czarna33 21.02.03, 17:52 Ot tak po prostu,przyszlam z pracy ,zakupy rzucilam i leza a ja sobie siedze przed kompem.Przeca piateczek wiec powinnam miec jakas werwe czy cos a tu nic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lyche1 Re: Ja ja sie ostro wzięłam do roboty 21.02.03, 18:01 Ugotowałam już zupkę pomidorową, wstawiłam na sos, wreszcie posprzątałam ( paluszek mi się podgoił więc wzięła się za gary) Ale ja tak muszę. Od poniedziałku mam młyn w pracy więc przez tydzień palcem w domu nie ruszę. A jeść trzeba :)))) No wracam do moich zajęć i nie podpuszczać mnie tu. Dziś mam juz nakreślony plan działąnia :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
agick żadnego dziś.. 21.02.03, 18:03 prania, garowania i innych czynności pozornych. plan na dziś - nie robię nic.. plan na jutro - beauty day tylko dla mnie. tak postanowiłam i tej wersji się trzymam..:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Nic mi sie nie chce. 21.02.03, 18:04 Potrafisz czlowieka zdolowac:( Siadaj i tez nic nie rob (chociaz moze pojde pranie wstawie?) Odpowiedz Link Zgłoś
agick ja..??? 21.02.03, 18:07 ups..... czarna - u mnie też pranie do zrobienia, w lodówce zamiast żarcia świeże powietrze... Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: ja..??? 21.02.03, 18:15 U mnie w lodowce troche jest ale wiekszosc to surowe no i trzeba cos z tym zrobic,ale to chyba jutro.Pranie czeka... Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: odjazd!!! 21.02.03, 18:28 A rzućcie to w cholerę i na piwo do pubu!!! Karaoke!!! PLOTY!!!Faceci!!! blokady!!! a jutro...sobota i....Odjazd!!!! do pubu...itd ;-)))))) żżycieeeee!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś