loltka 09.10.06, 16:24 piekne piesni, teksty, słowa... "w dzikim winie zaplatani" to jedna z miich ulubionych, najpiekniejszych moim zdaniem piosenek odzsedł wielki człowiek i pieśniarz ['] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bibita bedziesz moja pania... 09.10.06, 16:48 szłam przez zycie z jego piosenkami, sa cudowne młodo umarł, co to jest 60 lat czy ktos wie, co sie stało?? nie moge w to uwierzyc, ze juz nam nie zaspiewa Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: bedziesz moja pania... 09.10.06, 17:54 > > nie moge w to uwierzyc, ze juz nam nie zaspiewa ale zawsze można puścić płyte Odpowiedz Link Zgłoś
bibita Re: bedziesz moja pania... 09.10.06, 18:01 no wiesz... to nie o to chodzi chodzi o człowieka powiało chłodem z twojej wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
lemoorka Re: bedziesz moja pania... 09.10.06, 18:14 dr.verte napisał: > > > > nie moge w to uwierzyc, ze juz nam nie zaspiewa > > > ale zawsze można puścić płyte bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
loltka Re: bedziesz moja pania... 09.10.06, 18:50 no tak... kazdy mysli po swojemu... Odpowiedz Link Zgłoś
anex26 miał schizofrenię 10.10.06, 11:26 Grechuta - z tego co wiem- od dawna chorował psychicznie, miał schizofrenię. Być może ta choroba wyniszczyła go i przyspieszyła śmierć... Odpowiedz Link Zgłoś
lemoorka Re: miał schizofrenię 10.10.06, 15:02 anex26 napisała: > Grechuta - z tego co wiem- od dawna chorował psychicznie, miał schizofrenię. > Być może ta choroba wyniszczyła go i przyspieszyła śmierć... tez bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
lemoorka Re: Grechuta 09.10.06, 18:17 " Ważne sa tylko te chile, których nie znamy.." jego najbardziej znany przebój. <'> Odpowiedz Link Zgłoś
asiek173 Re: Grechuta 09.10.06, 18:26 "Ważne są tylko te dni,których jeszcze nie znamy,ważnych jest kilka tych chwil,tych ,na które czekamy..."-piękne.Zawsze mnie to uspokaja i pociesza w trudnych momentach....I jeszcze cudowny duet z Myslovitz-"Kraków"..... Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Grechuta 10.10.06, 02:47 (*) "Kraków" to rzeczywiście piękny kawałek.. Odpowiedz Link Zgłoś
walutka Re: Grechuta 10.10.06, 08:53 Tak odszedł wielki człowiek, szkoda ale i dobrze,że już się nie męczy w chorobie. Ostatnio zmarło sporo znanych wartościowych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś