kalaruszek 26.07.06, 15:49 Rzuci taką facet dla innej Bogu ducha winnej (zazwyczaj) to ta zamiast zjechac faceta to sie czepia do laski. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diablica20 Re: Baby są okropne!! 26.07.06, 15:56 hmm no czasem sa takie idiotki :/ chyba chodzi im o to zeby zgnebic dziewczyna i zeby to ona zostawila tego faceta....a tak po zlosci bo co ;) heh sama troche nie rozumiem tego zachowania <mimo ze jestem dziewczyna> ale coz...sa ludzie i parapety :D Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Baby są okropne!! 26.07.06, 16:01 hmm, a mnie to się dość naturalne wydaje. jeśli chłop mnie rzuca dla innej kobity, to przecież nie wyślę jej kwiatów i podziękowań. w każdym razie raczej nie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lanja Re: Baby są okropne!! 26.07.06, 16:31 Niestety w tego typu kwestiach i obiegowych oipiniach panuje niesprawiedzliwe i szowinistyczne różnicowanie według płci. Jeśli facet ma dziewczynę na boku to ona jest winna bo rozbija czyjś związek. Jeśli dziewczyna ma faceta na boku to jest puszczalską idiotką. Facet w adekwatnych sytuacjach jest co najwyżej chamem, któremu nikt nie powie, że się "nie szanuje" - i tak zawsze winna jest kobieta. Ciemnogród i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus48 !!! 26.07.06, 22:06 do osoby ktora napisala ze baby są okropne,owszem zwlaszcza przed okresem ale wyobraz sobie ze osoba ktorą kochasz pieprz... sie z kims innym.wyobraz to sobie. lubisz osobe z ktora to robi? ja sie w tej kwesti kobietom nie dziwie zreszta faceci tez tak maja Odpowiedz Link Zgłoś
dj73 Re: !!! 26.07.06, 22:16 na pojedynek kiedys taki jeden drugiego wyciagał, białogłowa niewinna Ech..... Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_w_szafie Re: Baby są okropne!! 27.07.06, 00:07 "Bogu ducha winnej" BUHAHAHA... Nie mówię, by facetowi odpuścić. Jakbym miała zabić jedno z dwojga, wybrałabym jego ;D Ale nie żartujmy sobie z tymi "Bogu ducha winnymi laskami", ok?? Jesteśmy dorośli, przynajmniej większość z nas. Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: Baby są okropne!! 27.07.06, 01:16 Kobiecie dałabym po pysku a na ffacecie mściłabym się lżej ale za to zdecydowanie dłużej. Sama nie wiem co gorsze? :) Chyba jednak to, co czekałoby faceta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lady284 Re: Baby są okropne!! 27.07.06, 08:06 wystarczyłoby zrobić wszystko z klasą, ale niestety nie wszyscy ją mają więc czemu się dziwić że prosty chłop ma problem? Odpowiedz Link Zgłoś
anarkaa Re: Baby są okropne!! 27.07.06, 10:11 koniec miłości jest bardzo smutny, nic dziwnego, że szuka się winnych. Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Nie wszystkie.Może one nie potrafią w sobie 27.07.06, 10:29 zobaczyć przyczyny odejścia faceta? Łatwiej jest takim zrzucić winę na niewinną osobę, niż zobaczyć to w sobie i może w facecie. Wina w związku zawsze jest po obu jego stronach. Albo, lepiej może być po środku. Wiele kobiet niestety wobec siebie są drapieżne. Zawsze mówiłam, że faceci są ze sobą solidarni. Odpowiedz Link Zgłoś
women22 Re: Nie wszystkie.Może one nie potrafią w sobie 27.07.06, 11:07 Pokazując kobiecie aktualnej faceta ktory nas porzucił ze jestesmy zazdrosne to najgłupsze co mozna zrobic,pokazujecie ze boli ze zalezy i ze cierpisz.A tu chyba nie o to chodzi.Wiemy ze boli lecz schowaj ten bol głeboko i nie okazuj tego nigdy.Powiedz sobie ze ja kiedys tez moze zostawic.Facet ktory Cie rzuca pez powodu nie jest wart nawet takiego zachodu.Pokazujcie klase do samego konca to bardziej boli niz najmocniejszy klaps....Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anarkaa Re: Nie wszystkie.Może one nie potrafią w sobie 27.07.06, 11:14 zobaczyć przyczyny odejścia faceta? Łatwiej jest takim zrzucić winę na niewinną osobę, niż zobaczyć to w sobie i może w facecie. Wina w związku zawsze jest po obu jego stronach. Albo, lepiej może być po środku. Wiele kobiet niestety wobec siebie są drapieżne. Zawsze mówiłam, że faceci są ze sobą solidarni. Wina to pojecie, z jezyka prawniczego, czy w milosci sa winni i niewinni? Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: Baby są okropne!! 27.07.06, 12:58 bo to kobieta uwodzi, kusi ciałem słowem, łzami zatem jak rzucił, kobieta nie była tak bez winy Odpowiedz Link Zgłoś
aserath Re: Baby są okropne!! 27.07.06, 13:06 no wlasnie! facet rzuci jedna jak juz pozna i jest pewien drugiej! Żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
dj73 Re: Baby są okropne!! 27.07.06, 14:09 akurat. Facet rzuca i jest pewien drugiej - żart jakis, to z jakimiś nieskomplikowanym typami ktos tu miał doczynienia Ale fakt facet nigdy nie powie o innym ze jest - taki czy owaki, bedzie sie zastanawiał w czym jest gorszy i tyle ( działanie konstruktywne) kobieta szuka winnych i robi z siebie idiotkę - niestety, adruga ma satysfakcję. Odpowiedz Link Zgłoś
women22 Re: Baby są okropne!! 27.07.06, 15:27 dj73 napisała: > akurat. Facet rzuca i jest pewien drugiej - żart jakis, to z jakimiś > nieskomplikowanym typami ktos tu miał doczynienia > Ale fakt facet nigdy nie powie o innym ze jest - taki czy owaki, bedzie sie > zastanawiał w czym jest gorszy i tyle ( działanie konstruktywne) kobieta szuka > winnych i robi z siebie idiotkę - niestety, adruga ma satysfakcję. Popieram tą wypowiedz,niestety kobiety takie są, moze nie wszytskie ale wiekszosc..... Odpowiedz Link Zgłoś