cala_w_kwiatkach Re: czy brzydka kobieta skazana jest na samotnosc 22.07.06, 18:30 a kobieta brzydka to jaka? Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: czy brzydka kobieta skazana jest na samotnosc 22.07.06, 18:31 jak na razie tak, moze to sie zmieni, ale mozna zastapic zwiazek przyjaznia, znajaomoscia przez net... ja sama nie wiem, jak to ze mna bedzie... na pewno bylabym dobra zona, ale przez moj wyglad faceci uciekaja Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: czy brzydka kobieta skazana jest na samotnosc 22.07.06, 18:33 > ja sama nie wiem, jak to ze mna bedzie... na pewno bylabym dobra zona, ale > przez moj wyglad faceci uciekaja Jeżeli uciekają to chyba dlatego, że ciągle marudzisz na temat swojego wyglądu ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: czy brzydka kobieta skazana jest na samotnosc 22.07.06, 18:34 najpierw zaczeli uciekac a dopiero potem zaczelam marudzic :) Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: czy brzydka kobieta skazana jest na samotnosc 22.07.06, 18:35 > najpierw zaczeli uciekac a dopiero potem zaczelam marudzic :) A mówili Ci, że uciekają z powodu wyglądu? Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: czy brzydka kobieta skazana jest na samotnosc 22.07.06, 18:37 no ten drugi nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: czy brzydka kobieta skazana jest na samotnosc 22.07.06, 18:37 czy myslales o tym, zeby zostac terapeuta? ;) duzo kasy :) Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: czy brzydka kobieta skazana jest na samotnosc 22.07.06, 18:54 > czy myslales o tym, zeby zostac terapeuta? ;) duzo kasy :) Nie nadawałbym się do tego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
livia29 Re: czy brzydka kobieta skazana jest na samotnosc 22.07.06, 18:32 no moze zostanmy lesbijkami:)? Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: czy brzydka kobieta skazana jest na samotnosc 22.07.06, 18:39 to juz lepiej zwiazac sie z brzydkim facetem :) Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkanka_lasu Nie jest :) 22.07.06, 18:38 Tzn to nie zalezy od wygladu, tylko od podejscia. Widze po sobie. Zawsze myslalam o sobie ze jestem brzydka i nikt sie mna nie zainteresuje. W koncu sie zainteresowal, ni stad ni zowad - fajny, dobry, wrazliwy facet. Ale moje kompleksy i sposob myslenia o sobie moze wiele napsuc. Niewazne co on mowi, ze cos mu w moim wygladzie zupelnie nie przeszkadza, ja mam w glowie zakodowane BRZYDKA. I nad tym musze pracowac. Wiec jesli jestes sama, zacznij od siebie, od szukania szczescia w swoim srodku :) Potem nie bedziesz miala takich problemow jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
livia29 Re: Nie jest :) 22.07.06, 18:44 ale ja mam taka twarz jak potwór, nie zartuje, czy zrobic operacje ?musze calkowicie zmienic moja twarz Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkanka_lasu Re: Nie jest :) 22.07.06, 18:48 po pierwsze - nie mam kolezanki ktora przynajmniej raz by tak o sobie nie powiedziala (łącznie ze mna) ;) a po drugie, tak serio, jesli rzeczywiscie Twoja buzia nie wpisuje sie w kanony z reklam i tv, to jeszcze nic nie znaczy! Szczery uśmiech, dobre spokojne oczy to coś co naprawde przyćmiewa mankamenty urody. Nie smuć się :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Nie jest :) 22.07.06, 18:52 a ja np. staram sie o siebie dbac :) smaruje samoopalaczem itd... wtedy wygladam troche lepiej :) i dbam, zeby miec zgrabna pupcie przez uprawianie sportu, ale jeszcze na razie nikt mnie nie chce.. Odpowiedz Link Zgłoś
ekomirka Re: czy brzydka kobieta skazana jest na samotnosc 22.07.06, 20:53 prosze nie :( boje sie samotnosci ... Odpowiedz Link Zgłoś
searena Re: czy brzydka kobieta skazana jest na samotnosc 22.07.06, 21:05 Alez skąd. A w ogóle to co to znaczy kobieta brzydka?? Różne są gusta i "każda potwora..". No chyba że jest zapuszczona i zaniedbana, ale to już wyłącznie jej wina. A czy wszyscy faceci tacy piekini?? Wręcz przeciwnie :) Moim zdaniem największe szanse na nie bycie nigdy samemu mają ludzie przeciętni, bo ich jest najwięcej i najłatwiej się im znaleźć. Najgorzej mają ładni i inteligentni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anulenka7 Re: czy brzydka kobieta skazana jest na samotnosc 22.07.06, 21:08 Spójrz na obecną prezydentową: ładna z pewnością nie jest ale sympatyczna, pogodna, a przede wszystkim zachowuje się naturalnie - jestem pewna, że sporo osób ją lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: czy brzydka kobieta skazana jest na samotnosc 22.07.06, 21:16 Jest taka stara prawda, że nie jest ładne, co jest ładne, tylko co się komu podoba. Nie odkrywam tu Ameryki, ale uroda ( czy jej brak ) to pojęcie względne. Czasem "na ldzie" zostają te - zdawałoby się - najładniejsze kobiety, ale bez charakteru, bez żadnych pasji... I tak też bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: czy brzydka kobieta skazana jest na samotnosc 22.07.06, 21:49 Kobiety często skazane są na samotność, nawet te w związkach. I uroda lub jej brak nijak się na to nie przekada. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: czy brzydka kobieta skazana jest na samotnosc 22.07.06, 22:15 piekielnica1 napisała: > Kobiety często skazane są na samotność, nawet te w związkach. > I uroda lub jej brak nijak się na to nie przekada. Dokladnie. Kobiety jakos idiotycznie uparcie wychodza z zalozenia, ze szczescie w zyciu da jedynie facet u boku... Szczescie znajduje sie przede wszystkim w sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: czy brzydka kobieta skazana jest na samotnosc 22.07.06, 22:22 Ale nie wiesz, że pokutuje jeszcze w niektórych kręgach powiedzenie: "nieważne, jaki facet, byleby BYŁ"? Bo to jest najważniejsze. Bez mężczyzny nie mozna być szczęśliwą. A że potem związek jest chory...to nie szkodzi. Jest na co ponarzekać i się poużalać nad sobą. Smutne, ale prawdziwe... Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: czy brzydka kobieta skazana jest na samotnosc 22.07.06, 22:31 No nie przesadzaj, mamy XXI wiek laski przebierają w facetach i przymusu nijakiego nie ma, a że często do d... wybierają to już ich nieroztropność. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: czy brzydka kobieta skazana jest na samotnosc 22.07.06, 22:32 zeberdee24 napisał: > No nie przesadzaj, mamy XXI wiek laski przebierają w facetach i przymusu > nijakiego nie ma, a że często do d... wybierają to już ich nieroztropność. Jestes facetem, nie probuj zrozumiec tego nacisku na kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: czy brzydka kobieta skazana jest na samotnosc 22.07.06, 22:34 Gdyby istniał nacisk na kobiety to na mężczyzn też by był, bo przecież lesbijki są jednak w mniejszości, a to kobiece męczennictwo to już trochę nudne się robi. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: czy brzydka kobieta skazana jest na samotnosc 22.07.06, 22:41 :-))) to nie jest meczennictwo... I nie bede Cie przekonywac, dlaczego. Sama tez nie staram sie zrozumiec przykladowo pedu facetow do seksu z coraz to nowymi kobietami. Pewnych rzeczy sie po prostu nie zrozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: czy brzydka kobieta skazana jest na samotnosc 22.07.06, 22:53 Ten pęd do seksu to jest stereotyp - mężczyźni, przynajmniej ci których ja znam, cenią sobie stabilizację. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: czy brzydka kobieta skazana jest na samotnosc 22.07.06, 23:00 Oj tam. Czesc kobiet tez nie ma podejscia jak wyzej... Ale jednak roznica w podejsciu do zwiazkow chyba daje sie zauwazy juz na podstawie samych postow tutaj "dlaczego on nagle przestal sie odzywac" a po drugiej stronie "Szwedki sa fajne" (porownaj sobie tematyke watkow zakladanych przez kobiety z tymi meskimi... w ogole nie chce mi sie juz Ciebie przekonywac, bo to jest po prostu oczywiste). Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: czy brzydka kobieta skazana jest na samotnosc 22.07.06, 23:11 Dobra dobra my złe wy dobre:) Sie ma:) Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: czy brzydka kobieta skazana jest na samotnosc 23.07.06, 00:10 No wiesz?! :-) Niezupelnie to mialam na mysli. Raczej my "glupie" i wy "glupi". Kazde na swoj sposob... Sie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: czy brzydka kobieta skazana jest na samotnosc 22.07.06, 22:41 Niby mamy XXi wiek, a mentalność u niektórych jak z XIX wieku... A ta nieroztropność, o której piszesz, to efekt nacisku społeczeństwa, żeby broń boże nie "zostać w tyle". Nie chcę tu w żaden sposób uogólniać, ale tak często bywa. Na mężczyzn nie są wywierane takie naciski, jak na kobiety... I niektóre się im, niestety, poddawają... Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: czy brzydka kobieta skazana jest na samotnosc 23.07.06, 15:02 dokladnie, ja uwazam sie za bardzo porzadna osobe, a jednak ta presja mnie sciaga w dol..... Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: czy brzydka kobieta skazana jest na samotnosc 22.07.06, 22:31 No wiem wlasnie, ale walic to do cholery... Zycie jest przeciez tym co sami z niego zrobimy. (za blachare juz "nie teges"? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: czy brzydka kobieta skazana jest na samotnosc 22.07.06, 22:36 Już nie teges ( zeitung );-))) Chyba, że nadal tak uważasz, to się jeszcze zastanowię, czy się nadąć, czy też nie;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: czy brzydka kobieta skazana jest na samotnosc 22.07.06, 22:39 Oj, pisalam przeciez ze Twoje zeznanie o posiadaniu zmienilo nieco kontekst... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: czy brzydka kobieta skazana jest na samotnosc 22.07.06, 22:42 No, masz szczęście;-)))... Jestem w łaskawym nastroju...więc się nie nadmę.. ;-))) Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: czy brzydka kobieta skazana jest na samotnosc 22.07.06, 22:49 Ty jestes wiecznie w laskawym nastroju :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: czy brzydka kobieta skazana jest na samotnosc 22.07.06, 22:50 Czasem mam gorsze dni, ale staram się!!!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ciarna_87 piekno to pojęcie względne 22.07.06, 22:31 ładne to co się komu podoba Odpowiedz Link Zgłoś
wolna.boska.kobieta Re: piekno to pojęcie względne 22.07.06, 23:01 nie ma ludzi brzydkich, sa tylko tacy, ktorzy nie chca swego piekna wydobyc na swiatlo dzienne! Jesli kobieta zaakceptuje siebie i wydabedzie z siebie kobiecosc (a to akurat nie jest trudne) wtedy znajdzie sie masa adoratorow... Odpowiedz Link Zgłoś
izabella1991 Re: piekno to pojęcie względne 22.07.06, 23:49 Do Livii29: Wiesz co,wyznam Tobie szczerze:mam starszego brata (b.przystojny,b.wysoki,wysportowany blondyn)za ktorym w miim miasteczku dziewczyny sorry! sikaly w majty....ozenil sie z dziewczyna,ktora powiedzmy prawde-byla brzydka.Po prostu nieciekawa,zero jakiegos hobby,zainteresowan,twarz-powiedzmy sobie szczerze wrecz brzydka.... Sa b.szczesliwym malzenstwem od 16 lat,maja dwie przeurocze coreczki(urody po mamie na szczescie nie odziedziczyly) Coz to znaczy zreszta-brzydka?moze masz piekne oczy?zgrabne nogi?Piekny usmiech?Zobaczysz,niejeden jeszcze sie w Tobie zakocha! Uszy do gory!Trzymaj sie!Iza Odpowiedz Link Zgłoś
spiaca_krolevvna Re: piekno to pojęcie względne 23.07.06, 05:45 a czy ta Twoja bratowa ma moze forse? Faktem jest ze piekna kobieta ma wiekszy wybor A z innej beczki, mam kolezanke ktora jest uwazana za brzydka, ale ma taki jezyk ciala kobiecy itd ze faceci ja uwielbiaja Gdy pojdzie potanczyc, to cala sala zamiera bo rusza sie tak kobieco i pociagajaco, ze chetnych na nia wiele. Dodam ze nie jest wyzywajaca ani w makijazu, ani w ubiorze. Moze znajdz w sobie zmyslowosc itd. Odpowiedz Link Zgłoś
fajnaret czy brzydka kobieta skazana jest na samotnosc 23.07.06, 11:26 Moim zdaniem TAK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
festina-lente Zaniedbanie 23.07.06, 15:28 Nie ma brzydkich kobiet, tylko zaniedbane. Spotkasz kogoś, kto odkryje w Tobie piękno. Odpowiedz Link Zgłoś