szwagier_gpw 26.11.06, 23:38 .. ( poza Komorowskim ) wymawiać "r" ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krwawabestia Re: Czy w PO ktoś potrafi... 26.11.06, 23:42 a czy to wazne zeby wymawiac poprawnie r? co to nam da powstanie wiecej mieszkan czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_gpw Re: Czy w PO ktoś potrafi... 26.11.06, 23:47 O mieszkanie sam się akurat zdołałem skutecznie zatroszczyć. Ale seplenienia u polityków z górnej półki zwyczajnie nie trawię. Odpowiedz Link Zgłoś
zieloneoczy79 Re: Czy w PO ktoś potrafi... 26.11.06, 23:52 Szwagier...Umowimy sie na piwo? Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_gpw Re: Czy w PO ktoś potrafi... 26.11.06, 23:56 zieloneoczy79 napisała: > Szwagier...Umowimy sie na piwo? Obowiązkowo. Dziś mnie podwójnie upokorzono. Ale o tym sza. Wszak jestem na tym forum gościnnie i nie wypada nadużywać cierpliwości gospodarzy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zieloneoczy79 Re: Czy w PO ktoś potrafi... 26.11.06, 23:57 wiec gdzie mnie zabierasz? Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_gpw Re: Czy w PO ktoś potrafi... 27.11.06, 00:10 Mogę Cię zabrać do Zielonej Gęsi (to na Mokotowie, przy metrze Pole Mokotowskie) na picie z powodów politycznych. Pewnie jesteś fajna babka, ale randkowanie w moim przypadku odpada, bo od tego jest kto inny ;). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś