Gość: suri IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.01.03, 11:53 caly kubek waniliowo-orzechowej i teraz mnie telepie, oj.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: renia Re: lapczywie wypilam IP: *.athens.access.acn.gr 09.01.03, 12:24 Tak, Suri i uwazasz, ze jest to temat na osobny wątek? Zastanowcie sie ludzie czasem czy jest sens klikac w ten przycisk "wyslij". Wiadomo - kazdy chce zaistniec, ale do tego trzeba albo miec cos do powiedzenia, albo charyzme (vide Pajdeczka). Inaczej to rece opadaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: lapczywie wypilam IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.01.03, 12:40 Gość portalu: renia napisał(a): > Tak, Suri i uwazasz, ze jest to temat na osobny wątek? > > Zastanowcie sie ludzie czasem czy jest sens klikac w ten przycisk "wyslij". > Wiadomo - kazdy chce zaistniec, ale do tego trzeba albo miec cos do > powiedzenia, albo charyzme (vide Pajdeczka). Inaczej to rece opadaja. skruszona i unizona skladam samokrytyke z podkulonym ogonem oddalam sie wylizac rany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: lapczywie wypilam IP: *.athens.access.acn.gr 09.01.03, 12:45 Suri, sorry, kliknelam "wyslij" i za chwile tego pozalowalam. Najgorsze jest, ze jak juz wyslesz to nie mozna tego cofnac. Na innych forach jest czasem taka mozliwosc usuniecia wlasnego posta. Wierz mi, ze gdybym ja miala to bym swoją pyskatą przemądzralskośc usunela rownie szybko jak wysllam:) A piszta co chceta :))) Ostatecznie wczoraj sama tez zalozylam bezsensowny watek i nikt mnie nie zjechal, wrecz serce mi okazano, za co dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: lapczywie wypilam 09.01.03, 13:53 Kazdy ma wlasny styl. Jedni sie uzalaja, inni pija ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Capuccino Cie pelepie? 10.01.03, 08:51 Cos ludziska slabowate ostatnio sa. Ja rano wciagam dwie siekiery z mojego ulubionego ekspresu cisnieniowego, a pracy dobilam to jeszcze rozpuszczalna. A na badaniach profilaktycznych mialem 120/70. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Capuccino Cie pelepie? IP: 213.216.82.* 10.01.03, 10:12 Moje normalne ciśnienie to 105/65. Gdyby nie kawa z rana to pewnie byłabym śnięta. Zalewam zawsze od razu 2 kubki i do twgo mleczko. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Capuccino Cie pelepie? 10.01.03, 10:20 Mleczko do kawy? Profanacja!!! Zadnego mleka! Zadnego cukru! Tylko czysta kawa, daje kopa z rana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Capuccino Cie pelepie? IP: 213.216.82.* 10.01.03, 10:23 Bez cukru a jakże ale zawsze wsypuję /rozpuszczalna/ do jednej np.Nescafe do drugiej Jacobs i popijam na zmianę. Bosko. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Capuccino Cie pelepie? 10.01.03, 10:48 Co? Kawa zwykla z rozpuszczalna? Nie no trzymajcie mnie bo nie zdzierze! Ja wszystko zrozumiem. W warunkach polowych rozpuszczalna kawa jest do usprawiedliwienia, ale mieszanie dobrej kawy z tym paskudztnem! To juz nie do przyjecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Capuccino Cie pelepie? IP: 213.216.82.* 10.01.03, 10:59 grogreg napisał: > Co? Kawa zwykla z rozpuszczalna? Nie no trzymajcie mnie bo nie zdzierze! > Ja wszystko zrozumiem. W warunkach polowych rozpuszczalna kawa jest do > usprawiedliwienia, ale mieszanie dobrej kawy z tym paskudztnem! To juz nie do > przyjecia. Nieeeee. Ja wsypuję do jednego kubeczka rozpuszczalną Neskę do drugiego Jacobs albo Tchibo, woda, mleko i to popijam na zmianę. Zawsze zalewam 2 kubki. Zwykłej kawy nie lubię choć czasem parzę w takim ekspresie ciśnieniowym. Robię to po to by z lubością wrócić do rozpuszczalnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Capuccino Cie pelepie? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.01.03, 10:32 grogreg napisał: > Cos ludziska slabowate ostatnio sa. Ja rano wciagam dwie siekiery z mojego > ulubionego ekspresu cisnieniowego, a pracy dobilam to jeszcze rozpuszczalna. > A na badaniach profilaktycznych mialem 120/70. wiem, wiem, ja z tego slabowietego pokolenia /chociaz rocznik sobie chwale:)/ tylko widzisz, grogregu, ja mam 140/na costam i serce podatne na drgania :) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Do Grogreg. 10.01.03, 11:04 grogreg napisał: > a pracy dobila_m to jeszcze rozpuszczalna. Grogreg, skad ta forma? Zdradzilas sie? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Do Grogreg. 10.01.03, 12:48 Kto z kim przestaje ;)) takim sie staje ;) Ah, te literowki, jak duzo moga powiedziec o prawdziwej naturze czlowieka. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Do Grogreg. IP: 213.216.82.* 10.01.03, 13:05 Z może już czas na następną kawę... zmęczenie, znużenie. Gdy już zaczynamy wyrażać się nieprecyzyjnie, robimy literówki czas na kawę... Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Do Grogreg. 10.01.03, 13:21 W prawdzie typowym macho nie jestem ale pelci swej sie nie wypre, albowiem chlop jestem jak sie patrzy. O! Co do kawy. Juz nie moge. Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Do Grogreg. 10.01.03, 13:25 Tylko jak sie patrzy a jak sie pisze to hmm, hmmm, hmm. :)) Odpowiedz Link Zgłoś