Dodaj do ulubionych

Slodkie smsy:)

22.09.06, 17:17
Witam wszystkich.
Chcialbym zapytac jakie slodkie smsy chcialybyscie otrzymywac
lub otrzymujecie albo wysylacie swoim partnerom. Nie chodzi mi tu o zadne swinstwa ani naiwne wierszyki tylko takie, ktore odrazu powoduja usmiech na twarzy tej
drugiej polowki. Moja dziewczyna wysyla mi takich pelno i staram sie jej czasto odwdzieczyc jednak zaczyna brakowac mi weny.. Moze
pomozecie a ja pozniej podam moje przyklady. Pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • bezchmurne_niebo Re: Slodkie smsy:) 22.09.06, 17:31
      Ja od mojego byłego faceta dostawałam całe tony cudnych romantycznych smsków i
      tak mi sie podobały, że nawet je sobie przepisywałam wszystkie. Ale jak widać
      słodkie smski to nie wszystko... Mój obecny meżczyzna niestety nie ma duszy
      romantyka, obce mu są kwaity, nastrojowe swiece itp o smkach nawet nie
      wspominam :(:(:(

Oto kilka moich ulubionych smsków z poprzedniego związku:

Aniu od czasu jak moje życie splotło się z Twoim wszystko stało się mniej
      ważne. Pragnę żebyś była szczęśliwa i aby choć kawałek Twego serduszka był mój
      na zawsze!

Kocham, tęsknię! Kocham, tęsknię! Kocham, tęsknię mój Ty Skarbie znaleziony w
      Pieninach! Anka zmieniłaś mój świat w coś wspaniałego, jesteś OK. i Cię kocham!

Aniu nie pisz już dzisiaj bo zaraz wsiądę w auto i zapodam się do Ciebie moja
      cudna kochana kobietko! Bardzo tęsknię Anka, jesteś moim ideałem kobiety!
      CAŁUJĘ CIĘ!

Moja droga Aniu jesteś jak ogień znaleziony w ciemnej jaskini, który rozgrzewa,
      rozpala i daje nadzieję na lepszą przyszłość i budzi w człowieku tyle nadziei i
      zarazem tyle przyjemności, że ciężko to nawet opisać. Wiesz to uczucie jest
      naprawdę bardzo prawdziwe i takie wiesz...

Wiesz, bez Ciebie czuję się jak ptak,
      który ma złamane skrzydło i nie może wzbić się w przestrzeń naszej miłości!
      Całuję Cię!!!

Anka, to uczucie, które nas połączyło jest piękne jak spokojny ocean i
      tajemnicze jak jego głębia! A Ty Słońce jesteś wyspą, do której zmęczony
      dopłynąłem! Całusy!!!

Moja droga Aniu, chcę czerpać z Twojego źródła miłości, ale tez chcę Ci ją
      dawać! Jesteś wspaniała jak wschodzące Słońce w letni dzień! Wierzę, że
      świecisz dla mnie!!!

Wiesz, w naszych sercach też jest burza, taka wspaniała co zachwyca i nie
      sposób oderwać od niej wzroku: to miłość piękna, gorąca, namiętna i
      romantyczna! Całuski! Pa!

Dzisiaj będzie gorąco, dzisiaj Twoje ciało będzie potrzebowało ochłody, więc
      dlaczego się nie zapodasz do mnie bym mógł Cię skąpać w strugach górskiego
      potoku, a potem otulić Cię ciepłym swoim ciałem i razem skryć się przed ludźmi
      szukając tylko okazji by być razem sam na sam, bo Ty mi wystarczasz i myślę, że
      ja Tobie też!!!

Jesteś jak truskawka: słodka, dojrzała i piękna. A wiesz nie mówiłem Ci, że
      bardzo lubię truskaweczki, zwłaszcza takie młode i słodziutkie, takie że aż się
      chce i chce!

Ja już wstałem a Ty Śliczna jeszcze śpisz, może śni Ci się coś, może śnię Ci
      się ja! Jesteś ładna jak śpisz, jesteś ładna jak wstajesz i piękna w dzień i
      piękna w nocy, trochę tajemnicza, trochę nieśmiała a sexy to bardzo!

Moja Droga jesteś jak tęcza: piękna, zwracasz na siebie uwagę, pojawiłaś się
      niespodziewanie, tylko czy znikniesz tak szybko jak ona, chcę Cię zatrzymać na
      zawsze!!!

• baler_inca Re: Slodkie smsy:) 22.09.06, 17:37
        Jesteś Mandaryną? :>
        MOże coś o sępach miłości też pisał?:)))
        • bezchmurne_niebo Re: Slodkie smsy:) 22.09.06, 17:39
          hehehe :PP Zdecydowanie nie jestem Mandaryną i o ile sobie przypominbam o
          sepach to nic nie pisał :PP Ale jak juz napisałam jest przeszłoscią,
          • baler_inca Re: Slodkie smsy:) 22.09.06, 17:42
            Doceń, że twój obecny nie wypisuje takich "keinen grentzen" :-)
            Pozdrawiam i życzę szczęscia:)
            • bezchmurne_niebo Re: Slodkie smsy:) 22.09.06, 17:45
              Doceniam :) Niemiej jednak od czasu do czasu mógłby sie zdobyc na jkais
              romantyczny gest no nie?
              • baler_inca Re: Slodkie smsy:) 22.09.06, 17:56
                Może i mógłby, ale byłby w tym szczery. A czy my lubimy dostawać cos na siłę i
                tylko dlatego, że zostało wymuszone? Nie bardzo...
                Wiesz, faceci się zmieniają... Mój swojej ex (5 lat związku) nie kupił nigdy
                nawet złamanego kwiatka, nigdy nic dla niej nie zrobił, nawet nie powiedział,
                że mu zalezy (o wyznaniach miłosnych szkoda gadać), a ja (od 3 lat razem)
                dostałam juz furę kwiatów i innych prezentów, kolacji ze świecami,
                spotnanicznych zaproszeń na weekend, wyznania to co dzień, oświadczyny (tylko
                słowne póki co:/) tez co dzień itd. Może im to z wiekiem przychodzi, może musza
                się zaangazowac uczuciowo, pieron ich wie. Twój to pewnie jeszcze młodziutki?
                Przed 25 rokiem zycia nie wymagałabym za wiele...
                • bezchmurne_niebo Re: Slodkie smsy:) 22.09.06, 18:07
                  On ju po 25 roku zycia :PP do 30 dobiega...
                  • baler_inca Re: Slodkie smsy:) 22.09.06, 19:07
                    No to widać taki już jest. Pogadaj z nim, powiedz, że kwiatek raz na jakiś czas
                    umiliłby ci twój cięzki żywot;)
                    Że tak, jak on potrzebuje seksu i ciepłego obiadku na stole (przykłady;) tak
                    kobiecie do szczęscia potrzebny jest np. tulipan (ale sex i obiad w sumie też;)
                    Czemu rozmowa miałaby nie podziałac, jesli cię kocha?
    • baler_inca Re: Slodkie smsy:) 22.09.06, 17:51
      Przypomniało mi się, że kilka miesięcy temu tutaj, na forum, pisała jakaś
      niewiasta mocno skonfudowana po otrzymaniu "romantycznego" smsa od nowo
      poznanego absztyfikanta. Brzmiał on (sms nie absztyfikant) ni mniej ni więcej,
      tylko tak:
      "Jesteś epicentrum mojego apogeum"
      Ona nie wiedziała, czy to dobrze czy źle, a ja oblałam sobie klawiaturę sokiem
      z wrażenia:-)
      Pamiętaj, by nie przesadzić z "romantyzmem" i używac tylko takich słow, które
      znasz lub sprawdziłeś w słowniku:D
      Pozdrawiam
      • khaki3 Re: Slodkie smsy:) 22.09.06, 18:13
        Ty oblalas klaw sokiem a ja oplulam monitor platkami z jogurtem.

Jestes epicentrum mojego apogeum?hahahahaahhahahaha pieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekne:D
        • baler_inca Re: Slodkie smsy:) 22.09.06, 18:53
          :)
          Obawiam się, że do końca życia nie zapomnę tego 'aforyzmu':)
          Choćbym miała żyć 100 lat...
          hihi
          • ab03 Re: Slodkie smsy:) 22.09.06, 19:29
            te wszystkie zalosne "slodkie wierszyki" sa dobre dla zakochanych 15 latek. ale
            niektore Panie w tym wieku zatrzymuja sie w rozwoju. ale zeby nie bylo - Panowie
            tez - ktos w koncu te idiotyzmy wysyla.
            • takamine Re: Slodkie smsy:) 22.09.06, 22:37
              jak sie ma dzieciaka to sie mu kupuje lody i dzieciak jest caly zadowolony. to
              widocznie najlepsza i sprawdzona droga do kobiecych m... wiec facet wypisuje
              pierdolki. Osobiscie smuci mnie to ze na jakies dziewczyny dzialaja takie
              szmiry, ale coz... nie kazdy musi sie zachwycac opera i Klimtem.
    • maretina Re: Slodkie smsy:) 22.09.06, 19:48
      nie lubie takowych zagrywek. draznia mnie.
      • ania.downar Re: Slodkie smsy:) 22.09.06, 19:54
        Wyslalam do mojego smsa: "Czy w naszych sercach jest burza?"
        Odp: "Zwariowalas? :-)"

Hahahaha :-D
    • salsa.loca Re: Slodkie smsy:) 22.09.06, 20:44
      ja bardzo lubie takie smski;))
    • maro_99 Re: Slodkie smsy:) 22.09.06, 21:26
      Bardzo dziekuje za odpowiedzi. Napewno skorzystam. Muisz powiedziec wam ze niestety nie wszyscy faceci sa na tyle romantyczni i maja taka wyobraznie tworcza jak np Twoj facet "bezchmurne_niebo". Zazdroszcze. No ale trzeba sobie radzic:) Dla osob ktore tego nie rozumieja i nie lubia takich tekstow musze powiedziec ze je rozumiem, i nie mam zamiaru do nich takich tekstow wysylac:)
      My wysylamy sobie np takie:

"Wysylam troche Ciepla"

"Mam ochote na chwileczke zapomnienia"

"kiedy sie spotkamy naladuje Toba swoje baterie..."

i tym podobne ale nie moge sobie teraz wszystkich przypomniec..
      Bede wdzieczny za przyklady. Pozdrawiam

Ps:szczesciu trzeba pomagac:P
    • maro_99 Re: Slodkie smsy:) 22.09.06, 21:28
      Powiedzcie mi jeszcze prosze o co chodzi z tym apogeum:) Troche glupio ale nie rozumiem... Moze dlatego wlasnie ten tekst jest taki dobry:)
      • baler_inca Re: Slodkie smsy:) 22.09.06, 22:14
        O sens apogeum musiałabys zapytać "mistrza" - twórcę tego dzieła sztuki
        werbalnej.
        :)))
        Nie ma co tego rozkładac na czynniki pierwsze i zastanawiać się, co poeta miał
        na myśli.
        Trzeba podziwiać takie, jakie jest:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka