cala_w_kwiatkach 04.07.06, 23:51 na meczu Niemcy-Włochy, uuff:) piekna gra pieknych meżczyzn:) a Wam jak sie podobało? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
charlie_x Re: Ale sie podnieciłam...:) 05.07.06, 00:04 cala_w_kwiatkach napisała: > na meczu Niemcy-Włochy, uuff:) piekna gra pieknych meżczyzn:) > a Wam jak sie podobało? ___ ..mecz całkiem, całkiem,a jeśli chodzi o podniecenie,to daj znać kiedy będą grały jakieś kobiety...8) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Ale sie podnieciłam...:) 05.07.06, 00:10 gra kobiet mnie nie interesuje zastanawiam sie jak reagowalabym bedac na stadionie;) chyba by moje serce tego nie wytrzymalo; i tak uszy sasiadom pewnie wiedly jak krzyczalam z podniecenia Odpowiedz Link Zgłoś
onx1 Re: Ale sie podnieciłam...:) 05.07.06, 00:35 piękna w kwiatach - wejdź na forum mężczyzna! tam też piszą o meczu. A komu kibicowałaś? P.S. sorki za błedy - jestem po czawrtym piwku - meczyk był długi. pzdrwm Odpowiedz Link Zgłoś
onx1 Re: Ale sie podnieciłam...:) 05.07.06, 00:45 jes jes jes! viva makaroni! I w ogóle ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: Ale sie podnieciłam...:) 05.07.06, 00:41 udało się rozładować napięcie? czy nadal rośnie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Ale sie podnieciłam...:) 05.07.06, 00:45 hehehe juz adrenalina przestala dzialac i krazenie wrocilo do normy;) ale ja podziwiam Wlochów na stadionie, ja bym zeszla na serce z radosci, takie meczysko!:) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: Ale sie podnieciłam...:) 05.07.06, 09:41 > hehehe juz adrenalina przestala dzialac i krazenie wrocilo do normy;) aha.. czyli już szczyt mamy za sobą :) Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Ale sie podnieciłam...:) 05.07.06, 02:45 cala_w_kwiatkach napisała: > na meczu Niemcy-Włochy, uuff:) piekna gra pieknych meżczyzn:) > a Wam jak sie podobało? Dobrze, ze o tym napisalas. Ja tez ogladalam ten mecz, i to samo nie tylko pomyslalam, ale i glosno wypowiedzialam. A kto ci sie bardziej podobal? Wlosi, czy Niemcy. Ja odpowiem za siebie. Mnie bardziej podobali sie 'chlopcy' z druzyny niemieckie. Jacys tacy bardziej zdecydowani, smukli i wysocy bladyni. Twarze o zdecydowanych rysach. Po prostu OK! Wlosi mnie troche wkurzali, bo odstawiali komedie na boisku. Ciegle udawali ciezko kontuzjowanych. Eeeee tam kombiniwali. Ale i tak wygrali. No to pa! Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: Ale sie podnieciłam...:) 05.07.06, 11:54 Mi się podobało ostatnie kilka minut dogrywki ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 A ten mesksykanski sedzia, byl kalosz:) 05.07.06, 11:59 Tak sedzia kalosz!, bo stronniczy. Faworyzowal Wlochow! Odpowiedz Link Zgłoś
merda Re: Wloska radosc 05.07.06, 12:39 Ja nawet nie musialam ogladac.Mieszkam we Wloszech i wystarczylo zebym otworzyla okna i wiedzialam dokladnie co sie dzieje :-)...do trzeciej w nocy.Ach ci szaleni wlosi.Chlopak wrocil do domu po meczu praktycznie bez glosu,a moj brat bal sie ,ze go stratuja z radosci,albo za chwile wyladuje na nim jedno z krzesel czy butelek,ktore rzucali w eufori. Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Wloska radosc 05.07.06, 13:43 merda zazdroszcze ci tego wloskiego klimatu!:) bardzo za nim tesknie... Odpowiedz Link Zgłoś
kagarro Re: Ale sie podnieciłam...:) 05.07.06, 14:25 skowronkowo:) ja po takim wątku widząć kto go pisał czuje zagrozenie, tzn, nie wiem czy bo watek wczesniej wpisałam coś zupełnie innego. podobało, podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Ale sie podnieciłam...:) 06.07.06, 01:09 To co, dalabys teraz calej druzynie? Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Ale sie podnieciłam...:) 06.07.06, 01:25 taaaaak, po wielkim buziaku w usta nawet!;p Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Ale sie podnieciłam...:) 06.07.06, 02:07 Na ustach sie tylko zaczyna ten smaczek Odpowiedz Link Zgłoś
sandrus84 Głownie to .. 06.07.06, 10:51 ogladam mecze własnie zeby oko nacieszyc :)) 3/4 piłkarzy jest slicznch :P Odpowiedz Link Zgłoś
gulonn Re: Głownie to .. 06.07.06, 10:55 ja siedzialem pod parasolkami w "Świetym miescie" ze znajomymi... no i w pewnej chwili moja kolezanka mowi... a ja to czekam na jutro... na portugalie... na Ronaldo... zarznelabym go na smierc!!! hehehe ;) a mnie oczy jak 5 zl ;-) <wow> oj kobitki kobitki... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sandrus84 Re: Głownie to .. 06.07.06, 11:14 gulonn napisał: > ja siedzialem pod parasolkami w "Świetym miescie" ze znajomymi... no i w pewnej > chwili moja kolezanka mowi... a ja to czekam na jutro... na portugalie... na > Ronaldo... zarznelabym go na smierc!!! > hehehe ;) a mnie oczy jak 5 zl ;-) <wow> oj kobitki kobitki... ;) swego czasu tez mialam takie mysli :))) Odpowiedz Link Zgłoś