Dodaj do ulubionych

hejka witanko

11.08.06, 10:48
Powracajacy z Krakowa pozdrawia piszących tu i niekoniecznie teraz.
Ach Kraków, jest cudowny, a to coś koło stacji kolejowej, to spozywczak
buduje się?
Obserwuj wątek
    • melisa82 Re: hejka witanko 11.08.06, 11:44
      Tak tak, Drugi, spożywczak ;)
      Przywiozłeś wczoraj do Krakowa ładną pogodę i słońce. Masz jakieś nadprzyrodzone
      zdolności czy specjalne wpływy "tam na górze"? Jeśli tak, to ja zamawiam ładna
      pogodę na ślub Ladnejpanny.

-----
      cuda wykonuję na mniejscu, niemożliwe zajmuje mi trochę więcej czasu;)
      • kawa_mielona Re: hejka witanko 11.08.06, 12:13
        O tak słoneczko w prezencie ślubnym dla Ladnejpanny i ładna pogoda w prezencie
        urodzinowym dla wszystkich 'sierpniowych' :))
      • ladnapanna Re: hejka witanko 11.08.06, 12:17
        oj przyda sie to zaklinanie ładnej pogody na pewno! w przeciwnym razie mój
        długasny tren przyda sie do wytarcia wszystkich kałuży przed kościołem, a może
        nawet do wyfroterowania posadzki kościelnej;)
        a Kraków, coż, ostatnio bywałam tam dosyc często z uwagi na zamawianą w
        Madonnie suknię i faktycznie też przerazona jestem tym wielkim monstrum przy
        dworcu...dziwie sie kto w ogóle wydał na to zgode?!?
        • melisa82 Re: hejka witanko 11.08.06, 12:30
          OOO mozemy założyć oddzielny wątek o absurdach architektonicznych w Krakowie.
          Wystarczy podać przykład Sheratonu. Ja sie na architekturze za bardzo nie znam,
          ale to jest poprostu obrzydliwy budynek, który wcale nie pasuje do panoramy
          wawelskiej :/
          Prawda jest taka, że jak masz pieniądze to w Krakowie wybudujesz wszystko.

LAdnapanno a z jakiej kolekcji masz suknie?
          • ct0605 Re: hejka witanko 11.08.06, 20:25
            Nie ma sie co przerazac...:)to,co buduja(sie Nowe Miasto nazywa czy jakos...;)
            to bedzie kolejne Wielkie_Nikomu_Niepotrzebne_Centrum_Handlowe...przynajmniej
            malolaty nie beda sie paletac po ulicach,tylko tam sie zadekuja;)co do
            Sheratona i tego drugiego kolo Filharmonii (nie moge zapamietac jak sie nazywa)
            to rzeczywiscie moznaby osobny watek...
            Ale mimo wszystko strrasznie chce misie juz wracac do Krakowa (albo Krakowka-
            jak kto woli:)
            pozdrawiam wakacyjnie jedzac taco;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka