Gość: suri IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.03, 13:21 nowy portal gazety... fiu fiu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pajdeczka Staje mi... 12.02.03, 13:23 ..co chwila zegarek. Którą macie godzinę to sobie ustawię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Staje mi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.03, 13:24 w telefonie 24 w komputerze 29 Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Staje mi... 12.02.03, 13:30 Gość portalu: suri napisał(a): > w telefonie 24 w komputerze 29 A na moim wyświetlaczu 33. Co mam wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Staje mi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.03, 13:37 dodac i podzielic przez 3. i zrob to pare minut temu bo bedzie nieaktualne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri straszne ale moze sie na forum przerzedzi :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.03, 13:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka ...bo wszyscy do cafe polecą?? n/t IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 12.02.03, 13:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri nie. straszny ten portal n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.03, 13:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka wiem, już tam zajrzałam...n/t IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 12.02.03, 13:43 Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Jakby dali kawę i ciastko za darmo... 12.02.03, 13:32 ..to bym się przeniosła. Ale rzeczywiście, może paru frustratów i starych panien się tam przeniesie to atmosfera się trochę polepszy na Kobiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: Jakby dali kawę i ciastko za darmo... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.02.03, 13:34 Chcesz polepszyć atmosferę, to leć ty. Tylko szybko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Jakby dali kawę i ciastko za darmo... 12.02.03, 13:38 Gość portalu: AA napisał(a): > Chcesz polepszyć atmosferę, to leć ty. Tylko szybko!!! A Ty co? Klub Anonimowych Alkoholików? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Jakby dali kawę i ciastko za darmo... IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 12.02.03, 13:44 AA może niech lepiej nie chodzi do cafe, nie wiadomo czy bezalkoholowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri skad ten brak zyczliwosci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.03, 13:43 Gość portalu: AA napisał(a): > Chcesz polepszyć atmosferę, to leć ty. Tylko szybko!!! zawsze mnie to interesuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: skad ten brak zyczliwosci? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.02.03, 13:47 Gdzieś tu był wątek, czego nie cierpicie... Otóż ja nie cierpię bezsensownego wymądrzania się, wywyższania się na podstawie swojego wieku (wątpliwy argument - ja w twoim wieku... Stary z taką argumentacją z reguły znaczy głupszy), bezinteresownej złośliwości i cynizmu, poniżania najbliższej sobie osoby - czyli własnego męża, który jakby nie patrzeć też jest miernikiem naszego podejścia do życia, oraz fantazjowania na swój temat. Wszystkie powyższe prezentuje pajda. W nadmiarze. Uważam, że jest ohydną jedzą i będę ją gonić z miotłą. Niech pojmie aluzje i wyleci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri a to nie jest Twoja projekcja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.03, 13:52 bo ja paj wcale tak nie widze. i forum ozywia... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: a to nie jest Twoja projekcja? IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 12.02.03, 13:58 A poza tym jak coś się nie podoba, to można nie czytać- przecież forum nie jest obowiązkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: a to nie jest Twoja projekcja? 12.02.03, 14:03 Gość portalu: julka napisał(a): > A poza tym jak coś się nie podoba, to można nie czytać- przecież forum nie jest > > obowiązkowe. Ale wiesz, jaka to przyjemność komuś bezinteresownie, korzystając z cudzego wątku, przywalić? I to nie logując się. To jest dopiero odwaga! Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: a to nie jest Twoja projekcja? 12.02.03, 14:00 Gość portalu: suri napisał(a): > bo ja paj wcale tak nie widze. i forum ozywia... :))) Suri, bo z kolei nas posądzą o TWA.:)) Ja nie mam potrzeby, żeby niejaka AA postrzegała mnie tak samo , jak Ty. Bo Ty to jesteś TY, a AA to będzie tylko dla mnie AA. Tak już musi być i pozostanie. Dziwię się tylko, jak na taką wredotę, jak ja, nie szkoda AA czasu. Mnie osobiście nie chciałoby się tyle napisać w jednym poście na czyjś temat. I popatrz , co taka AA zrobiła z Twojego niewinnego wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: a to nie jest Twoja projekcja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.03, 14:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri olac...:)) mnie to nie rusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.03, 14:07 Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Fju, fju ale odkrycie ;)) 12.02.03, 14:04 To znalezisko bylo juz na forum otrabione. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri m., ja mimo wszystko nie siedze tu 24h ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.03, 14:09 wiec mam prawo nie wiedziec. poza tym watek oczywiscie juz nie o tym :) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: m., ja mimo wszystko nie siedze tu 24h ;) 12.02.03, 15:07 Nie odmawiam Ci tego prawa. :)) Jesli watek nie o tym, tylko o tamtym, mozna go sporwadzic na temat pierwotny. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Najlepsza jest ta w kasku 12.02.03, 14:07 Chyba celowo umieściła zdjęcie takie, na którym nie widać twarzy. Miałybyście odwagę umieścić tam swoją fotkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Najlepsza jest ta w kasku IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 12.02.03, 14:10 pajdeczka napisała: > Chyba celowo umieściła zdjęcie takie, na którym nie widać twarzy. > Miałybyście odwagę umieścić tam swoją fotkę? **** W życiu!! Poważna kobita jestem, nie jakieś fiu- bździu!! Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Najlepsza jest ta w kasku 12.02.03, 14:12 Gość portalu: julka napisał(a): > pajdeczka napisała: > > > Chyba celowo umieściła zdjęcie takie, na którym nie widać twarzy. > > Miałybyście odwagę umieścić tam swoją fotkę? > **** > W życiu!! > Poważna kobita jestem, nie jakieś fiu- bździu!! A ta skała , na której wisi to pewnie komputerowy fotomontaż... W sumie niegłupi pomysł. Zrobie sobie może zdjęcia na bojerach.O! I wtedy umieszczę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri hehehe.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.03, 14:11 nie wiem czy bym miala fotke trzymajaca sie konwencji :)))) w zyciu!!! banda zbokow by sie przykleila Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: hehehe.. 12.02.03, 14:14 Gość portalu: suri napisał(a): > nie wiem czy bym miala fotke trzymajaca sie konwencji :)))) > w zyciu!!! banda zbokow by sie przykleila A cóż to za konwencja, jeśli można spytać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: hehehe.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.03, 14:17 bo one tam wszystkie takie ekstremalne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: hehehe.. IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 12.02.03, 14:17 Ten kask pewnie jest bardzo niekonwencjonalny. Taki intrygujący... Nie wiadomo czy coś sie pod nim kryje...Uhh Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: hehehe.. 12.02.03, 14:20 Gość portalu: julka napisał(a): > Ten kask pewnie jest bardzo niekonwencjonalny. Taki intrygujący... Nie wiadomo > czy coś sie pod nim kryje...Uhh Kiedyś po Monciaku w Sopocie chodziła stara babcia w kasku, takim motocyklowym, co dyndają przy uszach takie skórzane paski. Czy to w mróz, czy to w upał, chroniła to, co miała najcenniejsze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: hehehe.. IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 12.02.03, 14:23 Więc może to nowe wcielenie babci z Monciaka? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: hehehe.. 12.02.03, 14:28 Gość portalu: julka napisał(a): > Więc może to nowe wcielenie babci z Monciaka? > Z wyglądu do babci jej daleko, ale kto wie, co będzie za 50 lat? Jak nie zapomni zdjąć kasku... Odpowiedz Link Zgłoś