pajdeczka 28.03.03, 14:21 Rżnięcie głupa na FK. Przepraszam z góry bezpośrednio zainteresowanych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pola Re: Szczyt odwagi IP: 212.160.117.* 28.03.03, 14:38 A co Ty z tymi szczytami? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Szczyt odwagi 28.03.03, 14:46 Gość portalu: pola napisał(a): > A co Ty z tymi szczytami? Szczytuję. Razem z Andrzejem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabna Re: i to we wszystkich kategoriach :) IP: *.x-net.gliwice.pl 28.03.03, 14:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Szczyt odwagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.03, 14:50 A ja wlasnie ide na wódke. Napije sie dzisiaj ale jutro jestem. Na lekkim kacu pewnie ale jestem:)No co? Raz na ileś przeciez moge, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: Szczyt odwagi IP: 212.160.117.* 28.03.03, 15:07 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > A ja wlasnie ide na wódke. Napije sie dzisiaj ale jutro jestem. Na lekkim kacu > pewnie ale jestem:)No co? Raz na ileś przeciez moge, co nie? Ja na przzykład do facetów na rauszu i na kacu mam szczególną słabość. Zwłaszcza jeśli czuć jeszcze od nich alkohol i są mocno zlani wodą po goleniu (albo inną)...Ale tak czy owak (niestety) internet jeszcze nie umożliwia delektowania się zapachami. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Szczyt odwagi 28.03.03, 15:37 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > A ja wlasnie ide na wódke. Napije sie dzisiaj ale jutro jestem. Na lekkim kacu > pewnie ale jestem:)No co? Raz na ileś przeciez moge, co nie? I Ty narzekasz na żonę?! Jutro sobota, chopie, nie przychodzi się do pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
farsa Re: Szczyt odwagi 28.03.03, 15:04 pajdeczka napisała: > Rżnięcie głupa na FK. Przepraszam z góry bezpośrednio zainteresowanych. jesteś zatem najodważniejsza na FK. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Szczyt odwagi 28.03.03, 15:38 farsa napisała: > pajdeczka napisała: > > > Rżnięcie głupa na FK. Przepraszam z góry bezpośrednio zainteresowanych. > > > jesteś zatem najodważniejsza na FK. Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś