angelust 30.07.06, 13:00 Z was wszystkich, drogie dziewczyny kobiety, ona jest bezkonkurencyjnie najpiękniejsza. Jak bardzo jej nienawidzicie?:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe co ja zrobię, biedna? jakaś Kejra jest ładniejsza 30.07.06, 13:02 ode mnie? Chyba zacznę ją nienawidzieć!. Puknij się angelust,znadź wolną ścianę, i z baranka. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Keira Knightley 30.07.06, 13:15 angelust napisał: > Z was wszystkich, drogie dziewczyny kobiety, ona jest bezkonkurencyjnie > najpiękniejsza. Jak bardzo jej nienawidzicie?:D kto zacz? Odpowiedz Link Zgłoś
angelust Re: Keira Knightley 30.07.06, 14:07 www.keiraknightleypalace.com/kphotos4/films/1loveactuallypremiere5.jpg www.keiraknightleypalace.com/kphotos4/films/1loveactuallypremiere.jpg www.keiraknightleypalace.com/kphotos4/misc/keirabrown3.jpg za taką urodę powinien być odprowadzany chyba jakiś specjalny podatek:) Odpowiedz Link Zgłoś
kundziorek Re: Keira Knightley 30.07.06, 14:10 zgadzam się że jest prześliczna, ale ma i pewne wady, np. krzywe zęby;p Odpowiedz Link Zgłoś
pokrecona2 Re: Keira Knightley 30.07.06, 14:11 Mogę Was tylko dziewczyny pocieszyć tym że biustu to pewnie jej nie zazdrościcie bo ona prawie go nie ma. Nikt nie jest więc ideałem. ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
angelust Re: Keira Knightley 30.07.06, 14:13 huhu właśnie o to mi chodziło:) LOL no dalej, dalej dziewczyny, czego jej jeszcze brakuje?:D Odpowiedz Link Zgłoś
zielony.motylek Re: Keira Knightley 30.07.06, 14:55 Zęby ma fatalne, zupełny brak biustu, nóżki króciutkie, ramiona zbyt kwadratowe... ogólnie figura tragiczna..sztucznie się uśmiecha i ma spojżenie śniętej ryby... jest taka ohydna... nienawidze jej bardzo:) czy o to ci chodziło? czy spełniłam twoje oczekiwania...? hehehe:) pozdrawiam:) a tak na poważnie to uważam że jest bardzo ładna:) Odpowiedz Link Zgłoś
nikita696 Re: Keira Knightley 30.07.06, 18:51 no wiesz, akurat o tym , że nie ma biustu mówi sama Keira i jakoś się tego nie wstydzi; Odpowiedz Link Zgłoś
wildorchid Re: Keira Knightley 30.07.06, 19:10 gdzie jej cycki?????:)))))))o to chozi:PPPPPP??? Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: Keira Knightley 30.07.06, 14:15 Nie śpię po nocach z nienawiści, wg Twojego pokretnego myślenia. Nie daje mi to żyć. Weź się puknij w łepetynę. Jest ładną kobietą, ale nie zamierzam sobie z tego powodu podciąć żył. Odpowiedz Link Zgłoś
xaliemorph Re: Keira Knightley 30.07.06, 14:55 No i jeszcze Natalie Portman :) Obie mają podobny typ urody IMVHO Odpowiedz Link Zgłoś
xaliemorph Re: Keira Knightley 31.07.06, 01:14 IMVHO bardziej mi się podoba dany typ urody, niżli jakieś przetapetowane blondyny, ale są różne gusta (nie sugeruję że akurat lubisz Pamelę ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
angelust ona jest pięęęęęęęęęęęęęękna!!! 30.07.06, 18:47 Ja za bardzo nie kojarzyłem tej postaci, bo grała w jakichś komediach romantycznych chyba, ale akurat z przyjaciółmi poszedłem na tych "Piratów z Karaibów" do kina i urządziła mnie na cacy. Ciągle o niej myślę. Śni mi się. Zastanawiam się, co z tym fantem zrobić. Ma 21 lat, ja 25 - myślicie, że to jest dobra różnica wieku? Ja myślę, że to tak w sam raz. Myślę, że spodobałbym się jej, tylko problem jest z zaaranżowaniem pierwszego spotkania, bo to, jakby nie patrzeć, sławna osoba. Jakiekolwiek rady z waszej strony byłyby miłe i wskazane. Odpowiedz Link Zgłoś
natalka85 Re: Keira Knightley 30.07.06, 18:48 ja nie uważam Keiry za wielką piękność. jest po prostu ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
kea100 Re: Keira Knightley 30.07.06, 21:05 images.google.pl/images?q=Karen+Mulder&hl=pl&lr=&sa=X&oi=images&ct=title Piękna jest ta kobieta (moim zdaniem oczywiście),wszystko ma perfekt(kurcze no: ((()A ta gwiazdeczkaKeira jak jej tam przeciętna.Na każdym zdjęciu ta sama mina z wybulonymi ustami,nie zabardzo pojmuję szum wokół jej urody,no ale "de gustibus...." Odpowiedz Link Zgłoś
nikitka78 Re: Keira Knightley 31.07.06, 08:33 faktycznie, bardzo ładna (w love actually wyglądała prześlicznie) ale mogłaby pójść do ortodonty bo ma krzywy zgryz (ostatnio widziłam piratów z karaibów i tam bardzo rzuca się to w oczy). Poza tym uważam, że jest jedną z ładniejszych aktorek. Odpowiedz Link Zgłoś
lady284 Re: Keira Knightley 31.07.06, 08:21 Jest super delikatna i naturalną kobietą, to że afiszuje się z małym biustem wręcz mi się podoba, ponoć nawet zabrania fotografom by powiększali jej go na zdjęciach. Tak trzymać, te sztuczne lalki barbie z silikonem sa już na wymarciu... Odpowiedz Link Zgłoś