, 12:26 A Wam to tylko jedno zawsze na mysli ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: do M i P IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 07.01.03, 12:30 Ale ten mario2 jak zoombie z krypty pojawia się co jakiś czas, rzuca "złotą myśl" i znika znowu w otmętach nudy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: do M i P IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.03, 13:30 Suchej no dziolcha z Glywic. Mosz mo cos do pedzynio, to przilez do siodemek, abo do gwarka, jesli go jeszcze niy zbulyli i obocymy, czy tyz bydziesz tako mondro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julko! Re: do M i P IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 07.01.03, 13:37 MARIO! Ty bywosz w Gliwicach! Toś mie, synek, zafrasował! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: do M i P IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.03, 15:39 Spytej sie lepi kaj jo niy bywom. Nawarz dziolcha zuru, abo kup krupniokow to pogodomy jak tam zas przijada :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri "jak sie komus nudzi... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.01.03, 12:31 niech sobie kupi szopa pracza" wlasnie mi sie przypomnialo :) bardzo z siebie zadowolona (ze jej sie przypomnialo) suri Odpowiedz Link Zgłoś
tetsuo_nakamura Re: Mężczyźni mnie szybko nudzą 07.01.03, 12:40 pajdeczko ja mam dla ciebie lepsza gre mahjonng, jest na stronie posti ( herbata ), ale mam swojego fajnego mahjonnga ( kyodai ) i mam go na serwerze, jak chcesz to dam ci adres i sobie mozesz sciagnac ( jest za duza zeby przeslac na skrzynke ). a na stronie posti ( www.posti.pl ) masz mape i na mapie dom gry, klikasz na to i wybieraj. mahjonng naprawde wciaga. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Mężczyźni mnie szybko nudzą IP: proxy / 213.17.170.* 07.01.03, 12:45 tetsuo_nakamura napisała: > pajdeczko ja mam dla ciebie lepsza gre mahjonng, jest na stronie posti ( > herbata ), ale mam swojego fajnego mahjonnga ( kyodai ) i mam go na serwerze, > jak chcesz to dam ci adres i sobie mozesz sciagnac ( jest za duza zeby przeslac > > na skrzynke ). a na stronie posti ( www.posti.pl ) masz mape i na mapie dom > gry, klikasz na to i wybieraj. mahjonng naprawde wciaga. > > :) A ja mam jeszcze lepszą. Szachy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Mężczyźni mnie szybko nudzą IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 07.01.03, 12:49 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > A ja mam jeszcze lepszą. Szachy. ******* A ja jeszcze lepszą: kółko i krzyżyk:) Z podstawówki pamiętam, że dzięki tej grze przetrwałam bezsennie najnudniejsze lekcje. Odpowiedz Link Zgłoś
tetsuo_nakamura Re: Mężczyźni mnie szybko nudzą 07.01.03, 12:51 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > tetsuo_nakamura napisała: > > > pajdeczko ja mam dla ciebie lepsza gre mahjonng, jest na stronie posti ( > > herbata ), ale mam swojego fajnego mahjonnga ( kyodai ) i mam go na serwer > ze, > > jak chcesz to dam ci adres i sobie mozesz sciagnac ( jest za duza zeby > przeslac > > > > na skrzynke ). a na stronie posti ( www.posti.pl ) masz mape i na mapie do > m > > gry, klikasz na to i wybieraj. mahjonng naprawde wciaga. > > > > :) > > > A ja mam jeszcze lepszą. Szachy. szachy oczywiscie jak masz z kim grac ( mysle o realnych pionkach ). a mahjonng tez troche strategiczny i cwiczy spostrzegawczosc. a pozatym nie wcinaj sie :), mahjonng jest lepszy. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Mężczyźni mnie szybko nudzą IP: proxy / 213.17.170.* 07.01.03, 12:55 tetsuo_nakamura napisała: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > tetsuo_nakamura napisała: > > > > > pajdeczko ja mam dla ciebie lepsza gre mahjonng, jest na stronie post > i ( > > > herbata ), ale mam swojego fajnego mahjonnga ( kyodai ) i mam go na s > erwer > > ze, > > > jak chcesz to dam ci adres i sobie mozesz sciagnac ( jest za duza zeb > y > > przeslac > > > > > > na skrzynke ). a na stronie posti ( www.posti.pl ) masz mape i na map > ie do > > m > > > gry, klikasz na to i wybieraj. mahjonng naprawde wciaga. > > > > > > :) > > > > > > A ja mam jeszcze lepszą. Szachy. > > > szachy oczywiscie jak masz z kim grac ( mysle o realnych pionkach ). a mahjonng > > tez troche strategiczny i cwiczy spostrzegawczosc. a pozatym nie wcinaj sie :), > > mahjonng jest lepszy. ;) Moja matka gdywała kiedyś w Mahjonga i osiągała jakieś kosmiczne czasy, nieosiągalne zupełnie dla innych. Odpowiedz Link Zgłoś
tetsuo_nakamura Re: Mężczyźni mnie szybko nudzą 07.01.03, 13:06 mam wiele wersji, a sama wiem ze niestety moja wada w tego typu grach jest nie spostrzegawczosc, ale powolne ruchy :), idzie mi niezle punktowo, ale czasowo kiepsko. Odpowiedz Link Zgłoś
fe_male MahJong 07.01.03, 12:52 Mam to. Potwierdzam - wciąga. Kurde, jeszcze nigdy nie udało mi się tego ułożyć dwa razy z rzędu. No ale cóż, w końcu blądynkom jestem. fe_Pa Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka "Trafiony-zatopiony" 07.01.03, 14:05 Jak zwykle, ja o rybce Wy o pipce. Napisałam, że nudzą mnie faceci to mi zaproponowano gry. Zupełnie nie rozumiem, dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: 'Trafiony-zatopiony' 07.01.03, 14:08 pajdeczka napisał: > Jak zwykle, ja o rybce Wy o pipce. > Napisałam, że nudzą mnie faceci to mi zaproponowano gry. > Zupełnie nie rozumiem, dlaczego. Jako receptę na nudę zapewne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: 'Trafiony-zatopiony' IP: proxy / 213.17.170.* 07.01.03, 14:13 pajdeczka napisał: > Jak zwykle, ja o rybce Wy o pipce. > Napisałam, że nudzą mnie faceci to mi zaproponowano gry. > Zupełnie nie rozumiem, dlaczego. Zaraz zasnę... Co za dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: 'Trafiony-zatopiony' 07.01.03, 14:45 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > pajdeczka napisał: > > > Jak zwykle, ja o rybce Wy o pipce. > > Napisałam, że nudzą mnie faceci to mi zaproponowano gry. > > Zupełnie nie rozumiem, dlaczego. > > > > Zaraz zasnę... Co za dzień. Aluzju poniała. Spasiba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: 'Trafiony-zatopiony' IP: proxy / 213.17.170.* 07.01.03, 14:50 pajdeczka napisał: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > pajdeczka napisał: > > > > > Jak zwykle, ja o rybce Wy o pipce. > > > Napisałam, że nudzą mnie faceci to mi zaproponowano gry. > > > Zupełnie nie rozumiem, dlaczego. > > > > > > > > Zaraz zasnę... Co za dzień. > > Aluzju poniała. Spasiba. Nie pajdeczko!!! Ja nie jestem aluzyjny, ja nawet ironiczny nie bywam. Mówię, że mi się spać chce. Prosty ze mnie chłopak. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: 'Trafiony-zatopiony' 07.01.03, 15:06 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > pajdeczka napisał: > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > pajdeczka napisał: > > > > > > > Jak zwykle, ja o rybce Wy o pipce. > > > > Napisałam, że nudzą mnie faceci to mi zaproponowano gry. > > > > Zupełnie nie rozumiem, dlaczego. > > > > > > > > > > > > Zaraz zasnę... Co za dzień. > > > > Aluzju poniała. Spasiba. > > > > Nie pajdeczko!!! Ja nie jestem aluzyjny, ja nawet ironiczny nie bywam. Mówię, > że mi się spać chce. Prosty ze mnie chłopak. A jaki kokietek! Ty masz niedobór tego, czego ja mam w nadmiarze. Jak to natura nierówno ludzi obdziela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: 'Trafiony-zatopiony' IP: proxy / 213.17.170.* 07.01.03, 15:08 pajdeczka napisał: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > pajdeczka napisał: > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > pajdeczka napisał: > > > > > > > > > Jak zwykle, ja o rybce Wy o pipce. > > > > > Napisałam, że nudzą mnie faceci to mi zaproponowano gry. > > > > > Zupełnie nie rozumiem, dlaczego. > > > > > > > > > > > > > > > > Zaraz zasnę... Co za dzień. > > > > > > Aluzju poniała. Spasiba. > > > > > > > > Nie pajdeczko!!! Ja nie jestem aluzyjny, ja nawet ironiczny nie bywam. Mów > ię, > > że mi się spać chce. Prosty ze mnie chłopak. > > A jaki kokietek! > Ty masz niedobór tego, czego ja mam w nadmiarze. Jak to natura nierówno ludzi > obdziela. Ja mam tylko niedobór witamin :) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: 'Trafiony-zatopiony' 07.01.03, 15:20 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > pajdeczka napisał: > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > pajdeczka napisał: > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > pajdeczka napisał: > > > > > > > > > > > Jak zwykle, ja o rybce Wy o pipce. > > > > > > Napisałam, że nudzą mnie faceci to mi zaproponowano gr > y. > > > > > > Zupełnie nie rozumiem, dlaczego. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Zaraz zasnę... Co za dzień. > > > > > > > > Aluzju poniała. Spasiba. > > > > > > > > > > > > Nie pajdeczko!!! Ja nie jestem aluzyjny, ja nawet ironiczny nie bywam > . Mów > > ię, > > > że mi się spać chce. Prosty ze mnie chłopak. > > > > A jaki kokietek! > > Ty masz niedobór tego, czego ja mam w nadmiarze. Jak to natura nierówno lu > dzi > > obdziela. > > > > Ja mam tylko niedobór witamin :) To pewnie masz zajady? Bo jak brakuje witamin to w pierwszej kolejności robią się w kącikach ust zajady i trudno ugryźć bułkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: 'Trafiony-zatopiony' IP: proxy / 213.17.170.* 07.01.03, 15:21 pajdeczka napisał: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > pajdeczka napisał: > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > pajdeczka napisał: > > > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > pajdeczka napisał: > > > > > > > > > > > > > Jak zwykle, ja o rybce Wy o pipce. > > > > > > > Napisałam, że nudzą mnie faceci to mi zaproponowa > no gr > > y. > > > > > > > Zupełnie nie rozumiem, dlaczego. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Zaraz zasnę... Co za dzień. > > > > > > > > > > Aluzju poniała. Spasiba. > > > > > > > > > > > > > > > > Nie pajdeczko!!! Ja nie jestem aluzyjny, ja nawet ironiczny nie > bywam > > . Mów > > > ię, > > > > że mi się spać chce. Prosty ze mnie chłopak. > > > > > > A jaki kokietek! > > > Ty masz niedobór tego, czego ja mam w nadmiarze. Jak to natura nierów > no lu > > dzi > > > obdziela. > > > > > > > > Ja mam tylko niedobór witamin :) > > To pewnie masz zajady? Bo jak brakuje witamin to w pierwszej kolejności robią > się w kącikach ust zajady i trudno ugryźć bułkę. Nie rozśmieszaj mnie, bo mam zajady :) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: 'Trafiony-zatopiony' 07.01.03, 15:25 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > pajdeczka napisał: > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > pajdeczka napisał: > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > pajdeczka napisał: > > > > > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > pajdeczka napisał: > > > > > > > > > > > > > > > Jak zwykle, ja o rybce Wy o pipce. > > > > > > > > Napisałam, że nudzą mnie faceci to mi zaprop > onowa > > no gr > > > y. > > > > > > > > Zupełnie nie rozumiem, dlaczego. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Zaraz zasnę... Co za dzień. > > > > > > > > > > > > Aluzju poniała. Spasiba. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Nie pajdeczko!!! Ja nie jestem aluzyjny, ja nawet ironiczny > nie > > bywam > > > . Mów > > > > ię, > > > > > że mi się spać chce. Prosty ze mnie chłopak. > > > > > > > > A jaki kokietek! > > > > Ty masz niedobór tego, czego ja mam w nadmiarze. Jak to natura n > ierów > > no lu > > > dzi > > > > obdziela. > > > > > > > > > > > > Ja mam tylko niedobór witamin :) > > > > To pewnie masz zajady? Bo jak brakuje witamin to w pierwszej kolejności ro > bią > > się w kącikach ust zajady i trudno ugryźć bułkę. > > > > Nie rozśmieszaj mnie, bo mam zajady :) A jednak zgadłam! Na zajady nie ma rady - same muszą przejść. Jakiej radiowej stacji słuchasz w pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: 'Trafiony-zatopiony' IP: proxy / 213.17.170.* 07.01.03, 15:27 > A jednak zgadłam! Na zajady nie ma rady - same muszą przejść. > Jakiej radiowej stacji słuchasz w pracy? To radio nazywa się mój szef. Gada jak najęty :) Tutaj nie ma innego radia niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: 'Trafiony-zatopiony' 07.01.03, 15:30 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > A jednak zgadłam! Na zajady nie ma rady - same muszą przejść. > > Jakiej radiowej stacji słuchasz w pracy? > > > To radio nazywa się mój szef. Gada jak najęty :) Tutaj nie ma innego radia > niestety... To gdzie Ty pracujesz? W kamieniołomach? Nie możesz go trochę "przykręcić"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: 'Trafiony-zatopiony' IP: proxy / 213.17.170.* 07.01.03, 15:34 pajdeczka napisał: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > A jednak zgadłam! Na zajady nie ma rady - same muszą przejść. > > > Jakiej radiowej stacji słuchasz w pracy? > > > > > > To radio nazywa się mój szef. Gada jak najęty :) Tutaj nie ma innego radia > > > niestety... > > To gdzie Ty pracujesz? W kamieniołomach? > Nie możesz go trochę "przykręcić"? Przykręcić 2 metry i 150 kg żywej wagi? Nie wiem gdzie ma pokrętło i nie chcę wiedzieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneczka Re: 'Trafiony-zatopiony' IP: *.lubin.dialog.net.pl 07.01.03, 15:28 No no no. Zajady? Brak witamin? Ojoj!!! Radzę zacząć się lepiej odżywiać i więcej czasu spędzać nie przed ekranem kompa;) A może tak byś ten cenny czas poświęcił swojej idealnej A z Lubina? :) -------- A co do szybko nudzących się facetów. To prawda. Ale na to można poradzić - znalezieniem sobie nowego, ineteresującego obiektu męskiego (tylko nie latającego - za innymi:)) Pozadrowionka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: 'Trafiony-zatopiony' IP: proxy / 213.17.170.* 07.01.03, 15:33 Gość portalu: Aneczka napisał(a): > No no no. > Zajady? > Brak witamin? > Ojoj!!! > > Radzę zacząć się lepiej odżywiać i więcej czasu spędzać nie przed ekranem > kompa;) > > A może tak byś ten cenny czas poświęcił swojej idealnej A z Lubina? :) > > -------- > A co do szybko nudzących się facetów. > To prawda. > Ale na to można poradzić - znalezieniem sobie nowego, ineteresującego obiektu > męskiego (tylko nie latającego - za innymi:)) > > Pozadrowionka!!! Taką mam pracę niestety :) Nic nie poradzę. Teraz, zaraz idę do domu i będę rabotał w domu niestety naprawdę :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneczka Re: 'Trafiony-zatopiony' IP: *.lubin.dialog.net.pl 07.01.03, 15:40 Hmmm To jak Ty chcesz ją przy sobie zatrzymać na dłużej? W końcu to ideał i nie możesz A zaniedbywać:) Jak Ty ją znalazłeś zapracowany człowieku? PS. Współczuję Ci tego 2m potwora-szefa ;) Don't worry be happy!:) Pozdrowionka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: 'Trafiony-zatopiony' 07.01.03, 15:37 ! > > Radzę zacząć się lepiej odżywiać i więcej czasu spędzać nie przed ekranem > kompa;) - rada Aneczki - forumowej apteczki. > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneczka Re: 'Trafiony-zatopiony' IP: *.lubin.dialog.net.pl 07.01.03, 15:47 Dzięki!! Czyż nie wspaniały rym Ci się udał? Aneczki - apteczki Mniam - wyborny Chciałaś mi dogryźć? Jeśli tak to nie udało się:)) Tylko Pajdeczko - kto pierwszy wspomniał o tych zajadkach?? Pozdrowionka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneczka Re: 'Trafiony-zatopiony' IP: *.lubin.dialog.net.pl 07.01.03, 15:48 Dzięki!! Czyż nie wspaniały rym Ci się udał? Aneczki - apteczki Mniam - wyborny Chciałaś mi dogryźć? Jeśli tak to nie udało się:)) Tylko Pajdeczko - kto pierwszy wspomniał o tych zajadkach?? Pozdrowionka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneczka Re: 'Trafiony-zatopiony' IP: *.lubin.dialog.net.pl 07.01.03, 15:50 Nio popatrzcie - nawet podwójnie mi się wysłało. :))) Pozdrowionka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muriel Re: Mężczyźni mnie szybko nudzą IP: *.toya.net.pl 07.01.03, 20:01 Jak by Cie dobrze wybolcowali w dupsko to bys sie nie nudzila. Odpowiedz Link Zgłoś
coletta24 Re: Mężczyźni mnie szybko nudzą 15.04.03, 11:54 Mowisz na mnie lesba, a tu wypisujesz , ze cie mezczyzni nudza, cos tu nie tak, moze masz ochote na kobiete? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Mężczyźni mnie szybko nudzą 15.04.03, 12:08 coletta24 napisała: > Mowisz na mnie lesba, a tu wypisujesz , ze cie mezczyzni nudza, cos tu nie > tak, moze masz ochote na kobiete? Taką , jak Ty ? Nigdy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
coletta24 Re:to mial byc zart??? 15.04.03, 12:16 pajdeczka napisała: > coletta24 napisała: > > > Mowisz na mnie lesba, a tu wypisujesz , ze cie mezczyzni nudza, cos tu nie > > > tak, moze masz ochote na kobiete? > > > Taką , jak Ty ? Nigdy!!!! Chyba z Twoja glowka jest cos nie tak, jesli pomyslalas , ze mam na Ciebie ochote. . Za jakiekolwiek pieniadze bym sie z Toba nie mogla przespac( z reszta pieniadze mam), jestes za stara dla mnie i pewno nie dbasz o siebie, tylko siedzisz przed komputerem i obrastasz w tuszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re:to mial byc zart??? 15.04.03, 14:04 coletta24 napisała: >Chyba z Twoja glowka jest cos nie tak, jesli pomyslalas , ze mam na Ciebie > ochote. . Za jakiekolwiek pieniadze bym sie z Toba nie mogla przespac( z > reszta pieniadze mam), jestes za stara dla mnie i pewno nie dbasz o siebie, > tylko siedzisz przed komputerem i obrastasz w tuszcz. Wszystko to prawda, ale prawda ta niedługo stanie się również dla Ciebie smutnym faktem. I dlatego nie wyprowadziłaś mnie tym stwierdzeniem z równowagi. Odpowiedz Link Zgłoś
coletta24 Re:to mial byc zart??? 15.04.03, 15:24 pajdeczka napisała: > coletta24 napisała: > > >Chyba z Twoja glowka jest cos nie tak, jesli pomyslalas , ze mam na Ciebi > e > > ochote. . Za jakiekolwiek pieniadze bym sie z Toba nie mogla przespac( z > > reszta pieniadze mam), jestes za stara dla mnie i pewno nie dbasz o siebie > , > > tylko siedzisz przed komputerem i obrastasz w tuszcz. > > Wszystko to prawda, ale prawda ta niedługo stanie się również dla Ciebie > smutnym faktem. I dlatego nie wyprowadziłaś mnie tym stwierdzeniem z równowagi. Jasne, wiem ze kiedys bede miala lat "esiat". Ale jesli posiada sie dyscypline i pieniadze to mozna starzec sie Claudia Cardinelle czy Catherine Denevue- nie mialabym nic przeciwko temu, aby zostac taka babcia.No , ale one nie siedza przed komputerem calymi dniami dokuczajac innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Pajdeczko IP: 1ProxyWebServer:* 15.04.03, 13:59 Ku mojemu rannemu zdumieniu, przyśniłaś mi sie dzisiaj. Byłaś w mym śnie długowłosą brunetką, po 30-ce, w obcisłej, bordowej bluzce. Nie pamiętam, o czym rozmawiałyśmy. Było to w jakimś pubie, nie pamiętam dokładnie, wiem jednynie, że panował półmrok. Cholera, przecież nawet nie rozmawiałyśmy na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Pajdeczko IP: 1ProxyWebServer:* 15.04.03, 14:03 Nic nie tłumaczy! Naprawdę mi się Pajdeczka śniła. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Pajdeczko 15.04.03, 14:06 Pomka!!! nie wiedzialem , ze miewasz koszmary :o0 A moze snil Ci sie zalew- wiatr- zaglowka...? Mowi Ci to cos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Pajdeczko IP: 1ProxyWebServer:* 15.04.03, 14:06 Ale to był miły sen. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Pajdeczko 15.04.03, 14:14 Nie watpie Pomciu :o) Nie tylko Tobie sie snie :_) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Mężczyźni mnie szybko nudzą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.03, 10:54 Pajdeczka a ja to przewidzialem i dlatego po kilku dniach forumowej aktywnosci zupelnie przycichlem:) Wlasnie zeby Cie nie znudzic. Ale wystarczy jedno slowo i znow sie bede udzielal:) Odpowiedz Link Zgłoś