63krysia 21.10.06, 20:17 Może która z was mi poradzi jak zlikwidować worki pod oczami.może macie wyprobowane jakieś kremy kosmetyczka nie wchodzi w rachubę.Albo inne sposoby które wam pomogły.będę bardzo wdzięczna.z gory dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ismeria Re: Jak zlikwidować 21.10.06, 20:18 kostki lodu albo oklady z plasterkow swiezego zimnego ogorka Odpowiedz Link Zgłoś
63krysia porady 21.10.06, 20:48 Dużo śpię.Kostki lodu i plasterki ogórka też próbowałam ale nic nie pomaga.Lekarz mi mówił że to od papierosów nie wiem ..Proszę o dalsze porady .Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
elsbieta Re: Jak zlikwidować 21.10.06, 21:26 Jesli te worki odziedziczylas po rodzicach i sa wypelnione tluszczem, to niestety tylko operacyjnie mozna je usunac. Odpowiedz Link Zgłoś
kami_18 Re: Jak zlikwidować 22.10.06, 22:25 Ja tez niestety mam wory pod oczami...strasznie mnie to denerwuje ale niestety jest to dziedziczne wiec tylko operacja by mnie poratowala...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Jak zlikwidować 22.10.06, 22:43 Nie da sie tego usunąć,chyba że operacyjnie.Można nieco je złagodzić,kładąc zimny krem(dobrze jest trzymać specyfiki pod oczy w lodówce)lub nawet przykładając zwykłą łyżeczkę.Sa korektory rozświetlajace specjalnie pod oczy-ma jej w ofercie np. artdeco(mam i sobie chwalę),bourjois,loreal. Wiem,że Vichy ma taki sztyft specjalny na opuchnięcia,ale nie wiem czy on działa. Odpowiedz Link Zgłoś