Dodaj do ulubionych

Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień?

IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 10:41
Jakąś maść. Strasznie mnie boli ramię. W łokciu jest wielki nerw i cały ból
tam spływa. Już nawet piszę jedną ręką.
Obserwuj wątek
    • mike_mike Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? 28.01.03, 10:48
      Gość portalu: Xanatos napisał(a):

> Jakąś maść. Strasznie mnie boli ramię. W łokciu jest wielki nerw i cały ból
      > tam spływa. Już nawet piszę jedną ręką.

Wizyta u lekarza.
      • Gość: Xanatos Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 10:50
        mike_mike napisał:

> Gość portalu: Xanatos napisał(a):
        >
        > > Jakąś maść. Strasznie mnie boli ramię. W łokciu jest wielki nerw i cały bó
        > l
        > > tam spływa. Już nawet piszę jedną ręką.
        >
        > Wizyta u lekarza.

Nie mam ochoty. Biorę środki przeciwbólowe i na chwile pomaga. Jakaś maść
        rozgrzewająca?
        • mike_mike Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? 28.01.03, 10:54

> mike_mike napisał:
          >
          > > Gość portalu: Xanatos napisał(a):
          > >
          > > > Jakąś maść. Strasznie mnie boli ramię. W łokciu jest wielki nerw i ca
          > ły bó
          > > l
          > > > tam spływa. Już nawet piszę jedną ręką.
          > >
          > > Wizyta u lekarza.
          >
          >
          > Nie mam ochoty. Biorę środki przeciwbólowe i na chwile pomaga. Jakaś maść
          > rozgrzewająca?

Tak, ale srodkli przeciwbólowe i maści pomagają tylko doraźnie - uśmierzają na
          chwilę ból. A chodzi przeciez o to, żeby zlikwidować przyczynę...
      • Gość: suri Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 10:51
        a jak nie wizyta to:
        jezeli stan zapalny - reparil w zelu
        jak nie pomoze to:
        silniejszy przyciwbolowy - naproxen w zelu zel

:))))
        • Gość: Xanatos Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 10:54
          Gość portalu: suri napisał(a):

> a jak nie wizyta to:
          > jezeli stan zapalny - reparil w zelu
          > jak nie pomoze to:
          > silniejszy przyciwbolowy - naproxen w zelu zel
          >
          >
          > :))))

Dziękuję księżniczko, chyba sobie poprostu odrąbie :)))
          • mike_mike Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? 28.01.03, 10:55

> Gość portalu: suri napisał(a):
            >
            > > a jak nie wizyta to:
            > > jezeli stan zapalny - reparil w zelu
            > > jak nie pomoze to:
            > > silniejszy przyciwbolowy - naproxen w zelu zel
            > >
            > >
            > > :))))
            >
            >
            > Dziękuję księżniczko, chyba sobie poprostu odrąbie :)))

Jak już odrąbiesz, to sprzedaj do jakiegoś wietnamskiego baru...

• Gość: Xanatos Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 10:56

> Jak już odrąbiesz, to sprzedaj do jakiegoś wietnamskiego baru...
              >

Żeby samemu potem to zjeść? :))
              • mike_mike Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? 28.01.03, 11:03

>
                > > Jak już odrąbiesz, to sprzedaj do jakiegoś wietnamskiego baru...
                > >
                >
                >
                > Żeby samemu potem to zjeść? :))

Jak widzisz to jednak nienajlepszy sposób... No to może jednak lekarz?

• Gość: Xanatos Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 11:07
                  mike_mike napisał:

>
                  > >
                  > > > Jak już odrąbiesz, to sprzedaj do jakiegoś wietnamskiego baru...
                  > > >
                  > >
                  > >
                  > > Żeby samemu potem to zjeść? :))
                  >
                  > Jak widzisz to jednak nienajlepszy sposób... No to może jednak lekarz?
                  >

Po co. Mam jakieś mikro naderwanie. Bolesne, ale samo przechodzi. Raczej pytam
                  o jakieś dobre środki przeciwbólowe.
                  • drzazga1 Xanatos nie wygłupiaj się! 28.01.03, 11:17

> >
                    > > Jak widzisz to jednak nienajlepszy sposób... No to może jednak lekarz?
                    > >
                    > Po co. Mam jakieś mikro naderwanie. Bolesne, ale samo przechodzi. Raczej
                    pytam
                    > o jakieś dobre środki przeciwbólowe.

Myślisz, że jak się prochów naćpasz, to samo przejdzie? Przejdzie, a potem
                    będzie wracać i będziesz przy odrobinie szczęścia mógł pogodę przepowiadać.
                    Nie wiem, co u Ciebie się zepsuło, ale jeżeli boli tak bardzo, to może nie sam
                    mięsień, tylko ścięgno poszło? Ta ręka ma Ci starczyć na resztę życia...

Wybieraj: albo DOBRY lekarz albo akupunktura - to ostatnie jest rekomendowane
                    przez moje kolano - niegdyś skontuzjowane a teraz jak nowe :-)))....
                    • Gość: Xanatos Re: Xanatos nie wygłupiaj się! IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 11:20
                      drzazga1 napisała:

>
                      > > >
                      > > > Jak widzisz to jednak nienajlepszy sposób... No to może jednak lekarz
                      > ?
                      > > >
                      > > Po co. Mam jakieś mikro naderwanie. Bolesne, ale samo przechodzi. Raczej
                      > pytam
                      > > o jakieś dobre środki przeciwbólowe.
                      >
                      >
                      > Myślisz, że jak się prochów naćpasz, to samo przejdzie? Przejdzie, a potem
                      > będzie wracać i będziesz przy odrobinie szczęścia mógł pogodę przepowiadać.
                      > Nie wiem, co u Ciebie się zepsuło, ale jeżeli boli tak bardzo, to może nie
                      sam
                      > mięsień, tylko ścięgno poszło? Ta ręka ma Ci starczyć na resztę życia...
                      >
                      > Wybieraj: albo DOBRY lekarz albo akupunktura - to ostatnie jest rekomendowane
                      > przez moje kolano - niegdyś skontuzjowane a teraz jak nowe :-)))....
                      >
                      >
                      >

Ale to różnie jest. Przed chwilą bolało jak 150, a teraz już zupełnie
                      przeszło... Dziwne.
                      • drzazga1 Re: Xanatos nie wygłupiaj się! 28.01.03, 12:13

> Ale to różnie jest. Przed chwilą bolało jak 150, a teraz już zupełnie
                        > przeszło... Dziwne.

To autosugestia :-) - wizja igieł w ramieniu jest tak przerażajaca, że to ramię
                        wolało juz przestać boleć....
            • Gość: suri Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 10:57

> > Dziękuję księżniczko, chyba sobie poprostu odrąbie :)))
              >
              > Jak już odrąbiesz, to sprzedaj do jakiegoś wietnamskiego baru...
              >

albo przeslij mi...

<suri fetyszystka>

:)))
              • Gość: Xanatos Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 11:05

>
                > > > Dziękuję księżniczko, chyba sobie poprostu odrąbie :)))
                > >
                > > Jak już odrąbiesz, to sprzedaj do jakiegoś wietnamskiego baru...
                > >
                >
                > albo przeslij mi...
                >
                > <suri fetyszystka>
                >
                > :)))

Ten kawał mięsa bez kości. Nawet porządnej zupy się na tym nie ugotuje :)))
                • Gość: suri Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 11:07

> > <suri fetyszystka>
                  > >
                  > > :)))
                  >
                  >
                  >
                  > Ten kawał mięsa bez kości. Nawet porządnej zupy się na tym nie ugotuje :)))

fetysze sa do ukladania pod poduszkami a nie gotowania na nich zupy!!!
                  no skad Ty sie wziales?:)))
                  • Gość: Xanatos Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 11:27

>
                    > > > <suri fetyszystka>
                    > > >
                    > > > :)))
                    > >
                    > >
                    > >
                    > > Ten kawał mięsa bez kości. Nawet porządnej zupy się na tym nie ugotuje :))
                    > )
                    >
                    > fetysze sa do ukladania pod poduszkami a nie gotowania na nich zupy!!!
                    > no skad Ty sie wziales?:)))

A ja tam zawsze majtki tych 20 letnich blondi gotowałem... Kurcze, człowiek
                    uczy się całe życie :)))
                    • Gość: suri Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 11:28

> > fetysze sa do ukladania pod poduszkami a nie gotowania na nich zupy!!!
                      > > no skad Ty sie wziales?:)))
                      >
                      >
                      > A ja tam zawsze majtki tych 20 letnich blondi gotowałem... Kurcze, człowiek
                      > uczy się całe życie :)))

a ja myslalm, ze majtki sie na glowie nosi :))))))
                      masz racje, nauka przez cale zycie....
                      • Gość: Xanatos Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 11:31

>
                        > > > fetysze sa do ukladania pod poduszkami a nie gotowania na nich zupy!!
                        > !
                        > > > no skad Ty sie wziales?:)))
                        > >
                        > >
                        > > A ja tam zawsze majtki tych 20 letnich blondi gotowałem... Kurcze, człowie
                        > k
                        > > uczy się całe życie :)))
                        >
                        > a ja myslalm, ze majtki sie na glowie nosi :))))))
                        > masz racje, nauka przez cale zycie....

A pamiętasz to "Pląsa przed lustrem w gaciach swojej babci, smarując się
                        musztardą i waląc konia we własnym gównie". Skąd to jest? Pytanie konkursowe :))
                        • Gość: suri Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 11:33

> A pamiętasz to "Pląsa przed lustrem w gaciach swojej babci, smarując się
                          > musztardą i waląc konia we własnym gównie". Skąd to jest? Pytanie
                          konkursowe :)
                          > )

chyba sie ciesze, ze nie nie wiem skad to!!!!
                          Xanatosie!!!!!
                          • Gość: Xanatos Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 11:37

>
                            > > A pamiętasz to "Pląsa przed lustrem w gaciach swojej babci, smarując się
                            > > musztardą i waląc konia we własnym gównie". Skąd to jest? Pytanie
                            > konkursowe :)
                            > > )
                            >
                            >
                            > chyba sie ciesze, ze nie nie wiem skad to!!!!
                            > Xanatosie!!!!!

Z Seven, jak Brat Pitt mówi do Morgana Freemana o mordercy :)))

• Gość: suri Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 11:41
                              ogladalam ogladalam!!!
                              czy to znaczy, ze cos wygralam :))))?
                              • Gość: Xanatos Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 11:42

> ogladalam ogladalam!!!
                                > czy to znaczy, ze cos wygralam :))))?

Tak. Przechodzisz do Grand Final, który odbędzie się w okolicach 6
                                lutego :P :)))
                                • Gość: suri Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 11:45

>
                                  > Tak. Przechodzisz do Grand Final, który odbędzie się w okolicach 6
                                  > lutego :P :)))

czy do gf trzeba sie jakos przygotowac?
                                  ;)
                                  • Gość: Xanatos Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 11:46

>
                                    > >
                                    > > Tak. Przechodzisz do Grand Final, który odbędzie się w okolicach 6
                                    > > lutego :P :)))
                                    >
                                    > czy do gf trzeba sie jakos przygotowac?
                                    > ;)

Nie jest wymagana jakaś specjalna wiedza :)))
                                    • Gość: suri Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 11:48

>
                                      > Nie jest wymagana jakaś specjalna wiedza :)))

ale cos trzeba bedzie robic, chyba... :)))

<i do tego nie jest wymagana wiedza..., aha...:))>
                                      • Gość: Xanatos Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 11:55

>
                                        > >
                                        > > Nie jest wymagana jakaś specjalna wiedza :)))
                                        >
                                        > ale cos trzeba bedzie robic, chyba... :)))
                                        >
                                        > <i do tego nie jest wymagana wiedza..., aha...:))>

Raczej instynkt :))
                                        • Gość: suri Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 12:04

>
                                          > Raczej instynkt :))

a to luz:)
                                          rozwiniety jak u zwierzatka.

• pajdeczka VOLTAREN 28.01.03, 11:17
    • fikuska Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? 28.01.03, 11:41
      a moze po prostu dac sobie spokoj z klawiatura na kilka dni....
      • Gość: Xanatos Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 11:43
        fikuska napisała:

> a moze po prostu dac sobie spokoj z klawiatura na kilka dni....

Raczej przestanę robić pompki, bo choć wczoraj mnie ręka bolała to je
        robiłem :))
        • Gość: suri Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 11:46
          kult ciala? :)))
          to tak jak w brazylii
          • Gość: Xanatos Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 11:49

> kult ciala? :)))
            > to tak jak w brazylii

Nie. Zwykła psychoza. Ale capoeira jest fajna, a Brazylijki są niesamowicie
            piękne. Takie geny :)))
            • Gość: suri Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 11:51

> Nie. Zwykła psychoza. Ale capoeira jest fajna, a Brazylijki są niesamowicie
              > piękne. Takie geny :)))

moj capoeirowiec mowi, ze to mit z tymi pieknymi brazylijkami, wszystkie piekne
              sa na wybiegach...

<wreszcie wrocil z tej brazylii do wawy:))>
              • Gość: Xanatos Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 11:56

> moj capoeirowiec mowi, ze to mit z tymi pieknymi brazylijkami, wszystkie
                piekne
                >
                > sa na wybiegach...
                >
                > <wreszcie wrocil z tej brazylii do wawy:))>

No ale dużo ich na tych wybiegach :)))
                • Gość: suri Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 12:02

> No ale dużo ich na tych wybiegach :)))

a ja myslalam, ze Ty ogladasz tylko tvn24!!!!

<a nocami pokazy bielizny w fashion tv, hihi>
                  • Gość: Xanatos Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 12:11

>
                    > > No ale dużo ich na tych wybiegach :)))
                    >
                    > a ja myslalam, ze Ty ogladasz tylko tvn24!!!!
                    >
                    > <a nocami pokazy bielizny w fashion tv, hihi>

Jak się przerzuci to zerknę :)) Mam pamięć do twarzy :))
                    A wiesz jak uroczo wymawiam słówko "lingerie". Nawet mój kumpel, który grywa
                    (to troche dużo powiedziane) w Legii, a wcześniej siedział we Francji mówi, że
                    mam swietny akcent i powinienem się wybrać do Francji. To słówko mówię podobno
                    nawet bardziej efetownie niż sami Francuzi :)))
                    • Gość: obserwator Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.01.03, 12:14
                      Xanatos, weź się do pracy i nie podrywaj dziewczyn na forum. Wszystko, co
                      mówisz jest beznadziejne. Jestem psychologiem i obserwuję Twoje wypowiedzi.
                      Nie jest dobrze. Wydaje mi sie , że pompki to Twoja chora imaginacja. Suri
                      jest Tobą zafascynowana, ale czyż nie miłą jest fascynacja czymś, czego nie
                      ma???
                      • Gość: suri tee, psycholog! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 12:22
                        Suri
                        > jest Tobą zafascynowana, ale czyż nie miłą jest fascynacja czymś, czego nie
                        > ma???

chyba raczej czyms co jest niedostepne ;)
                      • Gość: Xanatos Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 12:26
                        Gość portalu: obserwator napisał(a):

> Xanatos, weź się do pracy i nie podrywaj dziewczyn na forum. Wszystko, co
                        > mówisz jest beznadziejne. Jestem psychologiem i obserwuję Twoje wypowiedzi.
                        > Nie jest dobrze. Wydaje mi sie , że pompki to Twoja chora imaginacja. Suri
                        > jest Tobą zafascynowana, ale czyż nie miłą jest fascynacja czymś, czego nie
                        > ma???

Zawsze mówiłem, że nasze szkolnictwo wyższe jest słabe i to tylko się
                        potwierdza... A szkolnictwo prywatne w ogóle jest już do dupy. Wyższa Szkoła
                        Psychologii w Warszawie imienia Fromma...
                    • Gość: suri Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 12:15
                      bestia!
                      :)
                    • Gość: obserwator Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.01.03, 12:16
                      A Ty Suri, pomyśl czasami o Swoim życiu i o ludziach Tobie najbliższych!!!
                      • Gość: obserwator Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.01.03, 12:22
                        Jak widzę, dobry "wkręt" zawsze działa...
                        • Gość: Xanatos Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 12:42
                          Powiedź mi psychologu kim jestem? Może mam małego ptaszka i kompleksy na tym
                          punkcie? A może mamusia mnie za mało przytulała jak byłem mały, a może wręcz za
                          bardzo? Albo jestem nieprzystosowany do życia w społeczeństwie? Albo jestem
                          jednostką autorytarną? Co? Jak jest psychologu, bo sam nie wiem, musisz mi
                          wyjaśnić, bo Twoja wiedza o mnie jest tak rozległa, że pewnie wiesz lepiej?
                      • Gość: suri Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 12:24

> A Ty Suri, pomyśl czasami o Swoim życiu i o ludziach Tobie najbliższych!!!

o zyciu i najblizszych mysle nieustannie!
                        jak bys jeszcze powiedzial, 'zastanow sie nad swoim zyciem', to wiedzialabym z
                        kim rozmawiam :)
                        • Gość: obserwator Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.01.03, 12:43
                          Zastanów się nad swoim zyciem! I co teraz już wiesz z kim rozmawiasz?

Ale, ale gdzie jest Xantos, czy wsiadł w swój Lanos i jedzie do Davos lub
                          Galapagos?

• Gość: Xanatos Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 12:48

> Zastanów się nad swoim zyciem! I co teraz już wiesz z kim rozmawiasz?
                            >
                            > Ale, ale gdzie jest Xantos, czy wsiadł w swój Lanos i jedzie do Davos lub
                            > Galapagos?
                            >

No i?
                            • Gość: obserwator Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.01.03, 12:55
                              No i ... nic, tak naprawdę to nie interesuje mnie Wasze życie. Weszłam,
                              zobaczyłam, przeanalizowałam i napisałam. To wszystko. Internet to internet.
                              Nic nie znaczy. To tylko informacje i komunikacja. Jak się kogoś nie zna, nie
                              zna się prawdziwych problemów, radości itd. to tylko zwykła pisanina. Wchodzą
                              w grę emocje na podstawie domysłów. Tak jest łatwiej. Nie ma się czym
                              przejmować. Wychodzę i zostawiam Was. Za oknem jest prawdziwe życie. Pa @:o).

PS. Swoją drogą, to niesamowite, że Twój o bolącym mięśniu chcesz się
                              porozmawiać ze światem. Co będzie, jak dostaniesz mandat. Czy to udźwigniesz
                              bez pomocy ze świata. Ha ha ha
                              • Gość: suri Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 13:01

> No i ... nic, tak naprawdę to nie interesuje mnie Wasze życie. Weszłam,
                                > zobaczyłam, przeanalizowałam i napisałam. To wszystko. Internet to internet.
                                > Nic nie znaczy. To tylko informacje i komunikacja. Jak się kogoś nie zna, nie
                                > zna się prawdziwych problemów, radości itd. to tylko zwykła pisanina. Wchodzą
                                > w grę emocje na podstawie domysłów. Tak jest łatwiej. Nie ma się czym
                                > przejmować. Wychodzę i zostawiam Was. Za oknem jest prawdziwe życie. Pa @:o).

za oknem jest brzydko.

(:)<<

:))
                              • Gość: Xanatos Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 13:02
                                > PS. Swoją drogą, to niesamowite, że Twój o bolącym mięśniu chcesz się
                                > porozmawiać ze światem. Co będzie, jak dostaniesz mandat. Czy to udźwigniesz
                                > bez pomocy ze świata. Ha ha ha

Wiem, że Ty mówisz tylko o filozofii i psychologii, ale co mi tam. Widocznie
                                jestem taki przyziemny, że Ci do pięt nie sięgam. Mamusia mnie widocznie
                                upuściła jak byłem mały i w główce mi się poprzestawiało... To była trauma i
                                teraz mogę mówić tylko o przyziemnych rzeczach. Nie to co Ty. Elita świata...
                          • Gość: suri Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 12:50
                            ok panowie, to ja was tu zostawie;)
                            ze tez, obserwatorze, masz czas na siedzienie na forum...
                          • Gość: Xanatos Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 12:56

> Zastanów się nad swoim zyciem! I co teraz już wiesz z kim rozmawiasz?

Brzmisz jak mój ojciec przed wiekami "zastanów się nad swoim życiem". A co tu
                            jest do zastanawiania psychologu. Psycholodzy mają jeden podstawowy mankament.
                            Patrzą przez okulary, które założyła im nauka. Co Ty wiesz o ludziach
                            psychologu?
    • Gość: Xanatos Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 13:14
      No i znów bez konkluzji... Za oknem jest prawdziwe życie, to kiepska konkluzja?
      A czym niby to życie jest pani psycholog?
      • Gość: suri Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 13:16
        chill out
        relax
        take it easy
        • Gość: X Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 13:24

> chill out
          > :)
          > relax
          > take it easy

Tu sobie mogę pisać, ale jak ktoś ma do mnie jakąś sprawę to wolę face to face.
          • Gość: Xanatos Re: Czy macie jakiś sposób na bolący mięsień? IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 13:27
            Tu sobie mogę pisać, ale jak ktoś ma do mnie jakąś sprawę to wolę face to face.
            Niech mi powie w twarz w tym realnym świecie. Tam za oknem jest podobno
            prawdziwe życie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka