03.08.06, 22:40
wyjechałam do Rodziców na troche, i tak mi sie tęskni za chłopakiem że ąz łzy
mam w oczach :(, nie widzieliśmy sie 4 dni a mi tak przykro :(. no nic
chciałam sie tylko wyżalić
Obserwuj wątek
    • mloda_86 Re: tęsknota 04.08.06, 13:40
      Kochana ja 2 dni temu naruszylam watek, TESKNOTA za FACETEM!!! Moj chlopak dwa
      dni temu pojechal do wojska. Zero kontaktu, zero widzenia przez miesiac. Ale
      dzisiaj rano napisal mi eska ze swojej komorki;-)) nie mam pojecia jak ja tam
      dostal ale sie dowiem jak tylko napisze. I od razu odzylam bo wiem ze moge mu w
      kazdej chwili napisac co czuje i wogole, a on to odczyta, fakt ze po jakims
      czasie, ale odczyta i mi odpisze. Nie lam sie wkoncu wrocisz i go zobaczysz, a
      przeciez sa telefony i mozecie do siebie dzwonic.!
      • jutka_25 Re: tęsknota 04.08.06, 14:10
        to cudowne że tęsknisz za chłopakiem bo to oznacza że bardzo się kochacie.
        Pomyśl sobie jak będzie cudownie jak znowu się spotkacie... Trzymaj się
      • thereason Re: tęsknota 04.08.06, 15:04
        mloda 86
        Jesteśmy w takiej samej sytuacji tylko, że mój nie odezwał się.
    • marabr Re: tęsknota 04.08.06, 14:33
      Mój mąż od 2.12.2005 roku jeździ po rużnych miastach z powodu pracy bylismy ze soba od połowy maja do połowy czerwca i znowu jestesmy oddzielnie on mieszka w gdańsku a 400 km od niego ale mam nadzieje że już nie długo bo razem z 6 miesięcznym synkiem przeprowadzamy sie do niego. trzeba tylko mieszkanie znaleźć a to nie jest łatwe.Też tęsknię ale sie już przyzwyczaiłam i troche szlak mnie trafia że zostawię tu rodzinę i znajomych i wyjade tam na stała.
    • aserath Re: tęsknota 04.08.06, 14:58
      trzymaj się cieplucho :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka