c_amala 29.08.06, 21:29 masz w sobie cos co odpycha"- cobyście sobie pomyślały gdyby powiedział Wam to były facet, który po kilku miesiącach od rozstania i nieudanej próbie powrotu, Wam to powiedział... pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cala_w_kwiatkach Re: "jesteś śliczna, inteligentna, ale 29.08.06, 21:31 zapytalabym co go odpycha;) Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: "jesteś śliczna, inteligentna, ale 29.08.06, 21:33 Zapytaj o co mu chodzi. Ta wiedza przyda ci się na przyszłośc w budowaniu kolejnych relacji damsko-męskich. Odpowiedz Link Zgłoś
c_amala Re: "jesteś śliczna, inteligentna, ale 29.08.06, 21:35 jak sądzę to że nie chciałam do niego wrócić... przez miesiąc bezskutecznie nalegał na spotkanie i na konieć "nabazgrał" mi takiego smsa... nie powiem, przykro mi się zrobiło... Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: "jesteś śliczna, inteligentna, ale 29.08.06, 21:34 pogrzebałabym w twoich relacjach z dzieciństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: "jesteś śliczna, inteligentna, ale 29.08.06, 21:37 Tylko nie każcie jej zaraz iśc do psychologa, bo parsknę smiechem :) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: "jesteś śliczna, inteligentna, ale 29.08.06, 21:41 co ty koń jesteś, by parskać? A jak my z forum możemy pomóc dziewczynie, nie widząc jej ani nie słysząc? TELEPATYCZNIE MOŻE??? Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 alpepe! 29.08.06, 21:51 Czemu jestes taka niesympatyczna? To miał być żart przeciez:) PO prostu smieszy mnie ta tendencja, kiedy z błahego powodu wysyła się kogoś do psychoterapeuty lub do psychologa. Koniem nie jestem, o ile mi wiadomo :) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: alpepe! 29.08.06, 21:56 polla4 napisała: > Czemu jestes taka niesympatyczna? To miał być żart przeciez:) jak żart, to ok. PO prostu smieszy > mnie ta tendencja, kiedy z błahego powodu wysyła się kogoś do psychoterapeuty > lub do psychologa. Wiesz, nigdy nie wiadomo, co jest błahym powodem, to tak na marginesie, co zaś do psychologów, to nie mam do nich zaufania, jedna z nich zostanie pewnie moją szwagierką, no, parę innych psycholożek też poznałam i te osoby są "nie tego" naprawdę. Nie wiem, jak one moga komukolwiek pomóc, skoro same mają urazy z dzieciństwa, kompleksy, problemy z wyrażaniem uczuć i emocji i takie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: alpepe! 30.08.06, 16:35 polla4 napisała: > Czemu jestes taka niesympatyczna? alpepe musialaby tez pogrzebac sobie w dziecinstwie. Odpowiedz Link Zgłoś
c_amala Re: "jesteś śliczna, inteligentna, ale 29.08.06, 21:39 dla mnie to dziwne...bo minęło dwa lata odkąd się z nim rozstałam, a on często do mnie pisze, co jakiś czas nalega na spotkanie...itp. a tu wyjeżdza mi z czymś takim.... Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: "jesteś śliczna, inteligentna, ale 29.08.06, 21:42 zwykly cham, masa jest takich, po pierwsze to po prostu NIE WYPADA czegos takiego powiedziec, mi by przez usta nie przeszlo, takze z czystym sercem mozesz o nim zapomniec :) dobieranie wartosciowych znajomych to spory wysilek, ale poplaca :) sciskam Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: "jesteś śliczna, inteligentna, ale 29.08.06, 21:43 bo on pewnie chciałby by coś wyszło, może jesteś ładniutka, mądra i w sumie tzw. niezła laska, więc teoretycznie fajnie by było z tobą być, ale po jakimś czasie wychodzi, że bo ja wiem? jesteś kłótliwa, lub za spokojna i facet nie umie z tobą wytrzymać, i już. Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: "jesteś śliczna, inteligentna, ale 29.08.06, 21:44 a mnie sie wydaje, ze nie potrafi podac konkrenego powodu wiec wymysla takie glupie teksty Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: "jesteś śliczna, inteligentna, ale 29.08.06, 21:48 możemy sobie gdybać, ile nam się podoba, ale ani jej nie znamy, ani jego. Odpowiedz Link Zgłoś
c_amala Re: "jesteś śliczna, inteligentna, ale 29.08.06, 21:52 masz rację... podziękowałam mu za komplement i zapomniałam o Nim, ale niestety nie o tych słowach Odpowiedz Link Zgłoś
adzik22 Re: "jesteś śliczna, inteligentna, ale 29.08.06, 23:09 a ja z doswiadczenia wiem ze jest cos takiego. sama mialam podobna sytuacje tylko to mnie "cos" w facecie odpychalo mimo ze wyksztalcony i na maksa przystojny. nie powiedzialam mu tego w twarz ani przez sms ale przez to niedefiniowane "cos" nie wyszlo nam Odpowiedz Link Zgłoś
c_amala Re: "jesteś śliczna, inteligentna, ale 29.08.06, 23:22 może i mam to okropne "coś", ale dzieki temu cos od roku jestem z najukochańszym facetem pod słońcem... i on żadnego czegoś nie zauważa:) a co powiesz na jego tekst ( też jakiś czas po rozstaniu): -co robiłaś wczoraj? -byłam na imprezie -i co? -super było...jestem strasznie zadowolona -wkońcu cie ktoś przeleciał?! i zaraz - żartowałem... <no comments> Odpowiedz Link Zgłoś
ariele Re: "jesteś śliczna, inteligentna, ale 30.08.06, 09:02 palant, jeszcze do tego zakompleksiony Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Propozycja odpowiedzi. 30.08.06, 09:04 "Dziekuje za docenienie mojej urody i intelektu. Mam jednak nadzieje ze to COS odepchnelo Cie daleko i skutecznie" :) Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Propozycja odpowiedzi. 30.08.06, 12:44 Najmocniej przepraszam za kolege. Takie zachowanie mozna tlymaczyc jedynie mlodym wielkiem i burzliwym procesem dojrzewania. Najwyrazniej mysli pryszczani nie mozgiem. Jeszcze raz przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Propozycja odpowiedzi. 30.08.06, 14:07 C-amala, jak jego coś odpycha, to jego problem. Spójrz na to z właściwej strony, to zobaczysz, że nie masz powodu do smutku, ani do odczuwania przykrości. On chciał Ci w ten sposób dokopać, że to niby on nie chce Ciebie. Bidulek, musiał jakoś podbudować sobie ego. Mam nadzieję, że poczujesz ulgę, a dla niego tylko politowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: "jesteś śliczna, inteligentna, ale 30.08.06, 11:26 On ma nadzieję, że właśnie się tym zainteresujesz i spotkasz się z nim po to żeby się dowiedzieć. Na Twoim miejscu ignorowałabym jego smsy i telefony zupełnie. Bywa, że komuś coś w nas nie pasuje - nie da się być takim, żeby wszystkim pasowało. Odpowiedz Link Zgłoś
kryzolia Re: "jesteś śliczna, inteligentna, ale 30.08.06, 12:31 To chyba oczywiste, że chciał Ci dokuczyć bo dałaś mu kosza.... Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: "jesteś śliczna, inteligentna, ale 30.08.06, 13:55 trzeba było mu zrobić loda to by ci walnął komplement, proste Odpowiedz Link Zgłoś
pinup Re: "jesteś śliczna, inteligentna, ale 30.08.06, 14:15 pomyslalabym ze to palant bez jaj. albo woz albo przewoz! Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: "jesteś śliczna, inteligentna, ale 30.08.06, 16:34 c_amala napisała: > masz w sobie cos co odpycha"- niswiezy oddech? Odpowiedz Link Zgłoś