chocolate20 23.07.06, 07:29 bede chrzestna dziewczynki, nie chce dac pieniedzy tylko raczej prezentnp łańcuszek czy kolczyki albo jakas ladna i drozsza zabawke. doradźcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beberebe Re: co na chrzest? 23.07.06, 08:34 Mnie czeka to samo ale liczę że rodzice podpowiedzą co kupić Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: co na chrzest? 23.07.06, 08:39 moim zdaniem kolczyki i łancuszek to kupuje sie na komunie a na chrzest to kupuje sie "lepsza" zabawke ,lub jakies ubranko [np komplecik] Odpowiedz Link Zgłoś
beberebe Re: co na chrzest? 23.07.06, 08:53 wydaje mi się że dobry fotelik samochodowy też będzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
kajkacisz Re: co na chrzest? 23.07.06, 15:10 Ja na chrzciny kupiłam dziewczynce chodzik oraz cieniutką złotą bransoletkę. Pieniążków też nie chciałam dawać , a wiem ,że chodzik i tak będzie trzeba za jakiś czas kupić, więc wyręczyłam rodziców. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
festina-lente Re: co na chrzest? 23.07.06, 15:36 Kupiłam zloty medalik z Matką Boską, łańcuszek, życzenia. Dałam również pieniądze, czemu byłam przeciwna. Moi rodzice uznali, że "tak trzeba". Wg mnie prezent- ale religijny wystarczy. Widziałam ostatnio łade srebrne łyżeczki z wygrawerowanym imieniem i datą urodzenia oraz chrztu. Odpowiedz Link Zgłoś