me_or_him 26.11.06, 22:07 Hej ;-) Pytanie jakich pewnie wiele, ale tym razem niezupełnie na serio. Opiszcie waszą wymarzoną randkę... Gdzie, jak? Ewentualnie wspomnienia... Dzięki, przyda się ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mahadeva Re: Idealna randka 26.11.06, 22:29 czyli teraz konczy sie piaty miesiac... a mi sie wydawalo, ze jakos szybciej :) ok, dosc tego tematu :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Idealna randka 26.11.06, 22:34 fajnie Ci ze bedziesz mial dzidziusia :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Idealna randka 26.11.06, 22:35 no nie Asiulka :) jak ja juz bede miec faceta, to tez o tym pomysle :P Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Idealna randka 26.11.06, 22:45 mahadeva napisała: > no nie Asiulka :) jak ja juz bede miec faceta, to tez o tym pomysle :P i nie daj Boze trafisz na takiego, ktory Ci powie - Nie chce miec z Toba dzieci... zycie bywa okrutne. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Idealna randka 26.11.06, 22:50 w sumie to wole nie miec :) ale znam tylko takich, ktorzy chca, wiec musze sobie wmowic, ze to fajne :) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: Idealna randka 26.11.06, 22:35 super bedzie darł gebe i sikał gdzie popadnie Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Idealna randka 26.11.06, 22:37 bedzie mial przeciez pieluszki :) a jape na pewno darl bedzie hehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Idealna randka 26.11.06, 22:12 mnie randki nie interesuja, ja chce mieszkac z facetem, juz taki mam wiek, ze mogem a nawet muszem Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Idealna randka 26.11.06, 22:15 :) Na łonie natury, piknik z mnóstwem dobrego żarcia. Najlepiej gdyby umiał grac na gitarze i śpiewac, ale by było roman. :) Odpowiedz Link Zgłoś
karmapa5 Re: Idealna randka 26.11.06, 22:16 Na łonie tak, choć niekoniecznie natury. Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Idealna randka 26.11.06, 22:21 Ale pewnie znając moje szczescie wyladuję w jakims zadymionym pubie, a to takie banalne. Odpowiedz Link Zgłoś
karmapa5 Re: Idealna randka 26.11.06, 22:23 polla4 napisała: > Ale pewnie znając moje szczescie wyladuję w jakims zadymionym pubie, a to > takie banalne. No właśnie ja też nie wiem czemu dla wielu osób idealnym miejscem na pierwsze obwąchanie jest głośny, zadymiony, ciemny pub? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: Idealna randka 26.11.06, 22:27 w 2 osoby tez byłoby fajnie na grzybach :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Idealna randka 26.11.06, 22:28 w dwie osoby to juz nawet sie wspinac mozna :)) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: Idealna randka 26.11.06, 22:32 ja tam bym za alanem roberem nie wchodził :) Odpowiedz Link Zgłoś
karmapa5 Re: Idealna randka 26.11.06, 22:35 mahadeva napisała: > nie znam :) To chyba ten co na wieżowce wchodzi bez żadnych zabezpieczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Idealna randka 26.11.06, 22:28 na grzybach?? to chyba niewygodnie...no chyba ,ze trzonki odpowiednio grube ale bez kapelusika Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: Idealna randka 26.11.06, 22:50 www.galeria.eko.luban.com.pl/index.php?id=galeria&foto=13 znalazłem ostatnio tego to z kapeluszem chyba nie przeszkadza :) Odpowiedz Link Zgłoś
karmapa5 Re: Idealna randka 26.11.06, 22:52 krwawabestia napisał: > znalazłem ostatnio tego to z kapeluszem chyba nie przeszkadza :) Hmmm, mój osobisty jest w cieplejszych kolorach ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Idealna randka 26.11.06, 22:52 cholera, sromotnik bezwstydny, i jeszcze wyglada, jak wyglada :) Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Idealna randka 26.11.06, 22:33 Nie wiem karmapa, ludzie chyba lubią wtopic sie tłum i czuja się tam luźniej (ameryki nie odkrywam tym stwierdzeniem:) Zreszta niewazne gdzie, wazne z kim. Zbieranie grzybów w lesie tez mogłoby byc rajcujące. POtem ten piknik i kapiel w rzeczce na golasa :) Odpowiedz Link Zgłoś
karmapa5 Re: Idealna randka 26.11.06, 22:36 mahadeva napisała: > ...mozna tez pod prysznicem :) A jak spadnie mydło? Odpowiedz Link Zgłoś
karmapa5 Re: Idealna randka 26.11.06, 22:38 mahadeva napisała: > to co wtedy? ;) To wtedy Ty się schylisz, a ja... Odpowiedz Link Zgłoś
karmapa5 Re: Idealna randka 26.11.06, 22:41 mahadeva napisała: > dobre masz pomysly :) I apetyt na Ciebie ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
karmapa5 Re: Idealna randka 26.11.06, 22:35 polla4 napisała: > Nie wiem karmapa, ludzie chyba lubią wtopic sie tłum i czuja się tam luźniej > (ameryki nie odkrywam tym stwierdzeniem:) > > Zreszta niewazne gdzie, wazne z kim. Zbieranie grzybów w lesie tez mogłoby byc > rajcujące. POtem ten piknik i kapiel w rzeczce na golasa :) W leśnych rzeczkach jest zimno i, jakby to powiedzieć, to niewskazane dla facetów ;-)) ALe masz rację, liczy się tylko z Kim się spotkamy. Odpowiedz Link Zgłoś
ems_13 Re: Idealna randka 27.11.06, 01:40 Dla facetów to niewskazane są zbyt gorące kąpiele, które w skrajnych przypadkach mogą prowadzić do niepłodności. Zimne kąpiele takich skutków nie mają. Nie bez powodu jądra umieszczone są na zewnątrz, w obniżającym temperaturę woreczku. Ale taki duży chłopiec chyba powinien to wiedzieć? A może nie chłopiec? Odpowiedz Link Zgłoś
karmapa5 Re: Idealna randka 27.11.06, 01:43 A Ty co? Mała dziewczynka? Zupełnie nie zrozumiałaś mojego żartobliwego posta. Każ napalonemu facetowi wykąpać się w zimnej rzecze... już rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Idealna randka 27.11.06, 01:48 Niemniej jednak ten piknik to mi sie marzy... Ach, byle do wiosny. Odpowiedz Link Zgłoś