pajdeczka 24.03.03, 11:32 Na pierwszym miejscu lokuje się niejaka Negra28. Proszę o dalsze propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soczewica Re: Forumowi transwestyci 24.03.03, 12:24 pajdeczka napisała: > Na pierwszym miejscu lokuje się niejaka Negra28. > Proszę o dalsze propozycje. jej asystent! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
male.serduszko Re: Forumowi transwestyci 24.03.03, 13:22 pajdeczka napisała: > Na pierwszym miejscu lokuje się niejaka Negra28. > Proszę o dalsze propozycje. Moja propozycja: pajdeczka. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Forumowi transwestyci 24.03.03, 13:31 male.serduszko napisała: > pajdeczka napisała: > > > Na pierwszym miejscu lokuje się niejaka Negra28. > > Proszę o dalsze propozycje. poniewaz nie mam tu zadnej prasy ani dobrej, ani zlej to w celu wypromowania swojego skromnego nicka proponuje: anahella;) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Forumowi transwestyci 26.03.03, 11:05 W takim razie moj tez swietnie pasuje do tej kategorii ;)) wiec dopisuje: melinek. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Forumowi transwestyci 25.03.03, 15:14 male.serduszko napisała: > pajdeczka napisała: > > > Na pierwszym miejscu lokuje się niejaka Negra28. > > Proszę o dalsze propozycje. > > > Moja propozycja: pajdeczka. > A wiesz przynajmniej kto to transwestyta? Bo widzę, że od parzenia kawy i przyjmowania telefonów w głowie ci się pomieszało. Odpowiedz Link Zgłoś
male.serduszko Re: Forumowi transwestyci 25.03.03, 15:36 pajdeczka napisała: > > A wiesz przynajmniej kto to transwestyta? Bo widzę, że od parzenia kawy i > przyjmowania telefonów w głowie ci się pomieszało. > > Hehehe :D Można na ciebie liczyć! Twoja intuicja jest porażająca ;) Jeszcze mi powiedz jaką kawę pije szef i dlaczego to neska. Z tego, co wcześniej pisałaś "finezyjną" część swojej osobowości zostawiłaś na prywatnym forum, także nie mam żalu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Negra28 Re: Forumowi transwestyci IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.03, 18:49 male.serduszko napisała: > pajdeczka napisała: > > > Na pierwszym miejscu lokuje się niejaka Negra28. > > Proszę o dalsze propozycje. > > > Moja propozycja: pajdeczka. > > > Pozdrawiam :) Nie. Pajdeczka nie. To "rycząca czterdziestka" Odpowiedz Link Zgłoś
rose2 Re: Forumowi transwestyci 25.03.03, 19:08 Ryczaca 40ka to meskie okreslenie, kobiety dojrzale nic nie powiedza, malolaty uzyja okreslenia podstarzala...nieprawdaz? Taka z ciebie negra zalogowana czy nie zalaogowana. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Forumowi transwestyci 26.03.03, 10:11 rose2 napisała: > Ryczaca 40ka to meskie okreslenie, kobiety dojrzale nic nie powiedza, malolaty > uzyja okreslenia podstarzala...nieprawdaz? Taka z ciebie negra zalogowana czy > nie zalaogowana. Ono myśli, że zawsze będzie miało dwadzieścia parę lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viola a skąd wiesz kto jest a kto nie ??? IP: 195.116.250.* 25.03.03, 09:45 Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria21 Re: a skąd wiesz kto jest a kto nie ??? 25.03.03, 10:38 A to Ty jeszcze nie wiesz,ze Pajda tutaj wszystko wie???? Musisz się jej zapytać czy mozesz mieć więcej niż jeden nick,bo inaczej nie da Ci spokoju.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: a skąd wiesz kto jest a kto nie ??? 25.03.03, 15:17 wiktoria21 napisała: > A to Ty jeszcze nie wiesz,ze Pajda tutaj wszystko wie???? > Musisz się jej zapytać czy mozesz mieć więcej niż jeden nick,bo inaczej nie da > Ci spokoju.pozdrawiam A ty dzidzia długo siedziałaś w bibliotece zanim znalazłaś odpowiednią dla siebie sygnaturkę, he,he? Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria21 Re: a skąd wiesz kto jest a kto nie ??? 25.03.03, 15:25 pajdeczka napisała: > A ty dzidzia długo siedziałaś w bibliotece zanim znalazłaś odpowiednią dla > siebie sygnaturkę, he,he? W bibliotece akurat przebywam w celach związanych ze studiami a co do sygnaturki...zapewne nie rozumiesz jej przesłania?szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: a skąd wiesz kto jest a kto nie ??? 25.03.03, 15:31 wiktoria21 napisała: > pajdeczka napisała: > > > > A ty dzidzia długo siedziałaś w bibliotece zanim znalazłaś odpowiednią dla > > > siebie sygnaturkę, he,he? > > W bibliotece akurat przebywam w celach związanych ze studiami a co do > sygnaturki...zapewne nie rozumiesz jej przesłania?szkoda Oczywiście,że nie rozumiem, bo ja nawet nie zaczęłam studiów, ale ty ich jeszcze nie skończyłaś. A szkoda to jest wtedy, kiedy krowa wlezie w cudze. Właśnie wlazłaś w moje. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria21 Re: a skąd wiesz kto jest a kto nie ??? 25.03.03, 15:34 pajdeczka napisała: > Oczywiście,że nie rozumiem, bo ja nawet nie zaczęłam studiów, ale ty ich > jeszcze nie skończyłaś. to prawda,jeszcze nie,ale już kończę > A szkoda to jest wtedy, kiedy krowa wlezie w cudze. Właśnie wlazłaś w moje. no i co w związku z tym? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: a skąd wiesz kto jest a kto nie ??? 25.03.03, 15:37 wiktoria21 napisała: > pajdeczka napisała: > > > > > Oczywiście,że nie rozumiem, bo ja nawet nie zaczęłam studiów, ale ty ich > > jeszcze nie skończyłaś. > > to prawda,jeszcze nie,ale już kończę > > > A szkoda to jest wtedy, kiedy krowa wlezie w cudze. Właśnie wlazłaś w moje > . > > no i co w związku z tym? > > A to co zwykle - dzidzia! Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria21 Re: 25.03.03, 15:51 pajdeczka napisała: > A to co zwykle - dzidzia! Skoro nie wiesz co odpowiedzieć to po co jeszcze tu coś piszesz? Aha,zapomniałam,przekupka zawsze musi mieć ostatnie slowo. Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: a skąd wiesz kto jest a kto nie ??? 26.03.03, 07:21 No i mamy zywy przykład na dewaluacje wyższego wykształcenia. Ciekawe do jakiej to szkólki niunia uczęszczasz Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria21 Re: a skąd wiesz kto jest a kto nie ??? 26.03.03, 09:32 capa_negra napisała: > No i mamy zywy przykład na dewaluacje wyższego wykształcenia. > Ciekawe do jakiej to szkólki niunia uczęszczasz Do szkółki zwanej wyższą uczelnią państwową,zaspokoiłam Twoją ciekawość? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: a skąd wiesz kto jest a kto nie ??? 26.03.03, 10:14 wiktoria21 napisała: > capa_negra napisała: > > > No i mamy zywy przykład na dewaluacje wyższego wykształcenia. > > Ciekawe do jakiej to szkólki niunia uczęszczasz > > Do szkółki zwanej wyższą uczelnią państwową,zaspokoiłam Twoją ciekawość? Fajna uczelnia. Można siedzieć w domu, walić w kompa , a nauka sama do ciebie przychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria21 Re: a skąd wiesz kto jest a kto nie ??? 26.03.03, 10:26 pajdeczka napisała: > Fajna uczelnia. Można siedzieć w domu, walić w kompa , a nauka sama do ciebie > przychodzi. no chyba,ze taka niedoinformowana osoba jak Tynie wie,że jeszcze na tym świecie istnieją studia zaoczne,nauka rzeczywiście bardzo łatwo mi przychodzi,w przeciwieństwie do Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: a skąd wiesz kto jest a kto nie ??? 26.03.03, 11:10 wiktoria21 napisała: > pajdeczka napisała: > > no chyba,ze taka niedoinformowana osoba jak Tynie wie,że jeszcze na tym świecie > > istnieją studia zaoczne,nauka rzeczywiście bardzo łatwo mi przychodzi,w > przeciwieństwie do Ciebie > > Chyba na tych studiach zaocznych, na które każdy głupek się dostanie (na dziennych zabrakło miejsca?) uczą Cię przede wszystkim, jak obrażać innych? Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria21 Re: 26.03.03, 11:46 pajdeczka napisała: > Chyba na tych studiach zaocznych, na które każdy głupek się dostanie (na > dziennych zabrakło miejsca?) uczą Cię przede wszystkim, jak obrażać innych? Może spróbuj dostać się na takie zaoczne studia,a potem się wypowiadaj czy rzeczywiscie każdy moze się dostać.Ty w moim wieku nawet pewnie nie wiedziałaś co to znaczy pracować i być niezależną,nie mówiąc już o tym,że chyba nie skńczyłaś studiów. Nikogo nie mam zamiaru tutaj obrażać i nie czuję,zebym Ciebie czymś obraziła. Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: a skąd wiesz kto jest a kto nie ??? 26.03.03, 10:19 Ciekawość??? Ty mnie bawisz - nie interesujesz Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria21 Re: a skąd wiesz kto jest a kto nie ??? 26.03.03, 10:28 capa_negra napisała: > Ciekawość??? > Ty mnie bawisz - nie interesujesz cieszę się niezmiernie,bo Ty mnie ani mnie nie bawisz,ani nie interesujesz Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: a skąd wiesz kto jest a kto nie ??? 26.03.03, 11:02 I prawidłowo niunia Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: a skąd wiesz kto jest a kto nie ??? 26.03.03, 11:38 wiktoria21 napisała: > Do szkółki zwanej wyższą uczelnią państwową,zaspokoiłam Twoją ciekawość? Czyżbyś sie niunia tej swojej zaocznej szkólki wstydziła że nawet nie wpominasz czy to uniwerek, akademia.. a może wyższa pedagogiczna..... Szczerze watpie najbardziej mi pasujesz na studenta filii KUL-i "W bibliotece akurat przebywam w celach związanych ze studiami" ha hahaha - cóz za styla wykwintna i prawie po polskiemu Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: a skąd wiesz kto jest a kto nie ??? 25.03.03, 15:15 Nadmiernie rozwinięta intuicja. Odpowiedz Link Zgłoś
rose2 Re: a skąd wiesz kto jest a kto nie ??? 25.03.03, 15:38 Poznac mozna po tym, ze negra wogole nie ma pojecia o tym co kobiece. Wykazuje typowo meski sposob postrzegania kobiecosci itd itp. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: a skąd wiesz kto jest a kto nie ??? 25.03.03, 15:43 rose2 napisała: > Poznac mozna po tym, ze negra wogole nie ma pojecia o tym co kobiece. Wykazuje > typowo meski sposob postrzegania kobiecosci itd itp. > > Jak to dobrze, że znajdzie się zawsze ktoś, kto ma więcej cierpliwości do tłumaczenia niż ja. Odpowiedz Link Zgłoś
male.serduszko Re: a skąd wiesz kto jest a kto nie ??? 25.03.03, 15:45 pajdeczka napisała: > rose2 napisała: > > > Poznac mozna po tym, ze negra wogole nie ma pojecia o tym co kobiece. > Wykazuje > > typowo meski sposob postrzegania kobiecosci itd itp. > > > > > > Jak to dobrze, że znajdzie się zawsze ktoś, kto ma więcej cierpliwości do > tłumaczenia niż ja. A mnie się wydaje, że tu nie o cierpliwość chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
awra Re: Forumowi transwestyci 26.03.03, 19:46 pajdeczka napisała: > Na pierwszym miejscu lokuje się niejaka Negra28. > Proszę o dalsze propozycje. a głosy już słyszysz? przecież ONI są wszędzie! a. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Forumowi transwestyci 31.03.03, 14:10 pajdeczka napisała: > Na pierwszym miejscu lokuje się niejaka Negra28. > Proszę o dalsze propozycje. Na drugim Bąba! Nie wiadomo, co to jest; baba czy chłop? A może babochłop? Odpowiedz Link Zgłoś