Gość: tipi IP: *.12.14.vie.surfer.at 25.01.03, 00:13 oj coś mi się pokickało :)) sama do siebie ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: suri Re: do tipi IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 25.01.03, 00:16 czasem najlepsza rozrywka:))) pozdrawiam tipi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: do tipi 25.01.03, 13:27 Nie sadze, chyba bylo to zamierzone ;)) Czy to dalszy ciag twoich obserwacji socjologicznych? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tipi Re: do tipi IP: *.35.11.vie.surfer.at 25.01.03, 15:16 melinek napisał: > Nie sadze, chyba bylo to zamierzone ;)) > > Czy to dalszy ciag twoich obserwacji socjologicznych? > :) > znowu cie rozczaruje melinku, to jakis przybleda, ktorej nie stac na swojego nicka i musi sie zapozyczyc, moj adres gdybys na to wpadla jest : tipi IP: *.35.11.vie.surfer.at a to co tu jest to : tipi IP: *.12.14.vie.surfer.at ale rozne ludzie maja zboczenia. pozdrawiam zagorzala bywalczynie forum Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: do tipi 25.01.03, 15:53 Witam w gronie zagorzalych bywalcow.) To akurat tlumaczenie mnie nie przekonuje, wystarczylo zmienic komputer, by miec inne IP. Nie sadze, bys po kilku lub kilkunastu wpisach na forach stala sie tak popularna, by ktos nabral ochoty na podszywanie sie pod ciebie. ;)) A jesli to nie o ciebie chodzi, to po co sie wpisujesz? Chcesz na przyszlosc, by podrobki nie mialy miejsca, zaloz sobie konto i loguj sie twoim nickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tipi Re: do tipi IP: *.35.11.vie.surfer.at 25.01.03, 16:17 melinek napisał: > Witam w gronie zagorzalych bywalcow.) > > To akurat tlumaczenie mnie nie przekonuje, wystarczylo zmienic komputer, > by miec inne IP. 00000-- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wigwam do tipi IP: *.katowice.tpnet.pl / *.12.14.vie.surfer.at 25.01.03, 20:15 dobra, to nie Ty gadałaś ze sobą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tipi Re: do tipi IP: *.35.11.vie.surfer.at 25.01.03, 20:17 Gość portalu: tipi napisał(a): > > > > 00000-- Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: do tipi 25.01.03, 21:30 Gość portalu: tipi napisał(a): > tak slyszalam i co? mnie to nie dotyczy Skad ta pewnosc? To dotyczy wszystkich tipi pojawiajacych sie w tym watku. Moze nazwiemy jakas komete twoim nickiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tipi Re: do tipi IP: *.35.11.vie.surfer.at 25.01.03, 21:52 Gość portalu: tipi napisał(a): > > > > 00000-- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tipi Re: franza IP: *.35.11.vie.surfer.at 25.01.03, 22:19 franz__maurer napisał: > prosze w takim razie o wyklad :P czyzbys chcial byc grzecznym stworzonkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Czyzby rozdwojenie osobowsci? ;)) nt 25.01.03, 22:08 Gość portalu: tipi napisał(a): > Gość portalu: tipi napisał(a): > > > > > > > 00000-- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tipi Re: Czyzby rozdwojenie osobowsci? ;)) nt IP: *.35.11.vie.surfer.at 25.01.03, 22:17 melinek napisał: > Gość portalu: tipi napisał(a): > > > Gość portalu: tipi napisał(a): > > > > > > > > > > 00000-- Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Czyzby rozdwojenie osobowsci? ;)) nt 25.01.03, 22:44 Tipi, pisze otwarcie. Juz jestem "kochanym melinekiem" ........ jeszcze nie wiem, czy mi milo. Zadnej propozycji ci nie zrobilam, wiec skad zaraz te domysly towarzyskie? A kopulacje slowna sobie wypraszam. Snujesz za duzo domyslow miedzy wieszami. Tez mam meza. Co do kobiet to nadajemy na tej samej fali.) Zauwaz, ze juz sie z toba pozengnlam, kobieto-kometo. A ze watek ktos inny kontynuuje, to takie sa prawidla forum i na to wplywu nie mamy. Dopisuje sie tam, gdzie mam ochote. O dupie maryni tez byl juz watek, nawet mojego autorstwa, ale sie jakos nie przyjal. Pewnie cie wtedy na forum nie bylo i nie mial go kto podciagnac. Jak ci szkoda czasu, to po co tu zagladasz i ciagle sie dopisujesz? Pewnie z tego samego powodu, co ja - z ciekawosci. Zgadlam? W kazdej chwili mozesz skonczyc udzial w forum, nikt tu za toba tesknic nie bedzie. Jesli uwazasz ze tutejsze rozmowy do niczego nie prowadza, sa czcze i blahe, zaproponuj temat na poziomie, na towim poziomie zaznaczam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw :-))) 25.01.03, 22:55 faktycznie sie cyrk zrobil. Tipi, moze faktycznie sie loguj ? Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: :-))) 25.01.03, 23:01 rzulw napisał: > faktycznie sie cyrk zrobil. Ja juz zadnej Tipi nie wierze ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tipi to ja jestem ... IP: *.katowice.tpnet.pl / *.12.14.vie.surfer.at 25.01.03, 22:27 policja... tfu ! to ja jestem franz__maurer i czekam na obiecaną lekcję. miał być wykład, a zamiast tego uganiasz się za melinkiem. Protest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tipi Re: to ja jestem ... IP: *.35.11.vie.surfer.at 25.01.03, 22:33 Gość portalu: tipi napisał(a): > policja... > tfu ! > to ja jestem franz__maurer i czekam na obiecaną lekcję. > > miał być wykład, a zamiast tego uganiasz się za melinkiem. > Protest! ...... ale powiedz po co ten teatr robisz ))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw :))))))) 25.01.03, 22:29 tez tak kiedys mialem :))) bylo ze sto rzulwi i nikt nie wiedzial (nawet ja) ktory jest ktory :) -- FOPO_Wiktoria Ciekawe fora: _____FORUM_WŁOSKIE_____ _POGADUCHY_DO_PODUCHY_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tipi Re: :))))))) IP: *.35.11.vie.surfer.at 25.01.03, 22:37 rzulw napisał: > tez tak kiedys mialem :))) > bylo ze sto rzulwi i nikt nie wiedzial (nawet ja) ktory jest ktory :) KABARET.... Odpowiedz Link Zgłoś