Gość: norma_jean IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 22:59 Cos pochrzaniłam na tym czacie i mnie wyrzuciło! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tipi Re: Tipi!!!! IP: *.35.11.vie.surfer.at 29.01.03, 23:04 Gość portalu: norma_jean napisał(a): > Cos pochrzaniłam na tym czacie i mnie wyrzuciło jestem ale tylko na moment, muszę zaległą korespondencje załatwić a jutro o 10 muszę byc już w biurze a toć środek nocy..... Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Tipi!!!! 29.01.03, 23:07 Ok, chciałam tylko powiedzieć że w pracy nie mam czata tylko GG i Yahoo Messenger a wieczorami bywam tu wyjatkowo, ale miło się rozmawiało więc liczę na kontakt :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tipi Re: Tipi!!!! IP: *.35.11.vie.surfer.at 29.01.03, 23:09 norma_jean napisała: > Ok, chciałam tylko powiedzieć że w pracy nie mam czata tylko GG i Yahoo > Messenger a wieczorami bywam tu wyjatkowo, ale miło się rozmawiało więc liczę > na kontakt :) ok, będę cię "łapać" albo przy najbliżej okazji podam inne namiary pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Tipi!!!! 29.01.03, 23:11 Papa. a właśnie krzyczę do Ciebie na czacie pod innym nickiem :) Odpowiedz Link Zgłoś