Dodaj do ulubionych

pomocy!!!co zrobić by w poniedziałek wyglądać ok??

05.08.06, 18:19
w poniedzialek mam wazna randke

-waze o 5kg za duzo
-wlosy nie sa puszyste
-cera w miare opalona i ladna ale troszke szara
-paznokcie długie i ładne ale nie wiem jak je pomalować
-nie wiem w co sie ubrac...

pomocy znacie jakies super sposoby? Co w robicie przed takimi waznymi
spotkaniami??
Obserwuj wątek
    • manissa Re: pomocy!!!co zrobić by w poniedziałek wyglądać 05.08.06, 18:23
      stylista i manikiurzystka potrzebni od zaraz, ale ja akurat nie z tej branży
    • margie Re: pomocy!!!co zrobić by w poniedziałek wyglądać 05.08.06, 18:32
      z nadwaga pzrez 2 dni niewiele zrobisz, ale jak nic nie bedziesz jadla, tylko
      pila wode, to ze 2 kilo zrzucisz. Mozesz zintesyfikowac efekt pijac ziolka
      wyprozniajace, gwarantuje dodatkowe pol kilo, ale bolesci straszne. I raczej
      nie wychodz z domu:))
      Co do szarej cery? maseczka, duzo snu, puder transparentny ale z kolorem, na to
      lekko perlowy jasniutki, rozswietlisz twarz. Makijaz raczej delikatny, jasny.
      Paznokcie - idz do manicure, niech ci je dalnie opiluje, wytnie skorki, polozy
      krem na dlonie i pomaluje jasnym blado rozowym lakierem. Jesli bedzie ladna
      pogoda i chcesz zalozyc sandalki, zabdaj o stopy i ladnie pomalowane paznokcie-
      tu mozesz zaszalec i pomalowac je na czerwono:)) Polecam pedicure, bo samej
      trudno.Ubior? a ja wiem jak sie nosisz i ile masz wzrostu? Jesli masz lekka
      nadwage, odradzam spodnie, polecam spodnice, elkko klosowa lub mocno
      rozszerzana, na to dluzsza bluzeczka typu tshirt i topik w kontrastowym
      kolorze... Wlosy umyj, nawin na walki, wyszusz szuszarka, pzred szuszeniem i
      nawijaniem uzyj pianki zwiekszajacej objetosc. Powodzenia!!!
      • dobraduszyczka Re: pomocy!!!co zrobić by w poniedziałek wyglądać 05.08.06, 19:04
        bardzo dziekuje...nadwaga nie taka straszna mam 168 cm i ok 68 kg:( ale dosc
        proporcjonalna i ladna sylwetka...a co do ziolek warto sprobowac poki co chodze
        na fitness do gymnasion i jesli dojdzie do kolejnych spotkan to zapewne tych5 kg
        nie bedzie bo trening tam jest boski:)
        pozdrawiam i dziekuje
        • progtom Nie 5 kg 05.08.06, 21:03
          Z przedstawionych danych wynika, że Twoja nadwaga jest większa niż 5 kg.
    • gad_forumowy Re: pomocy!!!co zrobić by w poniedziałek wyglądać 05.08.06, 19:09
      Chyba nic z tej randki nie będzie...
      :-P
    • szefu13 Re: pomocy!!!co zrobić by w poniedziałek wyglądać 05.08.06, 19:46
      Sprawa prosta: nic nie rób, załóż obcisłe mini, nie zakładaj majtek, wyeksponuj
      sexappeal i facecik nie będzie w stanie nic obiektywnie zauważyć :)))))))))).
      Tylko, czy to o to chodzi? :)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka