anonimowa_internautka 06.06.06, 16:38 serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35076,3398283.html?i=0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nombrilek Re: dżizas, jakie pasztety 06.06.06, 16:40 Haha noo, co jeden to lepszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
laurka2005 Tak wygląda polska przeciętna młodzież - 07.06.06, 22:26 Przecież wszędzie się widzi takie postacie - w tramwajach, na ulicy, w szkołach... Tak wygląda 80 % łebków w polsce - kartoflane mordy i cielaczkowe, tępe wyrazy ocząt. Zdjęcia tylko to potęgują. Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: dżizas, jakie pasztety 06.06.06, 16:44 Co nie? już widziałam i zastanawiałam się czy te fryzurki to sobie specjalnie do fotografii obcieli ;P Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: dżizas, jakie pasztety 06.06.06, 16:50 hehe ja dzis przesyłałem zdjecie nr 11 i 16 :) moi faworyci Odpowiedz Link Zgłoś
ivona6 Co za mordy :). 06.06.06, 17:03 Posiadanie dziewczyny lagodzi obyczaje. Te zalosne pasztety nie moga zblizyc siedo dziewczat dlatego tak odreagowuja swoje frustracje :). Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: Co za mordy :). 06.06.06, 17:06 poprostu jak działamy w łózku nie mamy juz siły na zadymy :( Odpowiedz Link Zgłoś
tunrida81 Re: dżizas, jakie pasztety 07.06.06, 22:23 krwawabestia napisał: > hehe ja dzis przesyłałem zdjecie nr 11 i 16 :) > moi faworyci Nie no ten z 11 jest mój :). Taki przystojniak nieczęsto sie zdarza. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: dżizas, jakie pasztety 06.06.06, 17:17 Eee tam, w pierwszej lepszej zawodówce i technikum można spotkać większych "przystojniaków". Generalnie polscy faceci są do 20 roku beznadziejni, potem z 10 może 2 (w porywach 3) robi się całkiem całkiem. A reszta to porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: dżizas, jakie pasztety 06.06.06, 17:28 Dziewczyny ! Ratujcie Warszawe !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: ol maj gat!!! :) jedenasty! SZOK!!! btxt 06.06.06, 18:22 Jedenasty to mózg z bajki 'pinki i mózg'. :D Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Nie smiej sie, to pewnie najwiekszy killer z nich 06.06.06, 19:00 wszystkich ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: Nie smiej sie, to pewnie najwiekszy killer z 06.06.06, 19:14 hehe-tak czasem bywa. Może boski sie z nim umówi i am na forum opowie jak było. Odpowiedz Link Zgłoś
ikonka_20 Re: ol maj gat!!! :) jedenasty! SZOK!!! btxt 06.06.06, 20:13 poplułam monitor :D Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Wygladaja jakby byli wlasnymi klonami 06.06.06, 18:03 jeden podobny do drugiego jak kropla do kropli, czy tylko mi sie tak wydaje? Odpowiedz Link Zgłoś
femme-marie Re: dżizas, jakie pasztety 06.06.06, 18:13 geby jak geby zwyczajne pospolite tyle że należą do stadionowych debili i to ich najwieksze paszteciartswo stanowi Odpowiedz Link Zgłoś
ivona6 Twarze niczym nie zmacone :). 06.06.06, 18:46 Nawet przelotna chmurka inteligencji. Matko jedyna skad sie tacy biora? Moze sa juz na wymarciu? Albo w pudle? Odpowiedz Link Zgłoś
zupper pragnę zwrócić uwagę na nr 16 06.06.06, 18:55 To lekkie zagubienie, swoista niesmiałość, subtelnośc wyrazu. Spojrzenie nie do końca sprecyzowane a jednocześnie pełna ekstrawagancja wyrazu charakteryzują owego osobnika wśród elity kiboli na odobę o zaginionej choć niewatpliwie prostej duszy. Podniecający zarost, podkreślone usta czynia go na równi atrakcyjnym z murzynem na pikniku ku klux klanu - to mój faworyt!!! Odpowiedz Link Zgłoś
starucha_izergiel Re: dżizas, jakie pasztety 06.06.06, 18:57 Przesłałam linka do kolegi z Indii. Nie zna słowa po polsku. Zapyatłam kim oni jego zdanim są. Pierwsze, co odpowiedział: "Nie wyglądają na inteligentne stworzenia", a dopiero potem zapytał, czy to jacyś przestępcy. Odpowiedz Link Zgłoś
ivona6 Numer 13 jest niewinny :). 06.06.06, 19:08 Zostal tylko przypadkowo dolaczony do grupy kiboli. Podobno wracal z kosciola i kolka rozancowego gdy nagle napadla na niego policja i bez dania racji do aresztu zaciagnela. Skandal! Jaka partia jest winna? Odpowiedz Link Zgłoś
hmatisse Re: dżizas, jakie pasztety 07.06.06, 08:48 Nie trudno się domyśleć, że to przestępcy, kiedy patrzy się na policyjno - kartotekowe zdjęcia... Do tego nie trzeba znać polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
starucha_izergiel Re: dżizas, jakie pasztety 09.06.06, 10:07 Nic nie kumasz, Chodziło o to, ze pierwsze co mu przyszło do głowy po zobaczeniu tych zdjeć, to to, że "Nie wyglądają na inteligentne stworzenia". Fakt, że są przestępcami stał się sprawą drugorzędną. Odpowiedz Link Zgłoś
eszir Re: dżizas, jakie pasztety 06.06.06, 19:26 A mówią, ze z twarzy nie mozna na pierwszy rzut oka okreslic poziomu inteligencji :PPP A tu prosze... Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Chyba maja jednego fryzjera:) 06.06.06, 21:11 Ale ci klienci stwarzaja mylne pozory,bo wielu Hooligans to ludzie prowadzacy pozornie normalne zycie.W tygodniu pracuja albo studiuja,a w weekend zamieniaja sie w stadionowe bestie.Nie brakuje oczywiscie marginesu w ich szeregach,ale przekroj spoleczny jest bardzo szeroki. Odpowiedz Link Zgłoś
ultraviolet6 Re: numer 11.... :) 07.06.06, 00:26 Nr 11 jest na 100% z innej planety :D Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa jakby ciebie obgolili na zero 07.06.06, 00:29 to dopiero byłby pasztet. Ładne chłopaki, wyjątkowo nie wyglądają na bandziorów, aż dziw bierze. A że nie są ciotowaci jak modele? Od walenia się po ryju twarze nie pięknieją Odpowiedz Link Zgłoś
laher Re: jakby ciebie obgolili na zero 07.06.06, 01:13 ale pasztety, to tak wygladaja polacy??jak dobrze ze tam nie mieszkam hihi Odpowiedz Link Zgłoś
kinlej Re: dżizas, jakie pasztety 07.06.06, 13:16 Nr 11 - wypisz wymaluj Michael Jackson () Odpowiedz Link Zgłoś
wytrwala mi 11 przypomina takiego chudego brzydkiego pieska 07.06.06, 15:09 tylko zapomnialam jak sie te szczurkowate male pieski nazywaja Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: mi 11 przypomina takiego chudego brzydkiego p 07.06.06, 16:38 chihuahua Odpowiedz Link Zgłoś
azazela Re: dżizas, jakie pasztety 07.06.06, 16:22 dziewczyny uwielbiam was, dawno sie tak nie usmialam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
liwia_85 5 i 8 niewinni , maja wlosy przeciez 07.06.06, 16:46 i wygladaja przyzwoicie , pewnie przez przypadek ich wylapali Odpowiedz Link Zgłoś
moonbp Re: 5 i 8 niewinni , maja wlosy przeciez 07.06.06, 21:34 To się nazywa potęga podświadomości. Zwykłe zjawisko psychologiczne - ponieważ wiecie, że to chuligani, iwidzicie ich w "policyjnym kontekście", podświadomie przyjmujecie taki ogląd, podługi którego "widać po mordach co to za jedni". Byłoby zupełni inaczej, gdybyśmy obejrzeli ich w garniturach w i dłuższych włosach, i z miłymi uśmiechami i sympatycznymi spojrzeniami, odbierających dyplom. I nawet pozornie niewinna morkda, obcięta na łyso, z groźnym spojrzeniem, i wykrzywionymi ustami będzie wyglądała na "menela". Ciekawe zjawisko - taka sugestia. Odpowiedz Link Zgłoś
telka_es Re: 5 i 8 niewinni , maja wlosy przeciez 07.06.06, 22:30 bardzo ciekawa sugestia.... , z którą się zgadzam, ale nie do konca bo niektórym z nich nawet gajerki i dłuższe włosy nie pomogą nadal bedą pasztety... Odpowiedz Link Zgłoś
anonimowa_internautka Re: 5 i 8 niewinni , maja wlosy przeciez 08.06.06, 09:43 > Byłoby zupełni inaczej, gdybyśmy obejrzeli ich w garniturach w i dłuższych > włosach, i z miłymi uśmiechami i sympatycznymi spojrzeniami, odbierających > dyplom. Zapewne. Ale obawiam się, że nie dadzą nam takiej szansy... Odpowiedz Link Zgłoś
kotek9923 Re: dżizas, jakie pasztety 08.06.06, 08:23 A moim faworytem jest jedenastka.Boski! Odpowiedz Link Zgłoś
moonbp Re: dżizas, jakie pasztety 08.06.06, 11:27 Wiecie, ja nie mówię, o prywatnym guście każdej z was, tylko o samy odbiorze ososbowości - ja też jak patrzę na te policyjne zdjęcia to mam wrażenie "natural born killers". W garniturach też mogą się nie pdobać, ale nie wygladaliby na owych "killers". Zobaczcie Pudzianowskiego - jak jest w telewzizji, to uśmiechnięty, miły... A spróbujcie go sobie wyobrazić na tle takiej policyjnej ścianki ze wściekłym spojrzeniem. Ta podświadomość polega na mimowolnym podpinaniu cech osobowości pod kontekst. Widać to także w przypadku polityków - bywa, że jak któregoś nie lubimy to wydaje nam się antypatyczny z samego wyglądu. Odpowiedz Link Zgłoś
woman287 Re: dżizas, jakie pasztety 09.06.06, 07:41 proponuję konkurs na paszteta 2006 ! w półfinale powinni znaleźć się : 2,3,11,12,13,16 Odpowiedz Link Zgłoś
hollygolightly85 Re: dżizas, jakie pasztety 09.06.06, 10:42 no...;)ale pan z nr 8 nie jest zły:)! Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: dżizas, jakie pasztety 09.06.06, 12:30 E tam, tylko uszole mają odstające, pasztetów chyba nie widzieliście Odpowiedz Link Zgłoś