ostryga81 10.12.06, 13:12 zastanawiam sie jak go splawic. Macie jakies niezawodne sposoby? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kleo_mini Re: Mam lenia i ... 10.12.06, 15:04 jeżeli rzeczywiście trzeba lenia spławić, niezawodny sposób jest jeden: ignorować i robić swoje, z doświadczenia wiem, że odczepia się w ciągu 15 minut. ale:) ja dziś postanowiłam nie tylko nie spławiać lenia, ale nawet go trochę dokarmić. dobry leń nie jest zły;) Odpowiedz Link Zgłoś
szelest_tafty Re: Mam lenia i ... 10.12.06, 15:29 spławić lenia nie jest trudno, tylko trzeba naprawdę tego chcieć. Niedzielny leń jest potrzebny, żeby w poniedziałek rzucić się w wir pracy. Można poczytać książkę, iść na spacer, pograć ze znajomymi w karty, albo grę planszową (te polecam), posprzątać. Takie prozaiczne sprawy...ale pomagają Odpowiedz Link Zgłoś
basiabjork Re: Mam lenia i ... 10.12.06, 15:31 Ja wlasnie siedze ze swom leniem i jest nam dobrze. Jak zaakceptujesz lenia to on i tak sam sobie pojdzie za jakis czas... Odpowiedz Link Zgłoś
ostryga81 Re: Mam lenia i ... 10.12.06, 17:35 Leniowi nie chcialo sie isc ze mna do fitness clubu ja jednak poszlam. Teraz nie wiem gdzie jest. No i dobrze! Zabieram sie do roboty! :) Odpowiedz Link Zgłoś