Dodaj do ulubionych

w kilku słowach co byście o sobie powiedziały

03.10.06, 20:50
Obserwuj wątek
    • kiara22 Re: w kilku słowach co byście o sobie powiedziały 04.10.06, 13:27
      Po co w kilku....wystarczy jedno - AUTODESTRUKTORKA ! dołka kurde mam :((((
    • cyania Re: w kilku słowach co byście o sobie powiedziały 04.10.06, 13:39
      ja natomiast pozostaję od pół roku bez pracy i mam głęboką depresją
    • babka_herbaciana Re: w kilku słowach co byście o sobie powiedziały 04.10.06, 17:07
      mimo wszystko wesola realistka:)
    • mathias_sammer Re: w kilku słowach co byście o sobie powiedziały 04.10.06, 18:38
      C-h-u-j, cham niewychowany, protsak z obrobki skrawaniem, zlosliwiec i dobrze
      mi z tym wszystkim. Lubie siebie.
      m.s.
    • frutinka Re: w kilku słowach co byście o sobie powiedziały 04.10.06, 19:30
      Zbyt silna, żeby się poddać, zbyt słaba, żeby sobie dobrze z tym wszystkim
      radzić. Ja zawsze jestem SKRAJNOŚCIĄ niestety:(
      • kasia_ruchasia Re: w kilku słowach co byście o sobie powiedziały 04.10.06, 20:18
        inteligentna czasem i beznadziejnie głupia idiotka, odważna ryzykantka,
        kretynka jakich mało ale jednak nie do konca naiwna zbyt ufna niekiedy, dla
        niektórych wredna suka.
    • twojahanus wieczna studentka 04.10.06, 21:36
      nie dlatego, ze jestem głupia i oblewam egzaminy. Boję się dorosłości. Mam 28
      lat, I rok kosmetologii, mąż. Studia dzienne z 19- latkami. Ukończyłam juz
      kilka kierunków studiów. Ciągle wspominam pierwsze dzienne studia i płaczę, ze
      to już po...
      • walnientaenta Re: wieczna studentka 04.10.06, 22:17
        oceniana jako odwazna, zaradna, wytrwała itp, to naprawdę strachem podszyty leń
    • yagiennka Oryginał 05.10.06, 00:27
      Oryginał :) Żyje na opak i na przekór. Nie trzyma standardów. Nie pasuje do ramek.
    • kim.kim Re: w kilku słowach co byście o sobie powiedziały 05.10.06, 01:17
      Skrajnie różna.
      Cięta/szczera, niezła obserwatorka z alergią na głupotę, ciemnotę i kłamstwo
      (!), często za przemądrzała i równie często nie lubiana...
      Bardzo samą siebie lubię. ;))
    • merda Re: w kilku słowach co byście o sobie powiedziały 05.10.06, 12:22
      Kreatywna, impulsywna, ryzykantka.
    • aserath Re: w kilku słowach co byście o sobie powiedziały 05.10.06, 15:02
      czasem boję się własnych marzeń. I choć jednocześnię chcę rzeby się spełniły,
      trzymam się za ręce,żeby nie robić nic w tym kierunku.... KObiety bywają bardzo
      skrajne..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka