kiara22 Re: w kilku słowach co byście o sobie powiedziały 04.10.06, 13:27 Po co w kilku....wystarczy jedno - AUTODESTRUKTORKA ! dołka kurde mam :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
cyania Re: w kilku słowach co byście o sobie powiedziały 04.10.06, 13:39 ja natomiast pozostaję od pół roku bez pracy i mam głęboką depresją Odpowiedz Link Zgłoś
babka_herbaciana Re: w kilku słowach co byście o sobie powiedziały 04.10.06, 17:07 mimo wszystko wesola realistka:) Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: w kilku słowach co byście o sobie powiedziały 04.10.06, 18:38 C-h-u-j, cham niewychowany, protsak z obrobki skrawaniem, zlosliwiec i dobrze mi z tym wszystkim. Lubie siebie. m.s. Odpowiedz Link Zgłoś
frutinka Re: w kilku słowach co byście o sobie powiedziały 04.10.06, 19:30 Zbyt silna, żeby się poddać, zbyt słaba, żeby sobie dobrze z tym wszystkim radzić. Ja zawsze jestem SKRAJNOŚCIĄ niestety:( Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_ruchasia Re: w kilku słowach co byście o sobie powiedziały 04.10.06, 20:18 inteligentna czasem i beznadziejnie głupia idiotka, odważna ryzykantka, kretynka jakich mało ale jednak nie do konca naiwna zbyt ufna niekiedy, dla niektórych wredna suka. Odpowiedz Link Zgłoś
twojahanus wieczna studentka 04.10.06, 21:36 nie dlatego, ze jestem głupia i oblewam egzaminy. Boję się dorosłości. Mam 28 lat, I rok kosmetologii, mąż. Studia dzienne z 19- latkami. Ukończyłam juz kilka kierunków studiów. Ciągle wspominam pierwsze dzienne studia i płaczę, ze to już po... Odpowiedz Link Zgłoś
walnientaenta Re: wieczna studentka 04.10.06, 22:17 oceniana jako odwazna, zaradna, wytrwała itp, to naprawdę strachem podszyty leń Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Oryginał 05.10.06, 00:27 Oryginał :) Żyje na opak i na przekór. Nie trzyma standardów. Nie pasuje do ramek. Odpowiedz Link Zgłoś
kim.kim Re: w kilku słowach co byście o sobie powiedziały 05.10.06, 01:17 Skrajnie różna. Cięta/szczera, niezła obserwatorka z alergią na głupotę, ciemnotę i kłamstwo (!), często za przemądrzała i równie często nie lubiana... Bardzo samą siebie lubię. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
merda Re: w kilku słowach co byście o sobie powiedziały 05.10.06, 12:22 Kreatywna, impulsywna, ryzykantka. Odpowiedz Link Zgłoś
aserath Re: w kilku słowach co byście o sobie powiedziały 05.10.06, 15:02 czasem boję się własnych marzeń. I choć jednocześnię chcę rzeby się spełniły, trzymam się za ręce,żeby nie robić nic w tym kierunku.... KObiety bywają bardzo skrajne.. Odpowiedz Link Zgłoś