Gość: Xanatos IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 10:41 Jakąś maść. Strasznie mnie boli ramię. W łokciu jest wielki nerw i cały ból tam spływa. Już nawet piszę jedną ręką. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mike_mike Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? 28.01.03, 10:48 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Jakąś maść. Strasznie mnie boli ramię. W łokciu jest wielki nerw i cały ból > tam spływa. Już nawet piszę jedną ręką. Wizyta u lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 10:50 mike_mike napisał: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Jakąś maść. Strasznie mnie boli ramię. W łokciu jest wielki nerw i cały bó > l > > tam spływa. Już nawet piszę jedną ręką. > > Wizyta u lekarza. Nie mam ochoty. Biorę środki przeciwbólowe i na chwile pomaga. Jakaś maść rozgrzewająca? Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? 28.01.03, 10:54 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > mike_mike napisał: > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Jakąś maść. Strasznie mnie boli ramię. W łokciu jest wielki nerw i ca > ły bó > > l > > > tam spływa. Już nawet piszę jedną ręką. > > > > Wizyta u lekarza. > > > Nie mam ochoty. Biorę środki przeciwbólowe i na chwile pomaga. Jakaś maść > rozgrzewająca? Tak, ale srodkli przeciwbólowe i maści pomagają tylko doraźnie - uśmierzają na chwilę ból. A chodzi przeciez o to, żeby zlikwidować przyczynę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 10:51 a jak nie wizyta to: jezeli stan zapalny - reparil w zelu jak nie pomoze to: silniejszy przyciwbolowy - naproxen w zelu zel :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 10:54 Gość portalu: suri napisał(a): > a jak nie wizyta to: > jezeli stan zapalny - reparil w zelu > jak nie pomoze to: > silniejszy przyciwbolowy - naproxen w zelu zel > > > :)))) Dziękuję księżniczko, chyba sobie poprostu odrąbie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? 28.01.03, 10:55 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > a jak nie wizyta to: > > jezeli stan zapalny - reparil w zelu > > jak nie pomoze to: > > silniejszy przyciwbolowy - naproxen w zelu zel > > > > > > :)))) > > > Dziękuję księżniczko, chyba sobie poprostu odrąbie :))) Jak już odrąbiesz, to sprzedaj do jakiegoś wietnamskiego baru... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 10:56 > Jak już odrąbiesz, to sprzedaj do jakiegoś wietnamskiego baru... > Żeby samemu potem to zjeść? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? 28.01.03, 11:03 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Jak już odrąbiesz, to sprzedaj do jakiegoś wietnamskiego baru... > > > > > Żeby samemu potem to zjeść? :)) Jak widzisz to jednak nienajlepszy sposób... No to może jednak lekarz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 11:07 mike_mike napisał: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > Jak już odrąbiesz, to sprzedaj do jakiegoś wietnamskiego baru... > > > > > > > > > Żeby samemu potem to zjeść? :)) > > Jak widzisz to jednak nienajlepszy sposób... No to może jednak lekarz? > Po co. Mam jakieś mikro naderwanie. Bolesne, ale samo przechodzi. Raczej pytam o jakieś dobre środki przeciwbólowe. Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Xanatos nie wygłupiaj się! 28.01.03, 11:17 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > Jak widzisz to jednak nienajlepszy sposób... No to może jednak lekarz? > > > Po co. Mam jakieś mikro naderwanie. Bolesne, ale samo przechodzi. Raczej pytam > o jakieś dobre środki przeciwbólowe. Myślisz, że jak się prochów naćpasz, to samo przejdzie? Przejdzie, a potem będzie wracać i będziesz przy odrobinie szczęścia mógł pogodę przepowiadać. Nie wiem, co u Ciebie się zepsuło, ale jeżeli boli tak bardzo, to może nie sam mięsień, tylko ścięgno poszło? Ta ręka ma Ci starczyć na resztę życia... Wybieraj: albo DOBRY lekarz albo akupunktura - to ostatnie jest rekomendowane przez moje kolano - niegdyś skontuzjowane a teraz jak nowe :-))).... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Xanatos nie wygłupiaj się! IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 11:20 drzazga1 napisała: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > Jak widzisz to jednak nienajlepszy sposób... No to może jednak lekarz > ? > > > > > Po co. Mam jakieś mikro naderwanie. Bolesne, ale samo przechodzi. Raczej > pytam > > o jakieś dobre środki przeciwbólowe. > > > Myślisz, że jak się prochów naćpasz, to samo przejdzie? Przejdzie, a potem > będzie wracać i będziesz przy odrobinie szczęścia mógł pogodę przepowiadać. > Nie wiem, co u Ciebie się zepsuło, ale jeżeli boli tak bardzo, to może nie sam > mięsień, tylko ścięgno poszło? Ta ręka ma Ci starczyć na resztę życia... > > Wybieraj: albo DOBRY lekarz albo akupunktura - to ostatnie jest rekomendowane > przez moje kolano - niegdyś skontuzjowane a teraz jak nowe :-))).... > > > Ale to różnie jest. Przed chwilą bolało jak 150, a teraz już zupełnie przeszło... Dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Re: Xanatos nie wygłupiaj się! 28.01.03, 12:13 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Ale to różnie jest. Przed chwilą bolało jak 150, a teraz już zupełnie > przeszło... Dziwne. To autosugestia :-) - wizja igieł w ramieniu jest tak przerażajaca, że to ramię wolało juz przestać boleć.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 10:57 > > Dziękuję księżniczko, chyba sobie poprostu odrąbie :))) > > Jak już odrąbiesz, to sprzedaj do jakiegoś wietnamskiego baru... > albo przeslij mi... <suri fetyszystka> :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 11:05 Gość portalu: suri napisał(a): > > > > Dziękuję księżniczko, chyba sobie poprostu odrąbie :))) > > > > Jak już odrąbiesz, to sprzedaj do jakiegoś wietnamskiego baru... > > > > albo przeslij mi... > > <suri fetyszystka> > > :))) Ten kawał mięsa bez kości. Nawet porządnej zupy się na tym nie ugotuje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 11:07 > > <suri fetyszystka> > > > > :))) > > > > Ten kawał mięsa bez kości. Nawet porządnej zupy się na tym nie ugotuje :))) fetysze sa do ukladania pod poduszkami a nie gotowania na nich zupy!!! no skad Ty sie wziales?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 11:27 Gość portalu: suri napisał(a): > > > > <suri fetyszystka> > > > > > > :))) > > > > > > > > Ten kawał mięsa bez kości. Nawet porządnej zupy się na tym nie ugotuje :)) > ) > > fetysze sa do ukladania pod poduszkami a nie gotowania na nich zupy!!! > no skad Ty sie wziales?:))) A ja tam zawsze majtki tych 20 letnich blondi gotowałem... Kurcze, człowiek uczy się całe życie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 11:28 > > fetysze sa do ukladania pod poduszkami a nie gotowania na nich zupy!!! > > no skad Ty sie wziales?:))) > > > A ja tam zawsze majtki tych 20 letnich blondi gotowałem... Kurcze, człowiek > uczy się całe życie :))) a ja myslalm, ze majtki sie na glowie nosi :)))))) masz racje, nauka przez cale zycie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 11:31 Gość portalu: suri napisał(a): > > > > fetysze sa do ukladania pod poduszkami a nie gotowania na nich zupy!! > ! > > > no skad Ty sie wziales?:))) > > > > > > A ja tam zawsze majtki tych 20 letnich blondi gotowałem... Kurcze, człowie > k > > uczy się całe życie :))) > > a ja myslalm, ze majtki sie na glowie nosi :)))))) > masz racje, nauka przez cale zycie.... A pamiętasz to "Pląsa przed lustrem w gaciach swojej babci, smarując się musztardą i waląc konia we własnym gównie". Skąd to jest? Pytanie konkursowe :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 11:33 > A pamiętasz to "Pląsa przed lustrem w gaciach swojej babci, smarując się > musztardą i waląc konia we własnym gównie". Skąd to jest? Pytanie konkursowe :) > ) chyba sie ciesze, ze nie nie wiem skad to!!!! Xanatosie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 11:37 Gość portalu: suri napisał(a): > > > A pamiętasz to "Pląsa przed lustrem w gaciach swojej babci, smarując się > > musztardą i waląc konia we własnym gównie". Skąd to jest? Pytanie > konkursowe :) > > ) > > > chyba sie ciesze, ze nie nie wiem skad to!!!! > Xanatosie!!!!! Z Seven, jak Brat Pitt mówi do Morgana Freemana o mordercy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 11:41 ogladalam ogladalam!!! czy to znaczy, ze cos wygralam :))))? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 11:42 Gość portalu: suri napisał(a): > ogladalam ogladalam!!! > czy to znaczy, ze cos wygralam :))))? Tak. Przechodzisz do Grand Final, który odbędzie się w okolicach 6 lutego :P :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 11:45 > > Tak. Przechodzisz do Grand Final, który odbędzie się w okolicach 6 > lutego :P :))) czy do gf trzeba sie jakos przygotowac? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 11:46 Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > Tak. Przechodzisz do Grand Final, który odbędzie się w okolicach 6 > > lutego :P :))) > > czy do gf trzeba sie jakos przygotowac? > ;) Nie jest wymagana jakaś specjalna wiedza :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 11:48 > > Nie jest wymagana jakaś specjalna wiedza :))) ale cos trzeba bedzie robic, chyba... :))) <i do tego nie jest wymagana wiedza..., aha...:))> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 11:55 Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > Nie jest wymagana jakaś specjalna wiedza :))) > > ale cos trzeba bedzie robic, chyba... :))) > > <i do tego nie jest wymagana wiedza..., aha...:))> Raczej instynkt :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 12:04 > > Raczej instynkt :)) a to luz:) rozwiniety jak u zwierzatka. Odpowiedz Link Zgłoś
fikuska Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? 28.01.03, 11:41 a moze po prostu dac sobie spokoj z klawiatura na kilka dni.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 11:43 fikuska napisała: > a moze po prostu dac sobie spokoj z klawiatura na kilka dni.... Raczej przestanę robić pompki, bo choć wczoraj mnie ręka bolała to je robiłem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 11:46 kult ciala? :))) to tak jak w brazylii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 11:49 Gość portalu: suri napisał(a): > kult ciala? :))) > to tak jak w brazylii Nie. Zwykła psychoza. Ale capoeira jest fajna, a Brazylijki są niesamowicie piękne. Takie geny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 11:51 > Nie. Zwykła psychoza. Ale capoeira jest fajna, a Brazylijki są niesamowicie > piękne. Takie geny :))) moj capoeirowiec mowi, ze to mit z tymi pieknymi brazylijkami, wszystkie piekne sa na wybiegach... <wreszcie wrocil z tej brazylii do wawy:))> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 11:56 > moj capoeirowiec mowi, ze to mit z tymi pieknymi brazylijkami, wszystkie piekne > > sa na wybiegach... > > <wreszcie wrocil z tej brazylii do wawy:))> No ale dużo ich na tych wybiegach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 12:02 > No ale dużo ich na tych wybiegach :))) a ja myslalam, ze Ty ogladasz tylko tvn24!!!! <a nocami pokazy bielizny w fashion tv, hihi> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 12:11 Gość portalu: suri napisał(a): > > > No ale dużo ich na tych wybiegach :))) > > a ja myslalam, ze Ty ogladasz tylko tvn24!!!! > > <a nocami pokazy bielizny w fashion tv, hihi> Jak się przerzuci to zerknę :)) Mam pamięć do twarzy :)) A wiesz jak uroczo wymawiam słówko "lingerie". Nawet mój kumpel, który grywa (to troche dużo powiedziane) w Legii, a wcześniej siedział we Francji mówi, że mam swietny akcent i powinienem się wybrać do Francji. To słówko mówię podobno nawet bardziej efetownie niż sami Francuzi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.01.03, 12:14 Xanatos, weź się do pracy i nie podrywaj dziewczyn na forum. Wszystko, co mówisz jest beznadziejne. Jestem psychologiem i obserwuję Twoje wypowiedzi. Nie jest dobrze. Wydaje mi sie , że pompki to Twoja chora imaginacja. Suri jest Tobą zafascynowana, ale czyż nie miłą jest fascynacja czymś, czego nie ma??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri tee, psycholog! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 12:22 Suri > jest Tobą zafascynowana, ale czyż nie miłą jest fascynacja czymś, czego nie > ma??? chyba raczej czyms co jest niedostepne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 12:26 Gość portalu: obserwator napisał(a): > Xanatos, weź się do pracy i nie podrywaj dziewczyn na forum. Wszystko, co > mówisz jest beznadziejne. Jestem psychologiem i obserwuję Twoje wypowiedzi. > Nie jest dobrze. Wydaje mi sie , że pompki to Twoja chora imaginacja. Suri > jest Tobą zafascynowana, ale czyż nie miłą jest fascynacja czymś, czego nie > ma??? Zawsze mówiłem, że nasze szkolnictwo wyższe jest słabe i to tylko się potwierdza... A szkolnictwo prywatne w ogóle jest już do dupy. Wyższa Szkoła Psychologii w Warszawie imienia Fromma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 12:15 bestia! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.01.03, 12:16 A Ty Suri, pomyśl czasami o Swoim życiu i o ludziach Tobie najbliższych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.01.03, 12:22 Jak widzę, dobry "wkręt" zawsze działa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 12:42 Powiedź mi psychologu kim jestem? Może mam małego ptaszka i kompleksy na tym punkcie? A może mamusia mnie za mało przytulała jak byłem mały, a może wręcz za bardzo? Albo jestem nieprzystosowany do życia w społeczeństwie? Albo jestem jednostką autorytarną? Co? Jak jest psychologu, bo sam nie wiem, musisz mi wyjaśnić, bo Twoja wiedza o mnie jest tak rozległa, że pewnie wiesz lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 12:24 Gość portalu: obserwator napisał(a): > A Ty Suri, pomyśl czasami o Swoim życiu i o ludziach Tobie najbliższych!!! o zyciu i najblizszych mysle nieustannie! jak bys jeszcze powiedzial, 'zastanow sie nad swoim zyciem', to wiedzialabym z kim rozmawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.01.03, 12:43 Zastanów się nad swoim zyciem! I co teraz już wiesz z kim rozmawiasz? Ale, ale gdzie jest Xantos, czy wsiadł w swój Lanos i jedzie do Davos lub Galapagos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 12:48 Gość portalu: obserwator napisał(a): > Zastanów się nad swoim zyciem! I co teraz już wiesz z kim rozmawiasz? > > Ale, ale gdzie jest Xantos, czy wsiadł w swój Lanos i jedzie do Davos lub > Galapagos? > No i? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.01.03, 12:55 No i ... nic, tak naprawdę to nie interesuje mnie Wasze życie. Weszłam, zobaczyłam, przeanalizowałam i napisałam. To wszystko. Internet to internet. Nic nie znaczy. To tylko informacje i komunikacja. Jak się kogoś nie zna, nie zna się prawdziwych problemów, radości itd. to tylko zwykła pisanina. Wchodzą w grę emocje na podstawie domysłów. Tak jest łatwiej. Nie ma się czym przejmować. Wychodzę i zostawiam Was. Za oknem jest prawdziwe życie. Pa @:o). PS. Swoją drogą, to niesamowite, że Twój o bolącym mięśniu chcesz się porozmawiać ze światem. Co będzie, jak dostaniesz mandat. Czy to udźwigniesz bez pomocy ze świata. Ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 13:01 Gość portalu: obserwator napisał(a): > No i ... nic, tak naprawdę to nie interesuje mnie Wasze życie. Weszłam, > zobaczyłam, przeanalizowałam i napisałam. To wszystko. Internet to internet. > Nic nie znaczy. To tylko informacje i komunikacja. Jak się kogoś nie zna, nie > zna się prawdziwych problemów, radości itd. to tylko zwykła pisanina. Wchodzą > w grę emocje na podstawie domysłów. Tak jest łatwiej. Nie ma się czym > przejmować. Wychodzę i zostawiam Was. Za oknem jest prawdziwe życie. Pa @:o). za oknem jest brzydko. (:)<< :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 13:02 > PS. Swoją drogą, to niesamowite, że Twój o bolącym mięśniu chcesz się > porozmawiać ze światem. Co będzie, jak dostaniesz mandat. Czy to udźwigniesz > bez pomocy ze świata. Ha ha ha Wiem, że Ty mówisz tylko o filozofii i psychologii, ale co mi tam. Widocznie jestem taki przyziemny, że Ci do pięt nie sięgam. Mamusia mnie widocznie upuściła jak byłem mały i w główce mi się poprzestawiało... To była trauma i teraz mogę mówić tylko o przyziemnych rzeczach. Nie to co Ty. Elita świata... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 12:50 ok panowie, to ja was tu zostawie;) ze tez, obserwatorze, masz czas na siedzienie na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 12:56 Gość portalu: obserwator napisał(a): > Zastanów się nad swoim zyciem! I co teraz już wiesz z kim rozmawiasz? Brzmisz jak mój ojciec przed wiekami "zastanów się nad swoim życiem". A co tu jest do zastanawiania psychologu. Psycholodzy mają jeden podstawowy mankament. Patrzą przez okulary, które założyła im nauka. Co Ty wiesz o ludziach psychologu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 13:14 No i znów bez konkluzji... Za oknem jest prawdziwe życie, to kiepska konkluzja? A czym niby to życie jest pani psycholog? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 13:16 chill out :) relax :) take it easy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 13:24 Gość portalu: suri napisał(a): > chill out > :) > relax > :) > take it easy > :) Tu sobie mogę pisać, ale jak ktoś ma do mnie jakąś sprawę to wolę face to face. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 13:27 Tu sobie mogę pisać, ale jak ktoś ma do mnie jakąś sprawę to wolę face to face. Niech mi powie w twarz w tym realnym świecie. Tam za oknem jest podobno prawdziwe życie. Odpowiedz Link Zgłoś