lyche1 09.03.03, 19:35 To straszne. Mam nadziejęż że nie da się pokonać rakowi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: clin Re: Mój Boże Kamil Durczok ma raka !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.03, 19:38 A skąd to wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nell Re: Mój Boże Kamil Durczok ma raka !!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 09.03.03, 19:48 To wiesci sprawdzone ? Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Mój Boże Kamil Durczok ma raka !!! 09.03.03, 19:55 Pan Kamil przed chwilą prowadził "wiadomości" Jest "ogolony na zero" Niestety w tamtym roku mój wujek umarł na raka. Pan Kamil, podobnie jak wujek, przytył ( właściwie jest to charakterystyczna opuchlizna) i wypadły mu również włosy z brwi. To na pewno efekt chemii. Podziwiam jego samozaparcie. Nie poddaje się i walczy z chorobą. To mu dobrze rokuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alexia Re: Mój Boże Kamil Durczok ma raka !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.03, 20:23 Tak, też mną to wstrząsnęło - na początku myślałam, że dla kawału się tak ogolił. Szkoda, to jeden z najinteligentniejszych dziennikarzy w tvp. Odpowiedz Link Zgłoś
mamosz Re: Mój Boże Kamil Durczok ma raka !!! 09.03.03, 20:28 Panie Kamilu życzymy zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Mój Boże Kamil Durczok ma raka !!! IP: 80.48.96.* 09.03.03, 20:31 Sam to powiedział w przedwczorajszych wiadomościach. Powiedział,że wszyscy pytają dlaczego tak ściął włosy więc powiadomił dlaczego. Myślę,że wszyscy w Polsce całym sercem są z nim. Niech nasze dobre myśli i serdeczne życzenia choć trochę Mu pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Mój Boże Kamil Durczok ma raka !!! 09.03.03, 21:44 lyche1 napisała: > To straszne. Mam nadziejęż że nie da się pokonać rakowi. moj boze "zespol prostego myslenia" bije z twoich wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
nimfomalinka Re: Mój Boże Kamil Durczok ma raka !!! 09.03.03, 23:43 juz sie nie masz czego czepić? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Mój Boże Kamil Durczok ma raka !!! 09.03.03, 23:56 tralalumpek napisała: > lyche1 napisała: > > To straszne. Mam nadziejęż że nie da się pokonać rakowi. > moj boze "zespol prostego myslenia" bije z twoich wypowiedzi tralalumpku - wola walki z choroba jest bardzo wazna. dopoki on bedzie wierzyl ze wyzdrowieje dopoty zabiegi maja sens. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Mój Boże Kamil Durczok ma raka !!! 09.03.03, 23:59 anahella napisała: > tralalumpek napisała: > > tralalumpku - wola walki z choroba jest bardzo wazna. dopoki on bedzie wierzyl > ze wyzdrowieje dopoty zabiegi maja sens. > > nie wydaje ci sie ze mowimy o 2 roznych rzeczach? Odpowiedz Link Zgłoś
nimfomalinka Re: Mój Boże Kamil Durczok ma raka !!! 10.03.03, 00:01 > > nie wydaje ci sie ze mowimy o 2 roznych rzeczach? znam sie roche na psychologii... nie ma tam czegos takiego jak "zespol prostego myslenia" , domorosly psychologu... Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Mój Boże Kamil Durczok ma raka !!! 10.03.03, 00:03 nimfomalinka napisała: > > > > nie wydaje ci sie ze mowimy o 2 roznych rzeczach? > > > znam sie roche na psychologii... nie ma tam czegos takiego jak "zespol prostego > > myslenia" , domorosly psychologu... ....twoja mowa jest jak brzeczenie much w moich uszach...a zespol prostego myslenia u ciebie sie bardzo mocno na twarzy maluje Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Mój Boże Kamil Durczok ma raka !!! 10.03.03, 01:17 tralalumpek napisała: > nie wydaje ci sie ze mowimy o 2 roznych rzeczach? no wlasnie zaczelo mi sie wydawac:) chyba sie nie zrozumialysmy. mozesz wiec powiedziec prostym zolnierskim slowem o co ci chodzilo? Bo mi o to, ze nastawienie psychiczne pacjenta jest bardzo wazne podczas terapii. Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: Mój Boże Kamil Durczok ma raka !!! 10.03.03, 08:06 No i co z tego, ze ma raka??? Nie on pierwszy i nie ostatni. Żeby nie było watpliwości - lubie go i cenię, ale nie widzę powodu do dalszego roztrząsania tej sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: To po co się sama wypowiadasz? 10.03.03, 08:12 Czy nie mogłaś zostawić tego wątku bez wpisu? Dla mie to był szok. Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: To po co się sama wypowiadasz? 10.03.03, 08:35 Po co??? Wznoszenie rąk do boga niestety w tym przypadku niekoniecznie pomaga. Szanuje go za to, ze sie przyznał - zresztą jako osoba publiczna przy tak radykalnej zmianie wyglądu nie miał innego wyjścia. Ale powtarzam jest to jego prywatna osobista sprawa i nasze jeczenie nad nim nic to nie zmieni. Dla wyjaśnienia - miałam nie jeden przypadek raka w najbliższej rodzine Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralalumpek do anahelli i lyche IP: *.35.11.vie.surfer.at 10.03.03, 08:49 capa_negra napisała: > Po co??? > Wznoszenie rąk do boga niestety w tym przypadku niekoniecznie pomaga. > Szanuje go za to, ze sie przyznał - zresztą jako osoba publiczna przy tak > radykalnej zmianie wyglądu nie miał innego wyjścia. > Ale powtarzam jest to jego prywatna osobista sprawa i nasze jeczenie nad nim > nic to nie zmieni. > Dla wyjaśnienia - miałam nie jeden przypadek raka w najbliższej rodzine napisalam wczesniej swoje zdanie na temat tego watku ale anahella nie rozumie co mialam na mysli. jeszcze raz zatem, pod tym co napisala wyzej (cytat) capa_negra podpisuje sie obiema rekami,Zgadzam sie co do jednego slowa. lyche troche wiecej taktu, Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Tralaumpek 10.03.03, 08:52 On sam podjął decyzję, że upubliczni swoją chorbę. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: lyche 10.03.03, 08:54 lyche1 napisała: > On sam podjął decyzję, że upubliczni swoją chorbę. dziewczyna daj sobie spokoj, nie grzeb w czyichs sprawach to nie targowisko, a moze? Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: A możesz mi powiedzieć 10.03.03, 09:03 w jaki sposób ja "grzebię" ???? Lena twierdzi, że on sam publicznie stwierdził ten fakt na antenie. Niestety w piątek i sobotę nie oglądałam wiadomości, więc było to dla mnie szokiem. Co nie zmienia mojego podejścia do tej sprawy - jestem pełna uznania dla Kamila Durczoka. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: A możesz mi powiedzieć 10.03.03, 09:23 lyche1 napisała: > w jaki sposób ja "grzebię" ???? Lena twierdzi, że on sam publicznie stwierdził > ten fakt na antenie. Niestety w piątek i sobotę nie oglądałam wiadomości, więc > było to dla mnie szokiem. Co nie zmienia mojego podejścia do tej sprawy - > jestem pełna uznania dla Kamila Durczoka. no komentarz....jedno o niebie a drugie o chlebie zeby nie powiedziej bardziej dosadnie Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Tralalumpek 10.03.03, 09:13 Co bysmy tu nie napisały i jakich argumentów nie uzyly to lyche i tak nie zrozumie wiec bez sensu jest dalej kontynuowac ten temat Niektórzy nie rozumieją, że sztuką jest przyznac sie do choroby publicznie, ale jeszcze wieksza sztuką jest przyjecie tego do wiadomości i trzymanie ozora za zebami. Takt sie to nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Przepraszam moje miłe panie 10.03.03, 09:19 Akurat mnie wystarczyła informacja Leny. Nie wiem dlaczego to Wy podejmujecie dyskusję skoro uważacie ją za wartą przemilczenia. Odpowiedz Link Zgłoś