Dodaj do ulubionych

kozaki duze rozmiary

20.11.06, 13:42
znalazlam na allegro :)

www.allegro.pl/item143132499_kozaki_balerina_hit_2007_jedyne_na_allegro_roz_43.html
Obserwuj wątek
    • doma791 Re: kozaki duze rozmiary 20.11.06, 13:57
      wiecie na jakiej stronce jest sporo kozakow w duzych rozmiarach? na
      www.bialebuty.com.pl.Ja sobie u nich w tamtym roku zamówiłam takie krótkie
      botki-bardzo je sobie chwale,wygodne itp.Ale jakos w tym sezonie to mi sie u
      nich zadne koazki nie podobają.
      Parę dni mnie nie bedzie,zmykam do domu rodzinnego,bo w końcu"nie ma jak u mamy"
    • kajkakajka1 Re: kozaki duze rozmiary 20.11.06, 18:53
      czesc, nie wiem, gdzie mieszkasz rasgeea, bo przekopałam forum i nie moge
      znaleźć nigdzie tej informacji, ale ostatnio byłam w Wawie w sklepie Buciory na
      ul. Wyzwolenia i jest tam dosc duzy wybór kozaczków w rozmiarach nas
      interesujących:) zakupilam nawet jedna pare dla siebie, czarne, do kostki
      skorka, a wyżej zamsz, nie najgorzej nawet wygladaja, jak na "buciory":)
      kosztowały ok. 280 zł, widzialam identyczne w innym sklepie z dużymi butami na
      ul. Grzybowskiej, ale tam były juz o wiele drozsze (o ok.70 zł-swoja droga
      dziwne,ze az taka roznica...). w kazdym razie rasgeea, jesli jednak w Wawie lub
      poblizu nie mieszkasz, to wsiadaj w pociag i przyjezdzaj :) zapraszamy :)
      • rasgeea Re: kozaki duze rozmiary 21.11.06, 08:02
        Kajkakajka1 mieszkam w Jastrzębiu Zdroju. Informacje o tym zamieszczona jest w
        mojej wizytówce. to prawie w górach i niestety do Warszawy to kupa drogi albo i
        dłużej:( musze zamówić przez neta albo pójść do szweca i tam uszyć :(
    • vela100 Re: kozaki duze rozmiary 21.11.06, 10:08
      Cześć,
      Musiałam się zalogowac żeby tu coś napisać:)
      może przedstawię się : mieszkam w Warszawie, mam 175 cm wzrostu i stópki
      rozmiar 43-42i1/2.
      Także poszukuję butów na zimę i właśnie kozaków tylko nie kaloszy jakie zwykle
      można znależć:( Odwiedziłam już Ziobro ale bucików brak, następnie buciory
      gdzie nie zbyt lubię chodzić a gdzie najwięcej butów kupuję. Są eleganckie
      kozaczki ale w cenie ok 800-900 zł. Tańsze eleganckie są tylko zamszowe. Byłam
      na Grzybowskiej i tam tylko kaloszki. I uwaga byłam wczoraj w ECCO w Reducie i
      co się okazało że maja śliczne kozaczki nawet do rozmiaru 42. Oczywiście świat
      nalezy do odwaznych i zabrałam się za przymierzanie ale okazało się że są
      za.........DUŻE:) Pani powiedziała że ta rozmiarówka jest zawyżona i że lepiej
      przymierzyć 41 i były dobre:) tylko na długość bo cholewki troszkę za szerokie.
      To nieżle zawyżyli bo większość butów mam 43:)
      Ale są to sklepy w całej Polsce , poniżej ich lista:

www.ecco.com.pl/klub/klub.html
      i możecie spróbować. Powodzenia:)
      • klamag Re: kozaki duze rozmiary 26.11.06, 22:31
        Ja mam stopę 41, mieszkam w małym mieście, kasy też nie mam za dużo. I problem,
        u mnie nie ma kozaków w tym rozmiarze, jak są to jakieś chińskie rozmiarówki, bo
        małe, nawet nie wejdzie mi noga. A przez Internet nie kupię, bo za drogie są jak
        dla mnie. I zostaje mi chodzić trzecią zimę w tych samych, w dodatku skajowych i
        zupełnie niemodnych.
        • buterfly5 Re: kozaki duze rozmiary 27.11.06, 11:06
          Na allegro coraz więcej jest butów w dużych rozmiarach... hurrrra:) U co
          najmniej dwóch sprzedawców ceny są naprawdę przystępne... Sprawdźcie:
          www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5935403
          www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1860653
          Skusiłam się i zamówiłam kozaczki, dam znać jak dotrą czy wygodne:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka