Dodaj do ulubionych

czego sobie życzymy na święta i nadchodzący rok

20.12.06, 15:06
Juz teraz zakladam watek, bo od soboty pewnie bedzie ciezko tu zajrzec.
No to zarzadzam taka akcje:
Piszemy, czego sobie zyczymy, a reszta wysyla dobre fluidy, zeby sie
spelnilo :D
No to zaczynam:
- poza sprawami oczywistymi: zdrowiem, masa pieniedzy, pokojem na swiecie i
szczesciem dla wszystkich ;) chcialabym,
- by moja praca zawodowa nabrala wreszcie rozpedu, zebym miala wiecej zlecen
albo zeby zmienila sie w cos stalego ;)
- by Pewna Bardzo Trudna Dla Mnie Rzecz, ktora ciagnie sie od kilka lat
wreszcie sie zakonczyla
- wreszcie odzyskac spokoj wewnetrzny i byc szczesliwa
To tyle. Teraz Wy :)
Obserwuj wątek
    • azazela Re: czego sobie życzymy na święta i nadchodzący r 20.12.06, 15:11
      zycze sobie:
      -napisania pracy mgr, to dla mnie najwazniejsze w tym roku!!
      -jeszcze troszke schudnac
      -zeby kot mnie sluchal i nie drapal
      -wiecej stabilizacji w zyciu
      -znalezienie stalej pracy z normalna szefowa/szefem
      • doma791 Re: czego sobie życzymy na święta i nadchodzący r 20.12.06, 18:42
        No to i ja się dopisze.Zyczę sobie:
        -by urodziło mi się zdrowe dziecię,i by poród był"letki,łatwy i przyjemny"
        -by Agatka:dużo spała,mało płakała i by nie urosła do 2 metrów hihi
        -by wszyscy mi w rodzinie zdrowi byli
        -zeby mąz wrócił juz na stałe z Warszawy i byśmy byli bardziej niż teraz
        szczęsliwi
        -żebym po porodzie była takim chudzielcem jak większość z was
        -żeby w Polsce się lepiej działo(co jest oczywiście marzeniem i zyczeniem mało
        realnym)
        -żeby kasiorki nie brakowało
        -żebym juz czasem a nuż nie urosła,bo wiecie co- wydaje mi sie ze w ciązy to
        urosłam hehe
    • mama_marunia Re: czego sobie życzymy na święta i nadchodzący r 21.12.06, 12:10
      Ja dla odmiany życzę sobie:
      -by mój synek wyrósł w końcu z tej cholerrnej alergii i żeby to AZS poszło sobie
      w diabły i nie wróciło!
      -żeby eks-żona mojego męża dała nam w końcu spokój i przestała mącić, intrygować
      i zakłócać nasz spookój!
      -żeby moja cała rodzina cieszyła się nie najgorszym zdrowiem!
      -żeby nie było gorzej niż w mijajcym roku jeśli chodzi o kasę!
      -Żeby Syn zaczął w końcu spać!
      -chciałaby, też troszkę schudnąć...!
      • kawa_mielona Re: czego sobie życzymy na święta i nadchodzący r 21.12.06, 13:23
        Ja mało oryginalnie:
        -zdrowia dla Micha, Szymona i wszystkich moich bliskich i dla mnie i dla Was,
        -spokoju, mniej gonitwy za NIEWIADOMOCZYM;)
        -oby dobrze nam się układało w naszych rodzinach,związkach, etc.
        -więcej czasu na to by być wyluzowanym i wreszcie sie nie spieszyć,
        -kupca na samochód (tak przy okazji- może ktróraś z Was chce kupić?),

Ps. Mamo- Marunia - mój Michu też jest alergikiem i też podejrzewano u niego
        AZS ale okazało sie, że to jednak nie AZS tylko wysypki uczuleniowe, które
        ustały po dopasowaniu diety:) Buziaki dla Marunia i dla jego Mamy - bądzcie
        dzielni, napewno co złe minie:)
        • mama_marunia Do: kawa_mielona 21.12.06, 13:40
          Dzieki za słowa otuchy! Wam również życzymy jak najmniej problemów związanych z
          alergią, a najlepiej, żeby sobie pooszła precz i nie wróciła!
          U nas akurat masakra - syn na całym ciele wysypka (oprócz nóg), a na buzi
          zaschnięta skorupa" Brak mi już pomysłów, co dalej...
          • kawa_mielona Re: Do: mama_marunia 21.12.06, 13:53
            Napisałam do Ciebie w wątku pt. "wysokie mamuśki" :)
            Nie będziemy tu o alergiach dyskutować w wątku życzeniowym, chodź do wątku tuż
            za rogiem:)
        • doma791 Re: czego sobie życzymy na święta i nadchodzący r 21.12.06, 14:06
          Super określenie Kawo "pogoń za niewiadomoczym"-ja chyba tez sobie tego życzę.
          No i z tym atopowym zapaleniem to juz plaga wśród dzieci,wiem ile zawsze
          rodzice kupowali wszelkich tych specyfików w aptece.Oby moje maleństwo tego nie
          miało:)
    • ulcia03 Re: czego sobie życzymy na święta i nadchodzący r 21.12.06, 16:02
      A ja życzę nam Drogie Wysokie Kobietki masę szczęścia w Nowym Roku 2007. Żeby
      forum nam "kwitło i owocowało" i żeby udało się zorganizować jakieś spotkanie
      (już nad tym myślę :)))
      A sobie to:
      - żeby Basia była zdrowa i przeszła jej wreszcie ta alergia (w Lubelskim też się
      panoszy :(
      - wreszcie własnego mieszkania - jakimś CUDEM
      - awansu - wreszcie!!!
      - udanego wyjazdu wakacyjnego
      - odprężenia pobasiowego tzn. puby, browarki, ogniska, rowerek, basenik itp. :)
      - spokoju w pracy
      i na razie więcej mi nie przychodzi do głowy...
      A moje noworoczne postanowienie: kupić w końcu firankę do sypialni.

• kajkakajka1 Re: czego sobie życzymy na święta i nadchodzący r 21.12.06, 22:33
        zeby Nowy Rok 2007 byl lepszy od tego, ktory mija... ale to takie trudne nie
        bedzie, wiec mam jak w banku,ze zyczenie sie spelni :))
        • rasgeea Re: czego sobie życzymy na święta i nadchodzący r 22.12.06, 08:02
          ja dołanczam się do wszystkich tych życzeń. Życzę Wam, byście zawsze były
          szczęśliwe, aby święta trwały dla Was cały rok. Abyście zawsze miały
          marzenia:)
          Wesołych Świąt!!!
          • misioczat Re: czego sobie życzymy na święta i nadchodzący r 22.12.06, 11:55
            Rasgulku :* ale tu TRZEBA ;) napisac, czego SOBIE zyczymy, zeby reszta
            wiedziala za co trzymac kciuki :)
            Ale oczywiscie dziekuje(my) za Twoje zyczenia :*
    • miraculum Re: czego sobie życzymy na święta i nadchodzący r 22.12.06, 15:49
      Życzę sobie, żeby moje zrowie w końcu "doszło do ładu" i żeby decyzja, którą
      podjęłam była tą jedyną i słuszną i przyniosła same pozytywne efekty...
      • misioczat Re: czego sobie życzymy na święta i nadchodzący r 23.12.06, 21:39
        No dobrze Moje Kochane
        Milkne na pare dni, wiec teraz zycze Wam, by wszystkie Wasze plany i marzenia
        spelnialy sie jedno po drugim,, byscie byly szczesliwe i usmiechniete, Wasi
        faceci nosili Was na rekach ;) dzieci rosly jak szalone (sic! :D ) zdrowko
        dopisywalo, kaski nie brakowalo.
        Wszystkiego dobrego, buziakow moc :****
        • kawa_mielona Re: czego sobie życzymy na święta i nadchodzący r 23.12.06, 21:43
          I ja też przyłączam się do życzeń złożonych przez Misię. Niechaj wszystkie
          marzenia wypowiedziane w tym wątku a także te niewypowiedziane -skrywane gdzieś
          na dnie serca każdej z nas - spelniają się każdego dnia:)
          Buziaki dla wszystkich, do przeczytania po Świętach.
          Kasia vel Kawa
          • bluelove Re: czego sobie życzymy na święta i nadchodzący r 25.12.06, 16:09
            ja spózniona ale to z nadmiaru wrażeń po przyjezdzie do ojczyzny,
            cieszę się że mamy w Polsce takie piękne tradycje swiąteczne,chyba ni
            gdzie na swiecie święta nie mają tak wyjątkowej atmosfery jak w naszym kraju,
            czego Wam mogę życzyć teraz to chyba dużo odpoczynku,śniegi odrobinku i
            szampańskiej zabawy w Sylwestra :) jak ja się cieszę że jestem tutaj!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka