elejna 18.10.06, 00:18 Chłopa nie ma , małe dziecię spi a ja łapie paranoje , boje sie jak cholera, nie umiem spokojnie zasnac gdy meza nie ma w domu :-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krwawabestia Re: Boje sie ! 18.10.06, 08:27 to kup sobie bron jak ktos sie włamie to zastrzelisz Odpowiedz Link Zgłoś
ibelin26 Re: Boje sie ! 18.10.06, 08:34 Kwestia nastawienia. Kiedyś też nie mogłam zasnąć, jak mój mężczyzna nie wrócił do domu. Potem mieszkałam sama i siłą rzeczy musiałam się przyzwyczaić, że zasypiam sama. Teraz mieszkam z narzeczonym i zasypiam bez problemu jak go nie ma. A poza tym nie jesteś sama - w domu sa dzieci. Kup sobie może małego psa - nie ma lepszego alarmu. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: Boje sie ! 18.10.06, 08:54 zalezy gdzie mieszkasz w bloku(duzy poziom bezpieczenstwa) czy w domku na odludziu Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: Boje sie ! 18.10.06, 09:03 krwawabestia napisał: > to kup sobie bron > jak ktos sie włamie to zastrzelisz > I POJDZIESZ SIEDZIEC. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: Boje sie ! 18.10.06, 09:07 hehe z tego co wiem jak wejdzie nowelizacja prawa to nie pojdzie Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: Boje sie ! 18.10.06, 09:10 Ale w domu są małe dzieci, dla ich bezpieczeństwa lepiej broni w domu nie mieć, bo ani się obejrzysz a jeden strach zamieni się na drugi (gdzie mam schować broń, żeby dziecko na pewno jej nie znalazło) :) Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: Boje sie ! 18.10.06, 09:22 Bestio, ja się nie boję ;) No chyba, powinnam zazcąć? :) Odpowiedz Link Zgłoś
popka5 Re: Boje sie ! 18.10.06, 08:30 Wiem co czujesz. Ostatnio jak zostalam sam w domu na doslownie godzine tez zaczelam lapac paranoje. Bylo juz ciemno, okropny wiatr.... Mialam wrazenie ze ktos jest w domu - ze siedzi przed kompem w pokoiku i klika myszka .... , wiec skitralam sie pod koldre , polozylam tak zeby widziec wejscie do pokoju i czekalam na mojego kochanie... czasem tak mam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: Boje sie ! 18.10.06, 09:08 Dziewczyny ;) Lampka włączona Zamek przekręcony W drugim zamku klucz pozostawiony poziomo (choćby się zes... to klucza od zewnątrznie wyrzuci, poziome pozostawienie klucza w zamku powoduje jego automatyczną blokadę) Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Boje sie ! 18.10.06, 10:41 A dla pewności tasak pod poduszką, he, he... Odpowiedz Link Zgłoś
evil_woman666 Re: Boje sie ! 18.10.06, 13:04 najgorsza jest cisza :/ wtedy zaczyna sie nasluchiwac jakis durnych odglosow i zaczyna sie myslec ze ktos jest w domu itp. dlatego ja zawsze wlaczam sobie radio i slucham jakiejs audycji :) albo ogladam film na łaptopie pod kolderka :) aha no i wszedzie zapalam swiatlo - jakies male lampki zeby nie bylo tak strasznie ciemno jak wychodze z pokoju :) Odpowiedz Link Zgłoś
popka5 Re: Boje sie ! 18.10.06, 13:07 jeja nie zapomne jednej nocy! wlaczylam radio na noc tak jak piszesz i samo sie wylaczalo i wlaczalo. Pewwie jakies spiecie bylo. Bez kitu myslalam ze umre. Odpowiedz Link Zgłoś
najwyzszy80 Re: Boje sie ! 18.10.06, 16:18 > Czy facet może być tak niesmiały, że nigdy nie zrobi pierwszego kroku? jeszcze lepiej tłuczek do mięsa albo wałek do ciasta A tak w ogole to fajny wątek :D Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Boje sie ! 18.10.06, 13:05 Zadzwoń do kolegi, żeby przyjechał Cię utulić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
evil_woman666 Re: Boje sie ! 18.10.06, 13:19 oj mi tez sie kiedys radio wylaczylo samo i sie przestraszylam :P a potem przeczytalam w instrukcji ze jak jest wlaczone przez kilka godzin i nic sie nie naciska ani nie zmienia to sie samo wylacza :P moze twoje tez tak ma :P Odpowiedz Link Zgłoś
popka5 Re: Boje sie ! 18.10.06, 13:25 chyba nie ... bo ona sie kilka razy wlaczyla i wylaczyla....brrrr :-> Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Jaki z tego wniosek?? 18.10.06, 17:53 Bez chlopa ani rusz:)) Chyba za duzo horrorow ogladacie.Chociaz fobia przed ciemnosciami to u kobiet chyba zjawisko powszechne? Odpowiedz Link Zgłoś
elejna Re: Znów sie boje! 18.10.06, 22:59 Kolejna noc i znów sie boje aaaaa ratunku łapie jakies paranoje mam fobie i dzikie jazdy , moze to dlatego ze kilka miesiecy temu kilku facetów prawie weszło na moj taras nie wiem co byłoby dalej... gdybym nie zadzwoniła wtedy na policje.Od jutra moj małz bierze inną zmiane bo ja zeświruje, nie umiem byc w nocy sama buuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Jest rozwiazanie 19.10.06, 15:54 Kup sobie jakiegos duzego psa-Rottweilera albo Wilka.W razie czego"porozmawia" z panami na tarasie.A pozatym jak taki pies spi, to czesto chrapie jak facet:)) Bedziesz sie czula jakby maz byl obok. No albo kochanek:) Odpowiedz Link Zgłoś
popka5 Re: Boje sie ! 19.10.06, 08:12 ja np sama sie nakrecam :-// Najbardziej sie boje Frediego z "koszmaru ulicy wiezow" i laleczki chacky uuuu i mam noc z glowy! Nieznosze spac sama :( Dzieki Bogu bardzo rzadko musze :-)) Odpowiedz Link Zgłoś