Dodaj do ulubionych

Nocne dylematy kobiet

17.03.03, 15:17
Szanowne Kobiety!

W czym kładziecie się do łóżka?
Czy jest to jakaś jedwabna koszulka - firmowa oczywiście
czy też zwykła bawelniana piżamka w misie?

A może najlepiej spać nago?

Prosze o tylko poważne wpisy!

Pozdrawiam..
Obserwuj wątek
    • Gość: uasiczka Re: Nocne dylematy kobiet IP: 212.244.209.* 17.03.03, 15:19
      nagolacha jest fajnie ale może "zawiać" więc zimą najlepiej bawełnianą koszulkę
      a latem hulaj dusza - zimna nie ma.
    • Gość: miregal Re: Nocne dylematy kobiet IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.03, 18:49
      uwielbiam spac w za duzych o 3 numery bawelnianych pizamacha w jakies wesole
      wzorki (moja ulubiona ma wzorek z filizanek i czajniczkow)

strasznie dziecinne upodobanie ale nic na to nie moge poradzic, ja je po prostu
      uwielbiam :) a ze wzgledu na "zaduzosc" rozmiarow snuje sie po domu jak biala
      dama w szatach :)
      • Gość: pinokio Re: Nocne dylematy kobiet... IP: 168.143.123.* 17.03.03, 19:08
        przesuń się bo wątek trace... <:)
    • daffne Re: Nocne dylematy kobiet 18.03.03, 00:24
      naiwnosc napisał:

> Szanowne Kobiety!
      >
      > W czym kładziecie się do łóżka?
      > Czy jest to jakaś jedwabna koszulka - firmowa oczywiście
      > czy też zwykła bawelniana piżamka w misie?
      >
      > A może najlepiej spać nago?
      >
      > Prosze o tylko poważne wpisy!
      >
      > Pozdrawiam..
      ---------------------
      Do lozka klade sie zawsze w czyms tylko rano wstaje juz bez niczego :)))
      Jest to albo koszulka lekko za tyleczek taka polyskujaca niebieska , lub czerwona albo czarna.Czasem majteczki stringi czarne z koszulka koronkowa rowniez czarna , wszystko musi byc dla mnie ladne i wygodne.
      Wlasnie dopiero teraz do mnie doszlo , ze wiekszosc bielizny nocnej czy jak to sie okresla mam w kolorze czarnym hmm....
      Pozdrowionka :)
    • Gość: ax Re: Nocne dylematy kobiet IP: *.proxy.aol.com 18.03.03, 05:03
      ja nic we wspomnianej kwestii nie wniose gdyz nie jestem kobieta, ale ciekawi
      mnie jedna rzecz, /ktoras z was wspomniala o stringach/ czy wam po prostu nie
      przeszkadza spanie badz chodzenie w stringach, czy to nie wzyna sie w pupe?,
      nie przeszkadza w chodzeniu ? ot, tak przyszl mi to do glowy
      • Gość: syla Re: Nocne dylematy kobiet IP: *.crowley.pl 18.03.03, 09:03
        :)
        Jak te stringi są z bawełny i nie są za małe to chodzi się wygodnie. Ale
        szczerzze powiem, że ostatnio się zbuntowałam i kupiłam kilka najteczek "nie
        stringów" :)

A w czym śpie? W koszulce, bez, w majtkach lub bez, w koszulce i spodenkach do
        spania lub nago.
        ALe jak mój facet wyjeżdza, to śpię w piżamce w misie !!:) Super są takie
        piżamki, no ale jak mój jest to niestety nie lubi jak spie w czymś takim. Ale
        ja takie piżamki tak lubie!!:)
      • chateaux Przeciwnie 18.03.03, 09:11
        Ponoć są bardzo wygodne.
        No ale ja też nie jestem kobietą.
      • Gość: anE Re: Nocne dylematy kobiet IP: *.chello.pl 18.03.03, 09:33
        mozna sie przyzwyczaic,
        to tak jak ze stanikiem - jak sie zaklada Ix, to sie go "czuje", a potem juz
        nie..
        zeby stringi byly wygodne, musza byc w odpowiednim rozmiarze, niekoniecznie
        bawelniane.

a ja spie w T-shirtach.. albo w zwyklej bawelnianej pizamie, albo bez niczego
    • reindeer Re: Nocne dylematy kobiet 18.03.03, 12:08
      zimą, kiedy spie sama to zakłądam moja ulubioną niebieską polarowa pidźamkę z
      misiem, kiedy nie spię sama to losuję z szafy którąś z sexownych koszulek.
      czasami mam stringi a czasami mam gołą pupkę. latem zazwyczaj spię nago badź w
      pidźamce z jedwabiu. na wyjazdach w hotelach spie w t-shirtach i babskich
      bokserkach.

pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka