Dodaj do ulubionych

co robic noca ??

17.06.06, 20:44
Spotykam sie z facetem od kilku tygodni. Zaprosilam go na noc, ale nie chce
uprawiac seksu z nim (on o tym wie, powiedzialam mu). Tak sie zastanawiam jak
sie zachowywac podczas tej nocy - mianowicie - polozyc sie spac czy przegadac
cala noc albo ogladac filmy .... (???) Co wy robicie w takich sytuacjach ?
Obserwuj wątek
    • asiulka81 Re: co robic noca ?? 17.06.06, 20:46
      pogadajcie, obejrzyjcie jakis film i posciel mu w drugim pokoju i tyle.
      • bleman Juz widze jego mine ;-)) jak ona zacznie mu 17.06.06, 20:48
        scielic w innym lozku ;-)))))))))
        • asiulka81 Re: Juz widze jego mine ;-)) jak ona zacznie mu 17.06.06, 20:49
          no to zrobi dziwna mine i co z tego.

jak ona nie jest gotowa to powinien to uszanowac.
          • bleman Re: Juz widze jego mine ;-)) jak ona zacznie mu 17.06.06, 20:50
            > no to zrobi dziwna mine i co z tego.

I nic ;-)

> jak ona nie jest gotowa to powinien to uszanowac.

A czy ja mowie ze nie ?
      • snegnat Re: co robic noca ?? 17.06.06, 21:39
        > pogadajcie, obejrzyjcie jakis film i posciel mu w drugim pokoju i tyle.

Gdyby mnie dziewczyna na noc zaprosiła a potem pościelała w drugim pokoju to bym
        wrócił do domu. Skoro mam spać sam w łóżku to wole w swoim ;-P
    • bitch.with.a.brain Re: co robic noca ?? 17.06.06, 20:49
      to samo wyjdzie,obejrzyjcie jakis film, pogadajcie.Moze sie okazac,ze macie o
      czym gadac do rana
      • domisku_21 Re: co robic noca ?? 17.06.06, 20:51
        albo moze jednak...:):):)
    • oollaa3 Re: co robic noca ?? 17.06.06, 20:53
      To się nazywa dulszczyzna..
      Ty nie chcesz seksu, pójdziecie spać, "tak się tylko przytulamy i jakoś tak
      wyszło, ale ja nie chciałam, nie wiem co się stało".
      Miałam kiedyś na studiach koleżankę, ona d...y nie dawała, tylko obciągała,
      więc to nie był seks.
      bardzo lubie takie panie. W towarzystwie bułkę przez bibułkę, ciastko nożem i
      widelcem je, a jak nikt nie widzi to ch... w rękę.
      • bitch.with.a.brain Re: co robic noca ?? 17.06.06, 20:54
        a problem polega na tym,ze obciagała lepiej od Ciebie?:)
        • oollaa3 Re: co robic noca ?? 17.06.06, 21:17
          Wiesz co, do tej pory miałam Cię za fajną i mądrze piszącą osobę, teraz widzę,
          że twój nick to tylko to pierwsze słowo, szkoda.
      • bleman Oj chyba tutaj ktos komus zazdrosci ;-) 17.06.06, 20:55

• oollaa3 Re: Oj chyba tutaj ktos komus zazdrosci ;-) 17.06.06, 21:18
          Masz rację, jak zawsze.
    • cala_w_kwiatkach Re: co robic noca ?? 17.06.06, 21:33
      zagrajcie w scrabble:)
      choc u mnie zawsze konczy sie to jednym hihihi
    • searena Re: co robic noca ?? 17.06.06, 21:33
      Czegoś tu nie rozumiem. To po co go zapraszasz na noc??? Nie możesz z nim filmów
      poogladać w dzień??:) Takie trochę bez sensu mi się to wydaje. Takie "chciałabym
      a boję się" :D
      • oollaa3 Re: co robic noca ?? 17.06.06, 21:37
        Dokładnie o tym samym ja napisałam wyżej, bardziej dosadnie.I rzucili się...
      • nataliaxxx2 Re: co robic noca ?? 17.06.06, 21:41
        Zaprosilam go na noc, bo noca jest fajny nastroj, poza tym moze pojdziemy
        gdzies do pubu lub na nocny spacer, nie wiem jak dla innych, ale dla mnie nawet
        spanie w jednym lozku nie jest jednoznaczne z seksem (jaki by nie byl oralby
        czy pochwowy ;))
        • searena Re: co robic noca ?? 17.06.06, 22:15
          E tam. Nadal nie widzę w tym sensu :) Natstrój jest miły i wieczorem, można
          sobie pójść na spacer, pójść do pubu, pogadać i do późnych godzin. A potem
          jeżeli nie chcesz z nim spać rozejść się grzecznie do domku, każdy swojego.
          Zaproszenie faceta do siebie jest dosyć jednoznaczne, po prostu sprzeczne rzeczy
          chcesz robić, że niby co - pogadacie, on sobie pójdzie pod prysznic, założy
          piżamkę, potem ty i pójdziecie do łóżeczka, zgasicie światło i hrr?;) Trochę
          dziwaczna sytuacja, tak mozna się zachować z bratem, z kolegą którego dobrze
          znasz i np jest z innego miasta i nie ma gdzie nocować - ale to też nocowanie w
          1 łóżku może niespecjalnie, raczej w oddzielnych i najlepiej aby kolega był
          geyem :)))
          • 83kimi Re: co robic noca ?? 17.06.06, 22:33
            Wcale nie. Mnie zdarzało się spać z chłopakiem w 1 łózku bez seksu... i wclae
            nie był on gejem ani zwykłym kolegą...
    • sunday_bore Re: co robic noca ?? 17.06.06, 21:38
      Natalia, a czy Ty jesteś pewna, że on wierzy, że Ty nie chcesz?
      Po co zapraszasz go na noc? Nie macie czasu w dzień?
      Sytuacja będzie tak jednoznaczna, że nie powinnaś być zdziwiona, że on zrozumie
      ją jako zaproszenie do seksu.

No chyba, że mieszka w innym mieście i nie może po kolacji pójść do domu.
      I chyba, że jesteście nastolatkami.
    • snegnat Re: co robic noca ?? 17.06.06, 21:40
      Tak sie zastanawiam jak
      > sie zachowywac podczas tej nocy - mianowicie - polozyc sie spac czy przegadac
      > cala noc albo ogladac filmy .... (???) Co wy robicie w takich sytuacjach ?

Gdy przyjdzie do Ciebie to włącz jakiś film a potem powiedz, ze jesteś zmęczona
      i idziesz spac ;-P
      • nataliaxxx2 Re: co robic noca ?? 17.06.06, 21:46
        Owszem, jestemy nastolatkami, rzadko mamy okazje aby wieczorem pobyc we dwoje,
        jest to jeden z powodow.
        • snegnat Re: co robic noca ?? 17.06.06, 21:50
          > Owszem, jestemy nastolatkami, rzadko mamy okazje aby wieczorem pobyc we dwoje,
          > jest to jeden z powodow.

Skoro chciałas spędzić z nim wieczór to chyba lepiej by było gdybyś zaprosiła go
          na jakąś całonocną impreze.
          • nataliaxxx2 Re: co robic noca ?? 17.06.06, 21:51
            Akurat na imprezy calonocne chodzimy bardzo czesto ;]
            • snegnat Re: co robic noca ?? 17.06.06, 21:55
              > Akurat na imprezy calonocne chodzimy bardzo czesto ;]

Czyli jednak nie brakuje Wam okazji do spędzenia wspólnie nocy :-)
        • sunday_bore Re: co robic noca ?? 17.06.06, 21:52
          Ok, rozumiem.
          Przygotujcie sobie coś razem do jedzenia, to zawsze jest fajne.
          Daj sobie spokój z filmami, chyba, że na sam koniec.
          Masz okazję, żeby poznać chłopaka, więc niech Ci o sobie poopowiada. To zawsze
          dobrze działą na facetów - uwielbiają opowiadać o sobie, tylko trzeba ich
          delikatnie stymulować. I same zyski z tego: będzie myślał, że jesteś
          inteligentna, bo się na nim poznałaś, a Ty zorientujesz się, kto to naprawdę
          jest.
          • cala_w_kwiatkach Re: co robic noca ?? 17.06.06, 21:54
            A ja proponuje jak najwiecej czasu spedzic poza domem, idzcie do pubu, moz e
            kino, spacer itp. bo jak bedziecie wiele godzin siedziec w domu, to moze cos
            ten tego i chlopak zapomni o tym, co mu mowilas wczesniej;)
            do domu wrocicie i do osobnych lozek lulu
            • snegnat Re: co robic noca ?? 17.06.06, 21:56
              > do domu wrocicie i do osobnych lozek lulu

A rączki na kołóderkę ;-P
              • cala_w_kwiatkach Re: co robic noca ?? 17.06.06, 21:57
                > A rączki na kołóderkę ;-P

a co to takiego?
                • sunday_bore Re: co robic noca ?? 17.06.06, 22:05
                  A Wy nigdy nie przegadaliscie nocy?
                  Teraz siedzenie po nocy nie jest dla mnie atrakcją, ale kiedyś bardzo mi się
                  podobało, że można gadać do rana. Jeżeli chłopak jest godny zaufania, a Natalia
                  zna go na tyle, żeby tak uważać, to nie muszą od razu wylądować w łóżku.
                  To nam, dorosłym zawsze się śpieszy.
                  • nataliaxxx2 Re: co robic noca ?? 17.06.06, 22:12
                    Nieraz juz spedzalam noc z chlopakiem /mezczyzna, jedni rozumieli ze nie jestem
                    jeszcze gotowa na seks inni obrazali sie slyszajac odmowe, wiec mysle ze taka
                    sytuacja jest dobra proba i sposobem na lepsze poznanie chlopaka :)
                    Co do imprez - chyba zgodzicie sie, ze to troche co innego niz wieczor czy noc
                    spedzona we dwoje. Na imprezie ciezko jest znalezc ciche, spokojne miejsce i
                    nacieszyc sie bliskoscia.
                • snegnat Re: co robic noca ?? 17.06.06, 22:09
                  > a co to takiego?

Co to kołdra?

na przykład coś takiego
                  www.kampol.pl/polski/produkty/merinowolle/mill_koldra.htm
                  • cala_w_kwiatkach Re: co robic noca ?? 17.06.06, 22:10
                    oj ja wiem co to kołdra, ale kołóderka? :)
                    • snegnat Re: co robic noca ?? 17.06.06, 22:10
                      kołderka to takie zdrobnienie. A kołóderka to literówka ;-P
                      • cala_w_kwiatkach Re: co robic noca ?? 17.06.06, 22:13
                        zatem juz wszystko jasne:)
                        • snegnat Re: co robic noca ?? 17.06.06, 22:13
                          > zatem juz wszystko jasne:)

A Ty zamiast czepiać się moich literówek lepiej zajmij się swoim gg ;-P
                          • cala_w_kwiatkach Re: co robic noca ?? 17.06.06, 22:21
                            :pppp juz dziala:) bo ja sprytna jestem
                            Twoje zdrowie:*
                            • snegnat Re: co robic noca ?? 17.06.06, 22:26
                              > :pppp juz dziala:) bo ja sprytna jestem

Skoro działa do ok :-)

> Twoje zdrowie:*

I Twoje :-) Czym się upijasz? :-))
                              • cala_w_kwiatkach Re: co robic noca ?? 17.06.06, 22:27
                                "a ja siedze i pije passoa z sokiem pomaranczowym i coraz mi weselej i
                                usmiecham
                                sie do monitora jak glupia, gadam ze znajomymi ktorzy sa daaaleko:( i upijam
                                sie na wesolo, a z boku zerka na mnie czerwone martini...relax"
                                • snegnat Re: co robic noca ?? 17.06.06, 22:29
                                  Też fajnie. Ja dopijam białe wino z objadu ;-P
                                • 83kimi Re: co robic noca ?? 17.06.06, 22:31
                                  Możecie coś razem ugotować... ja lubię gotowac z moim chłopakiem, zawsze mamy
                                  przy tym dużo zabawy... poza tym można poogladac filmy np. zgasić światło,
                                  zapalić świecę i włączyć jakiś straszny horror/thiller... można posłuchać
                                  muzyki, potańczyć... całować się... i gadać...
                                  • cala_w_kwiatkach Re: co robic noca ?? 17.06.06, 22:32
                                    dobre, zgasic swiato, zapalic swiece, calowac sie i...rozejsc sie do osobnych
                                    pokoi
                                    • snegnat Re: co robic noca ?? 17.06.06, 22:34
                                      > dobre, zgasic swiato, zapalic swiece, calowac sie i...rozejsc sie do osobnych
                                      > pokoi

Taak to z tym rozejśc się do osobnych pokoi jest najbardziej pociągające w tym
                                      wszystkim ;-P
                                      • nataliaxxx2 Re: co robic noca ?? 17.06.06, 22:42
                                        Jestem wdzieczna za odpowiedzi, mam nadzieje ze bedziemy sie swietnie bawic !
                                        • cala_w_kwiatkach Re: co robic noca ?? 17.06.06, 22:55
                                          noca to sie nogi pocą
                                          • snegnat Re: co robic noca ?? 17.06.06, 22:56
                                            > noca to sie nogi pocą

A Tobie co? ;-))
                                            • cala_w_kwiatkach Re: co robic noca ?? 17.06.06, 22:57
                                              a mi tez sie czasem poca:)
                                              • snegnat Re: co robic noca ?? 17.06.06, 23:12
                                                > a mi tez sie czasem poca:)

O'kay masz już dośc. Nie pij więcej ;-P
                                                • cala_w_kwiatkach Re: co robic noca ?? 17.06.06, 23:18
                                                  wlasnie sie dowiedzialam, ze zdalam egzamin!!!!, wiec jest okazja!
                                                  Twoje zdrowie:*
                                                  • snegnat Re: co robic noca ?? 17.06.06, 23:22
                                                    > wlasnie sie dowiedzialam, ze zdalam egzamin!!!!, wiec jest okazja!
                                                    > Twoje zdrowie:*

Aaa no chyba, ze tak :-)
                                                    Z czego był egzamin?
                                                  • cala_w_kwiatkach Re: co robic noca ?? 17.06.06, 23:24
                                                    mikrobiologia
                                                  • snegnat Re: co robic noca ?? 17.06.06, 23:25
                                                    > mikrobiologia

Brzmi baardzo ciekawie :-)
                                                    Co studiujesz, że takich fajnych rzeczy się uczysz? ;-))
                                                  • cala_w_kwiatkach Re: co robic noca ?? 17.06.06, 23:25
                                                    snegnat napisał:

> > mikrobiologia
                                                    >
                                                    > Brzmi baardzo ciekawie :-)
                                                    > Co studiujesz, że takich fajnych rzeczy się uczysz? ;-))

studiuje biologie, specjalnosc mikrobiologia:)
                                                  • snegnat Re: co robic noca ?? 17.06.06, 23:28
                                                    > studiuje biologie, specjalnosc mikrobiologia:)

Hmm... Czyli przyszłośc raczej naukowa :-)
                                                  • cala_w_kwiatkach Re: co robic noca ?? 17.06.06, 23:38
                                                    zgadza sie, oby:)
                                                    lubie grzebac w laboratorium
                                                  • snegnat Re: co robic noca ?? 17.06.06, 23:47
                                                    > zgadza sie, oby:)
                                                    > lubie grzebac w laboratorium

Fajna sprawa, choć w polsce mało płacą
                                                  • cala_w_kwiatkach Re: co robic noca ?? 17.06.06, 23:48
                                                    buu
                                                    dlatego trzeba uciekac
                                                  • snegnat Re: co robic noca ?? 17.06.06, 23:50
                                                    > buu
                                                    > dlatego trzeba uciekac

Ano trzeba :-|
                                                  • cala_w_kwiatkach Re: co robic noca ?? 17.06.06, 23:50
                                                    a kolega tez ucieka?
                                                    dokad?
                                                  • snegnat Re: co robic noca ?? 17.06.06, 23:55
                                                    > a kolega tez ucieka?
                                                    > dokad?

Ja jak narazie musze ukończyć studia a potem wieje. A gdzie to nie wiem. UK,
                                                    Deutschland, Espanol, France. Gdzie oczy poniosą :-)
                                                  • cala_w_kwiatkach Re: co robic noca ?? 17.06.06, 23:57
                                                    w takim razie zycze powodzenia juz na przyszlosc:)
                                                  • snegnat Re: co robic noca ?? 18.06.06, 00:04
                                                    > w takim razie zycze powodzenia juz na przyszlosc:)

Dzięki, przyda się :-)

A Ty kiedy planujesz ucieczke?
                                                  • cala_w_kwiatkach Re: co robic noca ?? 18.06.06, 00:11
                                                    moglabym uciec juz za dwa miesiace, ale jeszcze pomysle
                                                    a planuje ucieczke juz od 3 lat:)
                                                  • snegnat Re: co robic noca ?? 18.06.06, 00:18
                                                    > moglabym uciec juz za dwa miesiace, ale jeszcze pomysle
                                                    > a planuje ucieczke juz od 3 lat:)

A dokąd to uciekać się chce? :-)
                                                  • cala_w_kwiatkach Re: co robic noca ?? 18.06.06, 00:22
                                                    do Danii
                                                  • snegnat Re: co robic noca ?? 18.06.06, 00:23
                                                    > do Danii

Czemu akurat tam? :-)
                                                  • cala_w_kwiatkach Re: co robic noca ?? 18.06.06, 00:24
                                                    bo mam mozliwosc
                                                  • cala_w_kwiatkach Re: co robic noca ?? 18.06.06, 00:24
                                                    mozliwosc pracy:)
                                                  • snegnat Re: co robic noca ?? 18.06.06, 00:30
                                                    Aha... Myślałem, że powodem jest jakies uwielbienie do Dani i Duńczyków :-)
                                                  • cala_w_kwiatkach Re: co robic noca ?? 18.06.06, 00:52
                                                    oj raczej nie
                                                    Dunczycy srednio przyjaznie nastawieni do Polakow raczej
                                                    ale pracowac z nimi nie bede:) (choc szef Dunczyk)
                                                  • mandi.ole Re: co robic noca ?? 18.06.06, 01:18
                                                    oj widze cala_w_kwiatkach,ze my pokrewne istoty som.
                                                    ale ja juz ucieklam, bo wlasnie w pl pracy dla nas nie bylo:(
                                                  • cala_w_kwiatkach Re: co robic noca ?? 18.06.06, 14:28
                                                    mandi.ole napisała:

> oj widze cala_w_kwiatkach,ze my pokrewne istoty som.
                                                    > ale ja juz ucieklam, bo wlasnie w pl pracy dla nas nie bylo:(

:) a dokad? do Danii?
                                                    pozdrawiam
                                                  • mandi.ole Re: co robic noca ?? 18.06.06, 19:09
                                                    ups,zagapilam sie
                                                    nie, UK sie klania
                                                    no i jest bardzo fajnie, ani mysle wracac:)
          • qurde1 O Wlasnie 18.06.06, 14:20
            ...cala ta noc stymuluj go....
            delikatnie...hehehe
          • qurde1 O wlasnie 18.06.06, 14:22
            to bylo rozwiniecie do mysli sunday_bore...
    • oliwka202 Re: co robic noca ?? 17.06.06, 23:11
      i tak nie pojdziecie spac:) pogadajcie, pocalujcie sie. film-tez ok, tylko jakis
      ciekawy:)
      • agrest15 Re: co robic noca ? Bzykac. 17.06.06, 23:26
        To jest szczyt glupoty, zaklamania i wyrachowania. Dorosla kobieta(18+++)
        zaprasza, mlodego faceta na noc i udaje, -co?. Ona wie, ze mlodemu nic tylko
        stoi. Ze tez takie idiotki jeszcze istnieja.Takie pseudo naiwne dziewice.
        • nataliaxxx2 Re: co robic noca ? Bzykac. 17.06.06, 23:29
          nie jestem dziewica to po pierwsze, a po drugie chyba tylko prostakiem moge
          nazwac kogos kto spedzenie wspolnie godzin nocnych utozsamia tylko z seksem.
          Przepraszam, ale jestesmy cywylizowanymi ludzmi, po to mamy rozum (chyba nie
          wszyscy) aby hamowac niektore popedy, szkoda ze niektorzy jeszcze tego nie
          dostrzegli.
          • oollaa3 Re: co robic noca ? Bzykac. 17.06.06, 23:37
            Wrtącę się.
            Autor napisał" pseudo dziewice" w kontekście stanu umysłu i zakłamania, a nie
            stanu twojej błony dziewiczej.
            Pisząc tu wystawiasz się na rózne komentarze, część pochlebnych, część pewnie
            chamskich, więc zrozum to.
            ja się z autorem zgadzam, jesteś zakłamana.
            ja pewnie chamska wg Ciebie.
            Ja to nazywam"dosadna"
        • oollaa3 Re: co robic noca ? Bzykac. 17.06.06, 23:33
          A jak ja to napisałam tylko dosadniej to zjeść mnie chcieli!
          Zakłamanie, dulszczyzna aż wali po oczach. A w niedzielę lecą komunię jeść.
          Jak się mówi A to trzeba powiedzieć B.
          Jak się rzeczywiście nie jest gotowym, bądź nie chce jeszcze z róznych przyczyn
          to nie zaprasza się na wspólne spanie. Proste
        • oliwka202 Re: co robic noca ? Bzykac. 17.06.06, 23:33
          skoro mu powiedziala,ze nie bedzie sexu to chyba zachowala sie ok>?? Wedlug mnie
          - bardzo dobrze i nie masz prawa nazywac jej idiotka!!
          • nataliaxxx2 Re: co robic noca ? Bzykac. 17.06.06, 23:38
            Jakie zaklamanie wy tu widzicie ?? Ja postawilam sprawe bardzo otwarcie,
            niczego nie ukrywalam.

Ja z kolei dostrzegam z Waszej strony holdowanie staroswieckim zasadom -
            zaproszenie chlopaka do domu = sex. no ladnie,wyglada na to ze kobieta moze
            spedzic z mezczyzna czas na rozmowie pod warunkiem, ze jest to dzien, bo noca
            mozna sie tylko 'bzykac'
            • oollaa3 Re: co robic noca ? Bzykac. 17.06.06, 23:45
              To źle dostrzegasz.
            • heart_of_ice Re: co robic noca ? Bzykac. 18.06.06, 00:40
              > zaproszenie chlopaka do domu = sex.

natalia, fakt, ze postawilas sprawe jasno i on wie, to jedna strona medalu
              druga jest jego: ma spedzic pierwsza noc z nowa dziewczyna i co? spac w pokoju
              obok? to rzeczywiscie wygodniej mu bedzie u siebie, nawet, jak ma wrocic do
              siebie nad ranem
              ma spac w twoim lozku i trzymac raczki przy sobie? facet sie moze zgodzil, bo mu
              bylo glupio odmowic, ale to jest skrajnie idiotyczny pomysl:) gdybyscie byli
              para, sypiali ze soba, a akurat mialby zostac na noc bez seksu - jasne
              ale pierwsza wspolna noc?
              ja sie pytam: po co?
              tobie bedzie milo sie przytulic, ale jemu na pewno nie:) tzn bedzie milo, ale to
              jest mezczyzna, on na to inaczej patrzy i ma w nosie zostanie na noc, jesli ma
              tylko patrzec jak spisz:)

Pauli
              --
              Mężczyźni są z Marsa,a kobiety ze... Snickersa;)
    • poprostu_basia Re: co robic noca ?? 18.06.06, 16:40
      a ja Cie doskonale rozumiem:) wiadomo ze wieczorem najlepiej sie gada i jakos
      łatwiej jest sie otworzyc...idźcie do kina potem na dłuuugi spacer wrócicie
      pewnie troszke głodni więc możecie spróbować coś razem upichcić:) inna sprawa
      czy bedziecie spać w jednym łózku czy w 2. ile lat ma Twój chłopak?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka