brzoza12 29.01.03, 13:02 czy testy ciazowe sa wiarygodne?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: małgosia Re: testy ciazowe IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 13:04 te,które ja robiłam, wskazały prawdę ( i to zarówno w przypadku ciąży, jak i jej braku) Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza12 Re: testy ciazowe 29.01.03, 13:06 czy test Quick vue jest wiarygodny?? Moze sa jeszcze iine godne polecenia?? Odpowiedz Link Zgłoś
agacz2905 Re: testy ciazowe 29.01.03, 17:09 Ja miałam jeden jedyny przypadek, kiedy test mnie zawiódł. Dokładnie 6 grudnia wyszedł mi fałszywie negatywny wynik, więc bazując na nim, żyłam nadal w błogiej prawie-nieświadomości. Niepokoiło mnie jednak, ze mimo choroby, tj. solidnej infekcji. przeziębienia - apetyt dopisywał mi aż nadto, a dzień bez kolacyjki był dniem straconym. Dla własnego spokoju (bo lekarz po zdiagnozowaniu PCO i przepisaniu leków hormonalnych na wywołanie okresu stwierdził, że szkoda kasy na test, na pewno w ciąży nie jestem) kupiłam drugi test i zrobiłam go w wigilię rano. Jaki był wynik - łatwo się domyśleć, mało z krzesła nie spadłam (jednak negatywny wynik poprzedniego testu z 6.12. mnie uspokoił). Widzę dwa plusy całej historii: mąż miał fajny prezent pod choinkę, no i - mój syn w sierpniu będzie miał brata lub siostrę. A testom (zrobiłam ich w życiu mnóstwo) przestałam jakoś wierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś