krwawabestia 27.10.06, 11:15 oni to pracuja od 8.30 do 16.30 (czytaj leserzy) my potrafimy zostac do 23 hehe ludzie to maja p[opier.dolone w tych swoich łbach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mahadeva Re: podsłuchane 27.10.06, 11:20 Ja siedze czasem do 3 am, ale to moja wlasna perwersja. Jak mowi kolega to rozladowuje mi frustracje seksulane :) Nie uwazam, ze ludzie pracujacy do 16.30 to 'leserzy', po prostu kazdy robi, co lubi :) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: podsłuchane 27.10.06, 11:24 ja najchetniej bym w ogole nie pracował tylko trzeba miec skads kase Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: podsłuchane 27.10.06, 11:40 Ja bym zastapila prace tylko seksem. Nie lubie sie nudzic :) Odpowiedz Link Zgłoś
aserath Re: podsłuchane 27.10.06, 11:44 ci którzy tak gadają, to ludzie bez wyobraźni. czlowiek jest skontruowany tak ze powinien miec czas i na odpoczynek i na prace i na relacje z innymi i odpowiednio długi sen. Kto nie potrafi sobie tak zorgaizować zycia - jest po prostu żałosny i jest z nim coś nie tak! Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: podsłuchane 27.10.06, 11:46 Moim zdaniem kazdy ma swoje potrzeby i moze zyc, jak chce. Nie uwazam, zebym byla zalosna. Wypraszam sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
aserath Re: podsłuchane 27.10.06, 14:20 mahadeva, to nie byl komentarz do twojego postu, tylko do tego co krwawa bestia podłuchała :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek27 osoba która wyrabia sie z obowiązkami 27.10.06, 11:58 w godzinach pracy jest raczej dobrze zorganizowana a nie leniwa? tak mi się przynajmniej wydaje ....... Odpowiedz Link Zgłoś
aiwlys25 Re: podsłuchane 27.10.06, 12:20 ja uważam, że każdy normalny człowiek powinien starać się pracować 8 godzin, wiadomo, że czasami trzeba dłużej, takie mamy czasy, ale normalnie każdy ma rodzinę, przyjaciół, swoje hobby no i czas na odpoczynek, a nie tylko praca, praca, dla mnie osoby które dobrowolnie godzą się, zaznaczam dobrowolnie, czyli nie sprzeciwiają się i nie robią nic w tym kierunku aby to zmienić, pracują od rana do nocy, to po prostu materialiści, lub też dbający za bardzo o pozycję w firmie, typowy wyścig szczurów i nic więcej... ja sama pracowałam przez jakiś miesiąc po 12 godzin dziennie, ale to było tymczasowe i wiedziałam, ze jak tylko skończę dany wniosek, który kompletowałam itd, będę pracowała w normalnych godzinach... Odpowiedz Link Zgłoś
lady284 Re: podsłuchane 27.10.06, 12:28 czas trzeba szanować, własne życie również Odpowiedz Link Zgłoś