Dodaj do ulubionych

Tęsknota za facetem!!!

02.08.06, 16:40
Mój facet poszedł do wojska, fakt że jest w miejscowości w której mieszkam,
ale ja cholernie za nim Tęsknie. Nie wiem jak przeżyję te 25 dni do jego
przysięgi, ale dam rade. Wy też Tęsknicie za swoim facetem tak bardzo jak
ja?? Jaki macie na to sposób aby się nie załamać i cierpliwie czekać aż go
ujżycie? Ja wam powiem szczerze że jak bede miala go zoabczyć to chyba się
popłacze ze szczęścia bo jeszcze tak długo go nie widziałam. Pozdrawiam
Samotne;-)
Obserwuj wątek
    • gruszka-anecia Re: Tęsknota za facetem!!! 02.08.06, 16:42
      Nie rozumiem. Poszedł do wojska a po przysiędze wraca?
      • agick Re: Tęsknota za facetem!!! 02.08.06, 16:44
        poszedł do wojska i nie ma przepustek do przysięgi = nie może sie z nim
        dziewczyna zobaczyć.
        bedzie przysięga, beda przepustki.
        • gruszka-anecia Re: Tęsknota za facetem!!! 02.08.06, 16:45
          To do wojska sie idzie przed przysięgą?! Myślałam że najpierw przysięga a potem
          sie idzie do wojska.
          • agick Re: Tęsknota za facetem!!! 02.08.06, 16:47
            poborowi ida do wojska bez przysiegi. potem przysięgają i są mięsem armatnim.
            • gruszka-anecia Re: Tęsknota za facetem!!! 02.08.06, 16:48
              Już rozumiem. Idą na rok (czy pół) do wojska i w czasie tego roku (pół)
              składają przysięge.
              • agick Re: Tęsknota za facetem!!! 02.08.06, 16:50
                cos w ten deseń.
              • mloda_86 Re: Tęsknota za facetem!!! 02.08.06, 16:56
                Teraz wojsko jest 9 miesiecy, a po pierwszym miesiacu jest przysiega, i zero
                kontaktu ze swiatem. Po przysiedze jest juz zawsze jakis kontakt. Mi chodzi jak
                przezyc te 25 dni bez niego.
                • gruszka-anecia Re: Tęsknota za facetem!!! 02.08.06, 16:59
                  Ale po przysiędze też nie będziesz mieć dużego kontaktu. Czym jest taka jedna
                  przepustka kilkudniowa? Ty sie lepiej przygotuj na ponad 8 miesięcy bez niego,
                  a nie sie zamartwiasz tylko tymi 25 dniami.
                  • mloda_86 Re: Tęsknota za facetem!!! 02.08.06, 17:21
                    No prawie 7 miesiecy, bo ostatnie to sa takie luzne i ma 3 tyg wolnego wiec
                    luuzik. A jesli zostanie w tej miejscowosci co jest teraz to bedzie
                    przynajmniej raz w tyg w domu jak nie wiecej, wiem to bo znam kila osob ktore
                    juz byly w Bydgoszczy.
                    • gruszka-anecia Re: Tęsknota za facetem!!! 02.08.06, 17:23
                      Głowa do góry! Wyjdzie z wojska to będziesz go mieć na zawsze (oby).
                      • mloda_86 Re: Tęsknota za facetem!!! 02.08.06, 17:45
                        No wiem ale widzisz, zawsze cos stoi na przeszkodzie.
                        • przyszlyprezydent88 Re: Tęsknota za facetem!!! 02.08.06, 17:59
                          Zawsze coś stoi? To wojsko nie jest pierwszą przeszkodą? Wiesz, nie będziesz
                          widzieć go cały czas non-stop, może sie zdarzyć że np. wyjedzie na pare dni.
                          Ale jeżeli będzie twój to to chyba nie ma znaczenia że go akurat teraz nie ma.
                          Jak jest twój - to wróci, wcześniej czy później ale wróci.
                          • mloda_86 Re: Tęsknota za facetem!!! 02.08.06, 18:05
                            Ja sie ciesze ze jest moj, ale co mi np daje ze jest moj jak go ciagle nie
                            ma??!! Teraz to zdaje sobie sprawe ze jest w wojsku i musi to przejsc, ale mam
                            nadzieije ze jak z niego wyjdzie to bedzie caly moj:-))
    • marychna83 Re: Tęsknota za facetem!!! 02.08.06, 17:01
      a ja tesknie za idea faceta wogole. nie mam nikogo przy boku ani zadnych
      perspektyw. to jest dopiero bol...
    • dr.verte Re: Tęsknota za facetem!!! 02.08.06, 17:26
      I co nie wyreklamował się z armii?Znaczy sam chciał.Jakiś dupek.Ty go zostaw
      lepiej.
      • mloda_86 Re: Tęsknota za facetem!!! 02.08.06, 17:35
        Tak sam chciał iśc do wojska, i jestem z tego bardzo dumna, bo zrobil prawko i
        jest tam kierowca samochodow ciezarowych. Moim zdaniem facet be wojska to nie
        facet. I Tobie gratuluje wyboru jesli masz faceta NIE WOJAKA!! Bo tacy to sa
        Łajzy!!
        • kielczow2003 Re: Tęsknota za facetem!!! 02.08.06, 17:48
          Ejjj ja nie byłem w wojsku ale nie czuje sie Łajzą:-)

Mój brat był i tez takowa kreaturą sie nie stał więc obie panie mijacie sie z
          prawdą:-)
          • brylancik1 Re: Tęsknota za facetem!!! 02.08.06, 17:52
            moj facet jest teraz w wojsku ale mija mu jez 6 miesiac wiec jest si a wychodzi
            w pazdzierniku pod koniec a jest w domu srednio do tydzien na weekend
            przyjezdza :) dasz rade ja na samym poczatku tez wylam jak glupia a teraz
            czuje co to jest prawdziwe zycie i szalenstwo w dyskotekach poznaje nowych
            ludzi i bardzo mi sie to podoba bo przez niego bylam bardzo osaczona ale jestem
            z nim bo go kocham tak mi sie wydaje ...
          • mloda_86 Re: Tęsknota za facetem!!! 02.08.06, 17:52
            Wiesz ja nie mowie ze jestes lajza, ale osoadzanie kogos nie znajac go jest dla
            mnie troche dziwne. Taka dziewucha nie bedzie mi mowila ze mam zrywac z
            chlopakiem bo poszedl do wojska!! A czy wojsko to jakas zbrodnia?? Ta laska
            musi byc chyba pusta.Sa faceci ktorzy sa normalni bez wjska, a sa tez tacy
            ktorym wojsko pomaga. Pozdrawiam Cie
            • kielczow2003 Re: Tęsknota za facetem!!! 02.08.06, 18:10
              Oooo i to jest madra wypowiedź:-)

Spokojnie wszystkie rozstania to jakas próba. Jesteś jeszcze modziutka osobą i
              wszystko przed Tobą. Na pewno dasz sobie radę.

Jeżeli ktos Cię tak podsumował to olej taką wypowiedź i nie denerwuj się
              napisałaś ten wątek bo kochasz swojego faceta, ale w internecie jest kupa
              zawistników i nie zawsze ludzie beda dla Ciebie mili.

Ja bede. Pozdrawiam
              • mloda_86 Re: Tęsknota za facetem!!! 02.08.06, 18:19
                ;-) Wiesz ja nie pisze tu ze jestem zalamana czy cos w tym rodzaju. Poprostu
                chcialabym sie dowiedziec jak inne osoby radza sobie z tesknota do ukochanego
                badz ukochanej. A to czy wojsko jest strata czasu albo czy powinnam zerwac z
                moim chlopakiem to moja sprawa i niekomu do tego. Nie znosze takich ludzi. Albo
                niech odpowiadaja na watek albo niech trzymaja buzie zamknieta na 2 klutki ;-
                ))) A wiem ze sobie dam z tym rade, bo im dluzsze rozstana tym milsze
                powitanie. Czlowiekowi ciezko jest samemu przechodzic przez to, i chce sie z
                kims podzielic tym. Wiem jedno ze noc przed przysiega nie bede spala z
                wrazenia. mam takie pyt. czy to prawda ze przed przysiega tez gola na lyso??
                Bo jak sie idzie do woja to napewno??
                • brylancik1 Re: Tęsknota za facetem!!! 02.08.06, 18:22
                  na lyso moze nie ale na jezyka malego :)
                  • mloda_86 Re: Tęsknota za facetem!!! 02.08.06, 18:30
                    To mnie pocieszyles;-) Moim zdaniem powinni od razu po przyjsciu do woja i
                    potem juz nie. Wiesz nie chce doznac szoku bo nie wdzialam go nigy lysego ;-))
                    • brylancik1 Re: Tęsknota za facetem!!! 02.08.06, 18:35
                      po pierwsze to jestem kobietą !!!
                      a po drogie napewno go poznasz nie martw sie ale moj strasznie schodle ale to
                      byla zima jak mial przyciege i jak mieli swiczenia gdzies na poligonie to mieli
                      ciezko nie martw sie moj moze miec nawet telefon komorkowy :) wiec ciagle mamy
                      ze soba kontakt dasz rade nawet sie nie obrucisz a bedzie po wojsku ;) aha i
                      moj tez poszedl na wlasne zyczenie do wojska bo chial miec to z glowy i w koncu
                      chcemy zaczac planowac przyszlosc :)
                      pozdrawiam
                      • mloda_86 Re: Tęsknota za facetem!!! 02.08.06, 18:39
                        Wiesz czasem sie nie lapie kto tu jest kim, ale sorki jesli Cie urazilam. Wiem
                        ze bedzie mial telefon, bo przez 1 miesiac jest tzw zerwanie ze swiatem. Moj
                        facet to raczej biegac nie bedzie bo po to kazali mu robic prawko przed
                        wojskiem zeby jezdzil, wiec nie obawiam sie ze bedzie biegal badz stal na
                        wartach.
                        • brylancik1 Re: Tęsknota za facetem!!! 02.08.06, 18:42
                          no to cie kochaniutka rozczaruje poniewaz moj tez zrobil kategorie C przed
                          wojskiem i jakos stoi na wartach i to nie ma znaczenia czy ma czy nie wiec nie
                          licz na to pozdrawim
                          • mloda_86 Re: Tęsknota za facetem!!! 02.08.06, 18:45
                            Wiesz ja stac nie bede, a jak jest naprawde to tez nie wiem. Dowiem sie jak mi
                            on sam powie. A moj zrobil jeszcze dodatkowo z przyczepami,i oczywiscie za to
                            wszystko placilo wojsko.
          • mojnowylogin Re: Tęsknota za facetem!!! 02.08.06, 17:53
            ja przezywam non stop to samo, no morze tylko podobna sytuacje.... Mieszkam w
            Londynie, moj ukochany poza ok 1.5 godziny pociagiem ;/// Poki co koncze szkole
            w Londynie a on ma dobra prace wiec tez sie nie przeniesie, wiec widujemy sie
            zazwyczaj w weekendy a pozanim tylko samotnosc i samotosc ;///
            • mloda_86 Re: Tęsknota za facetem!!! 02.08.06, 18:01
              Wygląda na to ze my kobiety tylko tesknimy za facetami....
        • dr.verte Re: Tęsknota za facetem!!! 02.08.06, 18:02
          mloda_86 napisała:

> Tak sam chciał iśc do wojska,i jestem z tego bardzo dumna, bo zrobil prawko i
          > jest tam kierowca samochodow ciezarowych.

Chyba jesteś prosta dziewucha(dziołcha) z jakiegoś wsiuna pewnie że tak
          pleciesz.

> Moim zdaniem facet be wojska to nie
          > facet. I Tobie gratuluje wyboru jesli masz faceta NIE WOJAKA!! Bo tacy to sa
          > Łajzy!!

Przykro mi ale żeby dobrowolnie iść na rok w miejsce gdzie nie ma nic do roboty
          niczego nie uczy tylko marnotrawi czas i wyrywa rok z życiorysu to trzeba być
          debilem.Gdyby polskie wojsko inaczej wyglądało,służba trwała powiedzmy 3
          miesiące i była wypełniona rzeczywiście porządnym szkoleniem to nie mówię NIE
          ale niestety tak nie jest.

PS.Ja w ogóle nie mam faceta i nie planuję ;-)
          • mloda_86 Re: Tęsknota za facetem!!! 02.08.06, 18:09
            Byc moze to i strata czasu, ale zauwaz ze czasem jak mezczyzna szuka pracy to
            ma w papierku ze byl w wojsku, ma dodatkowo zrobione prawko na inna kategorie,
            a to w szukaniu dobrej pracy jest teraz wazne. Ty sobie znjadziesz faceta po
            gimnazjum i bez wojska napewno bedziesz dobrze zyla. Pozdrawiam.
            • dr.verte Re: Tęsknota za facetem!!! 02.08.06, 18:10
              mloda_86 napisała:

> Byc moze to i strata czasu, ale zauwaz ze czasem jak mezczyzna szuka pracy to
              > ma w papierku ze byl w wojsku,ma dodatkowo zrobione prawko na inna kategorie,
              > a to w szukaniu dobrej pracy jest teraz wazne. Ty sobie znjadziesz faceta po
              > gimnazjum i bez wojska napewno bedziesz dobrze zyla. Pozdrawiam.

Wątpliwa sprawa,zwłaszcza że jestem facetem ale dziękuje za pozdrowienia.
              • mloda_86 Re: Tęsknota za facetem!!! 02.08.06, 18:14
                No to jak jestes facetem to tym bardziej. A powiedz mi co robisz teraz w zyciu?
                >?
                • dr.verte Re: Tęsknota za facetem!!! 02.08.06, 18:19
                  Chcesz zawrzeć bliższą znajomość?
                  • mloda_86 Re: Tęsknota za facetem!!! 02.08.06, 18:21
                    Nie, jak jestes taki madry i twierdzisz ze wojsko jest dla debili i jest
                    strata czasu to co ty robisz w zyciu?? jaka masz prace o ile pracujesz i
                    wogole??
    • brylancik1 Re: Tęsknota za facetem!!! 02.08.06, 17:53
      a gdzie zdawał na kategorie C w jakiej miejscowosci ?
      • mloda_86 Re: Tęsknota za facetem!!! 02.08.06, 18:00
        Sluchaj jak Ci sie wydaje ze kochasz swojego chopaka to ty sie naprawde
        zastanow. Ja wlasnie mam odwrotnie, jak jestem na jakiejs zabawie lub dysce a
        nie ma tam mojego faceta to ja sie nie umiem bawic bo on nim ciagle mysle. A
        ostatnio to bylam na dysce bez niego,i wiesz tanczyc tanczylam ale to nie bylo
        to samo, byl na mnie troche zly, bo dzieki swoim kumplom nie pojechal ze mna,
        ale stalo sie ze inni kumple pojechali na dyske i tam sie spotkalismy, wtedy
        mnie szukal i sie przy nim rozplakalam , ten wieczor byl nie zapomniany;-))) Ma
        juz kat.B a teraz chyba to bylo kat.C, i robil ja przed wojskiem w Bydgoszczy.
    • lew_ Re: Tęsknota za facetem!!! 02.08.06, 18:23
      Znajdz sobie na ten czas zastepczego ogiera i nie marudz juz,dzis az
      popiskujesz za nim a jak wyjdziesz za niego za maz to po 2 latach bedzie
      rozwod !
      • mloda_86 Re: Tęsknota za facetem!!! 02.08.06, 18:27
        A moze Ty jestes chetny???? ;-) Nie popiskuje za nim, plakalam przed odjazdem,a
        teraz juz nie chce, bo i tak mi to nic nie da, ale czasem lezka sie pojawi. Mam
        nadzieje i bede sie modlila o to zeby nie bylo rozwodu po 2 latach.Pozdro
        • lew_ Re: Tęsknota za facetem!!! 02.08.06, 18:37
          Chetny bylbym czemu nie??:))Ale musialabys sie daleko przeniesc,za granice.Co
          do wojska to nie uwazam ze je do czegokolwiek potrzbne.Jak ktos nie wie co
          ma ze soba zrobic to niech idzie,ja nie bylem .
          • mloda_86 Re: Tęsknota za facetem!!! 02.08.06, 18:40
            Wiesz ja nie chcialam zeby szedl do wojska, ale ze on chcial to ja go nie
            namawialam do zlego. Kazdy ma to tym inne zdanie. Jak juz jest w tym wojsku to
            niech je skonczy i bedzie spokuj. Pozdro
            • lew_ Re: Tęsknota za facetem!!! 02.08.06, 18:43
              Teraz bardzo rozsadnie napisalas,az bym nie pomyslal ze masz 20 lat:))nie
              masz przypadkiem siostry??:)
              • mloda_86 Re: Tęsknota za facetem!!! 02.08.06, 18:48
                A co ty myslisz ze mam 20 lat to jestem pustakiem albo nie umiem myslec??
                Blondynka tez nie jestem. A co do siostry to ja mam ale nie ma jej przy mnie.
                • lew_ Re: Tęsknota za facetem!!! 02.08.06, 18:51
                  Jednak nie czesto sie znajduje 20-latka ktra pisze rozsadnie na temat faceta
                  i wogole:)
                  • mloda_86 Re: Tęsknota za facetem!!! 02.08.06, 18:54
                    No bo ja Kocham swojego faceta i go bronie jesli kos mowi na niego zle nie
                    znajac go. Ty bys nie bronil swojej laski??
                    • pani_kasia Re: Tęsknota za facetem!!! 02.08.06, 19:49
                      gdy sie kogos kocha nornalne jest ze sie za nim teskni... tez mam faceta w
                      wojsku, tylko ze on jest zawodowym zolnierzem. zdarza sie nie widzimy sie
                      bardzo dlugo. na samym poczatku bylo mi ciezko, teraz to juz sie chyba do tego
                      przyzwyczailam :) mloda nie martw sie - bedzie dobrze :)
                      nie rozumiem ludzi ktorzy pisza ze kazdy kto idzie dobrowolnie do wojska jest
                      debilem itd. kazdy robi to co uwaza za sluszne... oczywiscie nie wszyscy nadaja
                      sie do wojska, moga wybarc inna droge zyciowa. a swoja droga wojsko daje spore
                      mozliwosci...
                      • mloda_86 Re: Tęsknota za facetem!!! 02.08.06, 19:54
                        Droga Pani Kasiu;-) Widze ze tylko Ty mnie rozumiesz. Zgadzam sie z Toba w
                        100%. Ale ta tesknota mnie kiedys zabije;-) ale dam rade Pozdrawiam
                      • yela1 Re: Tęsknota za facetem!!! 02.08.06, 20:01
                        Heh....no ja też mam faceta w wojsku tj. odrabia wojsko w policji... i wcale
                        nie jest łatwo tym bardziej że jest jakieś 250 km ode mnie :/ minął dopiero
                        miesiąc a zostało jeszcze 11 ;( dobrze chociaż że od samego początku może mieć
                        komórkę i co wieczór dzwonimy albo wysyłamy smsy bo inaczej bym zwariowała :/
                        • mloda_86 Re: Tęsknota za facetem!!! 02.08.06, 20:08
                          No to masz dobrze ze masz chociaz kontakt z nim. Jak po tym miesiacu mojego
                          wywioza gdzies indziej i dalej od Bydgoszczy to ja nie wiem co zrobie. Ale to
                          sa poczatki, i trzeba zyc dalej, z mysla ze tylko bedzie lepiej.
    • blackroses_7 Re: Tęsknota za facetem!!! 02.08.06, 21:25
      Mój chłopak teraz wyjeżdża nie będzie to długo bo tylko jakies 2 tyg, ale dla mnie to i tak długo bo jestesmy ze sobą praktycznie non stop:P Wiem że po prostu tak czasem musi być i już, ludzie nie widują się dużo dłużej i jakos dają sobie rade. Ale pytałas jak radzic sobie z tą tęsknotą. Ja poastanowiłam po prostu totalnie zapachać sobie czas żeby jak najmniej myśleć. Zapisuje się na siłownie, będę jeździła na baseni codziennie wieczorekim rowerem. Tak żebym wracała do domu i była tak zmęczonaże od razu będe zasypiać:P Poza tym bede miała w koncu więcej czasu dla znajomych, po jego powrocie od razu jedziemy nad jezioro wiec bede juz przygotowywała wszytsko, zakupy itp. :) Poza tym w końcu pochodze po wszystkich sklepach po których chcę bez jego pojękiwania że to nudne:P A potem rzuce mu się w ramiona, wycałuje i uświadomie sobie że dla takich chwil warto wytrzymać i tęsknić :)
    • julietta123 Re: Tęsknota za facetem!!! 02.08.06, 22:01
      oj pamiętam jak moj facet poszedl do wojska.. przez pierwszy miesiac nie
      widzialam go w ogole.na przysiege nie moglam przyjechac,bo to drugi koniec
      Polski,a ja mialam problem ze zorganizowaniem czasu. jak juz przyjechal,to go
      prawie nie poznalam-strasznie schudl, ogolili go na łyso i w ogole...potem,po
      przysiedze przeniwsli go blize,jakies 100km od naszej miejscowosci. no i jakos
      co 3 tygodnie mial 3-4 dniowe przepustki,jak dal krew, to nawet dluzej...potem
      przyjechal na bodajze 10 dni...takze luzik=]
      przez pierwszy miesiac bylo ciezko,ciagle do siebie dzwonilismy(komorki byly
      przemycone oczywiscie,bo do przysiegi nie mogl miec), a nastepne miesiace i
      tygodnie rozłąki minęly blyskawicznie. co robilam? zajelam sie soba i
      zaniedbanymi kolezankami. jezdzilam na rowerze,chodzilysmy na basen,duzo
      pracowalam...zakumplowalam sie z pewnym chlopakiem, i on mi pomogl przetrwac
      czas nieobecnosci mojego ukochanego. teraz jest juz dobrze,juz tak nie tesknie..
      dasz rade.albo bedziesz kochac go jeszcze mocniej,albo przestaniesz w ogole.
      • mloda_86 Re: Tęsknota za facetem!!! 03.08.06, 13:13
        Dzisiaj dzwonil do mnie moj "przyszly" tesc i powiedzial ze wczoraj wywiezli
        ich wszystkich do Olsztyna i do przysiegi beda tam.Troche mnie to
        zamurowalo,ale jakos przeciez to przyjelam. "Przyszly" tesc nawet zaproponowal
        ze pojedziemy tam razem, nie wiem czy tak mozna wogole ale ja z mila checia.
        Tez sie tego obawiam ze sie przeraze jak wyglada, ale moze jak bedzie lysy to
        tez bedzie ladny;-)))
    • mloda_86 Re: Tęsknota za facetem!!! 03.08.06, 13:36
      A mam pytanie jeszcze do dzieczyn czy wojsko zmienilo waszych facetow??Jesli
      tak to na jakich????
      • julietta123 Re: Tęsknota za facetem!!! 03.08.06, 16:32
        no mój się zminił,ale na lepsze. w koncu zaczął myśleć o przyszlosci, przestał
        być dzieckiem, duzo mu daly rozmowy z kolesiami z calej Polski,teraz wie,czego
        oczekuje od zycia.
        zmiana wygladu nie jest duzym szokiem, z tego co wiem tylko na przysiege
        obcinaja prawie na łyso,a potem to już tylko,zeby dosc krótkie mial,ale nie
        musi miec łysej głowy.także się nie martw.poznasz go na pewno;]
        proponuje od razu,żebyś przygotowała się na jego przepustkę: po pierwsze zrob
        mu cos dobrego do jedzenia i to w duzej ilosci,bo w wojsku nienajlpeiej
        karmią...:)) no i badz urocza,w koncu dlugo razem nie byliscie=]
        na mojego to podzialalo=]
        fajnego masz przyszlego teścia,pewnie ze z nim pojedź;]
        • mloda_86 Re: Tęsknota za facetem!!! 03.08.06, 17:57
          To mnie pocieszylas, Dzieki;-)) Mam nadzieje ze moj tez sie zmieni na lepsze, i
          jak pisalas tez zmadrzeje a nie bedzie sie zachowywal czasem jak dziecko.Tylko
          zeby nie trafil w jednostce na jakis debili bo wtedy to sie zmieni ale na
          gorsze ;-( I zeby tylko nie stracil swojego humoru bo to u niego jedna z
          najlepszych zalet;-)
        • mloda_86 Re: Tęsknota za facetem!!! 03.08.06, 18:01
          Acha, oczywiscie ze bede dla niego mila. mam nadzieje ze bede mogla go
          zoabaczyc jeszcze przed przysiega, a jesli nie bedzie takiej mozliwosci to
          przezyje do tej przysiegi,z mysla im dluzsze rozstania tym milsze powitania;-)
          wkoncu czego sie nie robi dla milosci;-))
    • mloda_86 Re: Tęsknota za facetem!!! 04.08.06, 13:44
      Sluchajcie news dnia;-)) moj chlopak ktory od 2 dni jest w wojsku napisal mi
      3.08 eska:-) napisal mi wieczorem jak juz spalam i odczytalam go rano. Ale ma
      komorke, napewno gleboko schowana;-)) i teraz juz sie nie martwie tak bardzo bo
      mam z nim jakis kontakt i wiem napewno ze przezyje te 23 dni do przysiegi;-))
      no i pozniej tez. Pozdrawiam jestem wyleczona z tesknoty;-ppp Ale wiem jedno ze
      jak nastanie dzien przysiegi to bedzie dla mnie bardzo szczesliwy dzien.
      • thereason Re: Tęsknota za facetem!!! 04.08.06, 15:11
        Najgorsze przed nimi unitarka podobno najgorsza. Każdy nawet kierowca musi
        przejśc szkółkę czyli będzie biegał i stał na warcie. Mój się nie odzywa może
        nie udało się przemycić telefonu a ja aż policzki przygryzam z tęsknoty. Mam
        ochotę sama iść do tego wojska.
        • mloda_86 Re: Tęsknota za facetem!!! 04.08.06, 20:14
          No wlasnie napisal mi jest ciezko, ale jak jest facetem to siepowinno to
          przejsc bez zadnego problemu. Juz moze wiemy dlaczego niektorzy nie chca isc do
          wojska.
          • yela1 Re: Tęsknota za facetem!!! 04.08.06, 20:44
            A mój za tydzień przyjeżdża na całe 4 dni!!! :D:D:D i to jeszcze przed
            przysięgą, później na dwa dni wraca do wawy i przyjeżdżamy do niego na
            przysięgę a później wraca z nami na 2 dni!!! Ale super!!! Nie mogę się
            doczekać :)
          • thereason Re: Tęsknota za facetem!!! 05.08.06, 09:20
            Ja powoli nie daję rady nawet nie zadzwoni nie napisze chociaż, że jest mu
            dobrze. Koniec z tym płakaniem, lamentowaniem bo normalnie wyglądam jak potwór.
            W niedzielę jadę do niego zobaczę co grane.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka