aaaba79 Re: jakie buty ?? 23.09.06, 10:04 Wcisnelam za szybko... Czy nisicie juz kozaczki,takie na jesien,dlugie ? Nie mam pojecia,czy mozna je juz zakladac,bo nikogo w nich nie widzialam! A skoro juz jesien... Odpowiedz Link Zgłoś
kariss Re: jakie buty ?? 23.09.06, 14:09 Ja nosze skórzane kozaki do podartych jeansó i do letnich, hipisowskich sukienek w połączeniu z jeansową kurtka. uważam że kozaki jak najbardziej są ok Odpowiedz Link Zgłoś
seth.destructor Re: jakie buty ?? 23.09.06, 14:25 Jejus, a musisz sie patrzec na innych? Sama gustu nie masz? Jak ci sie podobaja, to je nos. Odpowiedz Link Zgłoś
aaaba79 Re: jakie buty ?? 23.09.06, 14:35 jejus,musze sie patrzec,sama gustu nie mam,rozgryzlas mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: jakie buty ?? 23.09.06, 14:43 > Nie mam pojecia,czy mozna je juz zakladac,bo nikogo w nich nie widzialam! No to sama widzisz, ze nie mozna ich zakladac. Mozna bedzie dopiero od 1 października, podawali w Dzienniku Ustaw... Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: jakie buty ?? 23.09.06, 15:12 Taka gazeta, w której piszą jakie buty kiedy można nosić. Nalezy sie do tych przepisów stosowac, zeby nie było chaosu na ulicach. Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: jakie buty ?? 23.09.06, 15:12 Nie wygłupiaj się, jeszcze za ciepło na kozaczki. Nogi sobie poodparzasz. Odpowiedz Link Zgłoś
cagligostro Re: jakie buty ?? 23.09.06, 15:21 ja nosze kozaczki czasami tez latem,ale zazwyczaj sa to oficerki bo nie lubie wysokich obcasow.nie powinnas sie ogladac na innych.ale teraz juz wiem przynajniej dlaczego wiekszosc ludzi na polskich ulicach wyglada podobnie.a z odparzeniami nie ma problemow jesli nie chodzisz w butkach dluzej niz 12 godzin. Odpowiedz Link Zgłoś