mathias_sammer 12.07.06, 15:21 to znowu siedzenie dniami i nocami na forum i stosowanie zasypki dla dzieci na spocone zagiecia w kroku i tam, gdzie cialo wylewa sie na druga opone? M.S. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathias_sammer Re: czy Wasze plany wakacyjne 2007 12.07.06, 16:05 Pytasz o urlop czy zasypke? A moze o jedno i drugie? M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
flavia3 Re: czy Wasze plany wakacyjne 2007 12.07.06, 15:26 A coś Ty taki zgorzkniały Mathias??;) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: czy Wasze plany wakacyjne 2007 12.07.06, 15:41 jeszcze sie 2006 nie skonczyl, wiec ciezko antycypowac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: czy Wasze plany wakacyjne 2007 12.07.06, 15:48 Słuchaj, jak juz się stosuje tę zasypkę, to lepiej z domu nie wychodzić ... po co znęcać się nad ludźmi :))))))))))))). Ale jak nie wychodzić, to twardo: do spożywczaka też nie! Aż zasypka nie będzie potrzebna i wtedy ... okaże się, że jest juz jesień .... :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka Re: czy Wasze plany wakacyjne 2007 12.07.06, 16:27 Nie, ja wyjezdzam niebawem na urlop, ale mam dla Ciebie dobra wiadomosc- WROCE!!!. Wroce i dokoncze to- co zaczelam, jesli bedzie taka koniecznosc. Wiesz, ja pisze ot tak po prostu- jest akcja bedzie i reakcja. Nic nie bierze sie z powietrza czyli inaczej nic nie rodzi sie bez przyczyny- amowie wylacznie przyczynach biezacych. A wiesz co jeszcze- bedzie jazda bez trzymanki- jesli bede miec ku temu powody. A teraz ide juz na lono rodziny. Buziaki szpaki kalaruchy pod poduchy a szczypawki do zabawki Odpowiedz Link Zgłoś