sandrus84 06.07.06, 10:49 jaka jest Wasza pierwsza myśl , kiedy widzicie takiego faceta ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sumire Re: Facet metroseksualny 06.07.06, 10:55 żadna. nie mam skojarzeń, nie zastanawiam się nad orientacją seksualną, nic z tych rzeczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
sandrus84 Re: dlaczego on wydaje na fryzjera więcej niż ja? 06.07.06, 11:00 nie tylko pewnie na fryzjera :))) Odpowiedz Link Zgłoś
searena Re: Facet metroseksualny 06.07.06, 11:51 Brrrrrrrrrrrr. To cała moja myśl ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Trzecia płeć ....ni pies ni wydra 06.07.06, 11:58 a już na pewno nie mężczyzna, nie twierdzę że facet powinien nie dbać o siebie ...wprost przeciwnie..ale metrosexualni to już na prawdę nie wiadomo co..oprócz dzoatkowego 10 deka między nogami, dla mnie z mężczyzną nie maja nic wspólnego Odpowiedz Link Zgłoś
sandrus84 Re: Facet metroseksualny 06.07.06, 12:52 paguwa napisała: > taki facet to po prostu gej gej to orientacja seksualna a metroseksualizm , to jak niektorzy uwazaja nowy trend.dalej twierdzisz ze metroseksualny jest gejem ? Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Facet metroseksualny 06.07.06, 13:12 nie taki nowy ;) trendy się szybko zmieniają, metro już odchodzi do lamusa, nadchodzi uberseksualizm ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lilarose Re: Facet metroseksualny 06.07.06, 13:12 O rany, moja fryzura (makijaż, ciuchy itp) wygląda blado przy jego fryzurze! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
abrana a mi tez kurcze zawsze 06.07.06, 20:43 sie kojarzy od razu slowo gej:( niestety. walczylam z tym, ale dalej tak mam jak takiego lalę widze Odpowiedz Link Zgłoś
archi_joa Re: Facet metroseksualny 06.07.06, 21:13 niewolnik mody...a poza tym: brrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
bella41 Re: normalny. 07.07.06, 03:02 no tak-normalny, tylko metroseksualny zdzir;] swoja droga i juz zupelnie powaznie ta moda wchodzi w zycie zwyczajnych facetow, od mody sie nie ucieknie, a do sklepu co jakis czas trzeba isc, a tam urzeduje metro style Odpowiedz Link Zgłoś
docent_wieslaw Re: Facet metroseksualny 07.07.06, 09:26 pozdrowienia od metroseksualnego :-) tak, już zdążyłem się przyzwyczaić do tych "brrr" i "na pewno gej"; "brrr" to rzecz gustu - w porządku; "gej" to ktoś inny, często pewnie całkiem typowo zapuszczony ;-) mi wystarczy do szczęścia to, że są kobiety, które takich lubią :-) na razie Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Facet metroseksualny 07.07.06, 11:44 Niech sobie będzie. Mnie nie przeszkadza, a czasem popatrzę jak ładnie ubrany:) Odpowiedz Link Zgłoś
sandrus84 Re: Facet metroseksualny 07.07.06, 12:01 nie , mi facet metro nigdy nie skojarzył sie z gejem.dobrze mowisz geje sa zazwyczaj zaniedbane i zapuszczone jak powiedziałes :) lubie facetow metro , dlatego załozyłam ten watek.chciałam zobaczyc co inne kobiety o tym sadza. moj włoch tez jest metro :) Odpowiedz Link Zgłoś
apaczka7 Re: Facet metroseksualny 07.07.06, 12:26 chcialbaym miec takiego w domu Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Facet metroseksualny 07.07.06, 11:47 Mysle, ze uprawienie seksu w metrze jest niewlasciwe. Odpowiedz Link Zgłoś
justynnka Re: Facet metroseksualny 07.07.06, 11:48 trzecia płeć:) ani facet ani kobieta:) Odpowiedz Link Zgłoś
guarana83 Re: Facet metroseksualny 07.07.06, 19:03 kiedyś myslałam podobnie.dzisiaj facet metroseksualny może być dla mnie również atrakcyjny.np.nie przepadam za goleniem klaty ale to nie moja sprawa.golenie pod pachami to kwestia higieny.jesli ładnie pachnie i potrafi się ubrać to znaczy że jest stylowy i ma gust.to nie znaczy że jest pozbawiony męskości. pół roku temu poznałam faceta metroseksualnego, którego przez długi okres uważałam za geja. potem go poznałam bliżej, zrozumiałam, polubiłam.jestesmy najlepszymi przyjaciółmi.i okazał się jednym z nielicznych naprawdę meskich facetów jakich w życiu poznałam ; ) ps.jak facet śmierdzi to problem,jak ładnie pachnie to jeszcze gorzej??? Odpowiedz Link Zgłoś