Dodaj do ulubionych

Co nie podoba sie Wam w mężczyznach

03.04.03, 15:41
Pojawił się wątek co nie podoba sie Wam w kobietach, jednak chyba bardziej
właściwym na tym forum, jest temat co nie podoba się w mężczyznach.

W mężczyznach w ogóle i Waszych mężczyznach w szczególności, o ile
oczywiście, cokolwiek nie podoba się Wam w nich i macie ochotę o tym pisać.
Obserwuj wątek
    • fjufju wąsy (n/t) 03.04.03, 15:43
    • julla Re: Co nie podoba sie Wam w mężczyznach 03.04.03, 15:49
      Brudne buty,
      brak zęba na przedzie (tzw. "przerwa na papierosa"),
      długie, wypielęgnowane paznokcie typu tipsy,
      jak się ryje na chama na skrzyżowaniu,
      jak się wydziera na malutkie dziecko,
      żółte plamy na koszuli pod pachami (fuuuj),
      jak bez przerwy poucza kobietę i wyśmiewa ją publicznie,
      i jeszcze spodnie w paski do koszuli we wzór hawajski, do tego krawat w pepitkę
      i klapki plastikowe.
      • fjufju jullo 03.04.03, 16:00
        bo musze powiedziec ze mnie zafrapowałas; co to znaczy: krawat w pepitkę?
        • julla fjufju 03.04.03, 16:05
          Pepitka to taki drobny wzorek; taki jakby krzyzyk ale nie całkiem. Rozumiesz?
          • fjufju zaraz zaraz, zaraz... jako elegancki mezczyzna 03.04.03, 16:31
            musze powiedziec ze mam własnei taki krawat w tonacji 'grey', wiec uwazam ze
            taki krawat jest fantastyczny... oczywiscie wiązany półwindsorem... jak nie
            wierzysz, to zapytaj kwika... ona wie!
        • Gość: renia Re: jullo IP: *.athens.access.acn.gr 03.04.03, 16:06
          Jullo, zabójczy model opisalas, to z jakiegos kabaretu jest facet? Bo
          normalnie sie usmialam. :)))

PEpitka byla kiedys na topie z tego co pamietam
          • kwik wszystko co chcielibyscie wiedziec o pepitce 03.04.03, 16:13
            no, trzeba sie mocno wysilic, zeby zobaczyc te krzyzyki :))

na odleglosc wyglada jak drobna kratka (dwukolorowa).
            • julla Re: wszystko co chcielibyscie wiedziec o pepitce 03.04.03, 16:30
              ...a boicie sie zapytać!
              Mężczyzna dobrze ubrany to rzadkość. Przegina następuje w obie strony: albo ma
              żelowy brokat we włosach i pomalowane paznokcie u nóg (autentyk, mój kolega-
              nie gej, absolwent ASP) i jest wymuskany, że aż strach mu rękę podać żeby go
              nie pobrudzić, albo wygląda jakby ubierał się tylko po ciemku a zawartość jego
              szafy przeżyła powódź i gradobicie. Jeździłam trochę po świecie, i tak okropnie
              jak polskie chłopy to żadna nacja się nie ubiera. Dlaczego?
              • fjufju jullo odpowiadam: 03.04.03, 16:34
                to długotrwałe oddziaływani emody niemieckiej... tak! pamietam moj pierwszy
                krawat z pepitka... miałem wtedy 14 lat, a pamietam jakby to było wczoraj....
                • Gość: Milek eee, tego, chcialam powiedziec, IP: *.abo.wanadoo.fr 03.04.03, 16:39
                  ze nasze chlopy to inne maja zalety...
                  ktore sie ujawniaja, gdy chlop sie... yyyy...
                  rozbierze....

Co kogo, przepraszam uprzejmie, jakis krawat obchodzi?
                  ALbo kapelusz, nie daj PANIE...???
                  :))
                  • julla Re: eee, tego, chcialam powiedziec, 03.04.03, 16:52
                    Gość portalu: Milek napisał(a):

> ze nasze chlopy to inne maja zalety...
                    > ktore sie ujawniaja, gdy chlop sie... yyyy...
                    > rozbierze....

Masz na myśli "ukryte zalety?":)) To może być dobry temat na osobny wątek...
                • julla Re: jullo odpowiadam: 03.04.03, 16:50
                  fjufju napisał:

tak! pamietam moj pierwszy
                  > krawat z pepitka... miałem wtedy 14 lat, a pamietam jakby to było wczoraj....
                  I pewnie zakładałeś go do koszuli o tematyce romantycznej łąki; jak znam
                  życie...)))
                  • fjufju otóz jullo, musze powiedziec ze nie 03.04.03, 17:00
                    julla napisała:

> fjufju napisał:
                    >
                    > tak! pamietam moj pierwszy
                    > > krawat z pepitka... miałem wtedy 14 lat, a pamietam jakby to było wczoraj.
                    > ...
                    > ****
                    > I pewnie zakładałeś go do koszuli o tematyce romantycznej łąki; jak znam
                    > życie...)))

chciałem ubrac taka koszule, ale pani wychowawczyni od jezyka rosyjskiego
                    powiedziała: jak wy to sobie k***a bukowski wyobrazacie!!!!! na k***a komersie,
                    takie k***a kwiatki??? wiec musiałem przyjsc w baiłej koszuli... ale pod spod
                    załozyłem taka kolorowa, wiec w sumie czułem sie moralnym zwyciezca... zreszta
                    wkrótce rozpadł sie zwiazek radziecki i moja wychowawczyni wkrotce straciła
                    prace...
    • lili_v Re: Co nie podoba sie Wam w mężczyznach 03.04.03, 16:49
      matrek napisał:

> Pojawił się wątek co nie podoba sie Wam w kobietach, jednak chyba bardziej
      > właściwym na tym forum, jest temat co nie podoba się w mężczyznach.
      >
      > W mężczyznach w ogóle i Waszych mężczyznach w szczególności, o ile
      > oczywiście, cokolwiek nie podoba się Wam w nich i macie ochotę o tym pisać.
      >

W moim: chyba lekka nuta narcyzmu? ciągle go trzeba za cos chwalić (bardzo
      męczące) i zaborczość - zarzut, że poświęcam mu za mało czasu. Ale gdybym
      rzuciła wszystko, czym się zajmuję, to pewnie przestałby mnie cenić. Ja sama
      siebie też. Moglibyscie być bardziej konsekwentni, chłopcy.
      • fjufju ja np. jestem konsekwentny... 03.04.03, 16:56
        pamietam dona johnsona... ten człowiek (oczywiscie to taka przenosnia, bo ja
        nie jestem taki naiwny, zeby nie wiedziec ze za jego strojem marunarkami
        dziesiatki stylistów!!!!) nie bedac tego swiadomy zdefiniował moj ideał mody...
        ja dodałem tylko krawat z pepitka...
        • kwik nie do konca 03.04.03, 17:00
          wszak twoja garderoba przypomina skrzyzowanie majamiwajs z dynastia...
          • fjufju o tak kwiku. 03.04.03, 17:02
            mam nawet idealna kopie sukni wieczorowej aleksis z odcinka nr 69 wykonana na
            podstawie filmowych fotosów, przez pania krawcowa w skali 1:1... w chwilach
            słabosci zakładam ja na siebie i rozciagam...
            • kwik no nie 03.04.03, 17:10
              i ukrywales to przed siostra? rozumiem, ze pozyczysz na jeden wieczor...tylko
              jeden. jak nie to powiem mamie, co wczoraj zrobiles.
        • lili_v Re: ja np. jestem konsekwentny... 03.04.03, 17:05
          fjufju napisał:

> pamietam dona johnsona... ten człowiek (oczywiscie to taka przenosnia, bo ja
          > nie jestem taki naiwny, zeby nie wiedziec ze za jego strojem marunarkami
          > dziesiatki stylistów!!!!) nie bedac tego swiadomy zdefiniował moj ideał
          mody...
          >
          > ja dodałem tylko krawat z pepitka...

Musisz mu koniecznie uświadomić jedno i drugie, może zatrudni cię jako stylistę?
    • matrek Re: Co nie podoba sie Wam w mężczyznach 03.04.03, 17:14
      Co prawda nie mam i nie zamierzam mieć "swojego mężczyzny", ale nie podoba mi
      się swoisty prymitywizm facetów, który wyłazi z nich przy różnych okazjach. Co
      do zasady, kobiety są jednak inteligentniejsze od mężczyzn.
      • julla Re: Co nie podoba sie Wam w mężczyznach 03.04.03, 17:29
        Nie wiem, czy 'prymitywizm' to cecha męska, chyba ogólnoludzka. Poznałam kilka
        prymitywnych kobiet i kilku bardzo wrażliwych mężczyzn, i raczej nie
        przeprowadzałabym takich "płciowych" podziałów.
        Męska wrażliwość jest inna, trzeba się do niej "dokopać". Kobieca wrażliwość
        jest bardziej na "wierzchu", kobiety mają chyba większą zdolność do
        uzewnętrzniania swojej osobowości. Dramaturgię mają wpisaną w płeć:)
        • matrek Re: Co nie podoba sie Wam w mężczyznach 03.04.03, 17:51
          Ja myślę raczej o inteligencji, czy inteligencji emocjonalnej bardziej, niż o
          wrażliwości.
          • julla Re: Co nie podoba sie Wam w mężczyznach 03.04.03, 18:13
            matrek napisał:

> Ja myślę raczej o inteligencji, czy inteligencji emocjonalnej bardziej, niż o
            > wrażliwości.
            A czy inteligencja emocjonalna, to nie jest po prostu wrażliwość: na drugiego
            człowieka, na daną sytuację? Wydaje mi się, że tak. Wrażliwośc jest dla mnie
            przeciwwagą dla prymitywizmu, tak to czuję. A dla inteligencji przeciwwagą jest
            bezmyślność.
            • matrek Re: Co nie podoba sie Wam w mężczyznach 04.04.03, 13:42
              pewno istnieje precyzyjna definicja inteligencji emocjonalnej, ale dla mnie to
              po prostu umiejętnosc zachowania z klasa w okreslonej sytuacji bardziej, niż
              sprawa wrazliwosci , czy empatii
      • Gość: sagan Re: Co nie podoba sie Wam w mężczyznach IP: *.desy.de 03.04.03, 18:00
        matrek napisał:

> Co do zasady, kobiety są jednak inteligentniejsze od
        > mężczyzn.

zapraszam na forum feminizm...
        ... tamtejsi panowie antyfeminisci chetnie Cie
        ukrzyzuja... ;)
        • rose2 Re: Co nie podoba sie Wam w mężczyznach 03.04.03, 18:04
          Moze ktos juz to wymienil, ale ja mam straszna alergie na facetow w mokasynach
          brr najgorsze sa te z fredzelkami, no i oczywiscie krzaczaste wasiska ble,
          jesli chodzi o zachowanie to nie lubie, gdy bez konca gapia sie w TV lub bez
          sensu przeskakuja po kanalach z predkoscia swiatla...
          • Gość: vista1 Re: Co nie podoba sie Wam w mężczyznach IP: *.uhn.on.ca 03.04.03, 20:55
            rose2 napisała:

> Moze ktos juz to wymienil, ale ja mam straszna alergie na facetow w
            mokasynach
            > brr najgorsze sa te z fredzelkami,

i do tego w bialych skarpetkach, takich grubych, jakie sie ubiera do adidasow,
            szczyt wszystkiego.

• Gość: nilsson Nie mogę..... IP: 213.231.15.* 04.04.03, 13:54
            Jasna cholera, gdzie ty chodzisz, że takich widujesz. Ja sądzę że teraz to
            byłby szczyt undergroundu tak sie ubrać. Teraz to juz nawet szanujacy sie
            łomżynianie nie ubieraja sie w ten sposób, no chyba ze na obczyźnie.Moim
            zdaniem to nie masz sie do czego przyczepic to wynalazłas te dyżurne mokasyny z
            frendzlami. Skad ktos miałby mieć je na nogach skoro w sklepach juz od dawna
            tego nie ma. Ciekawe w czym ty na codzień wystepujesz??? Aha, jesli tylko to
            lub przede wszystkim to nie podoba ci sie w facetach to na prawde płyciuńkie
            kryterium.
          • capa_negra Re: Co nie podoba sie Wam w mężczyznach 04.04.03, 13:59

Do mokasynów dodałabym kowbojki.
            Ostatnia niedziela ide patrze i co widze ???
            Zielony garnitur,
            czerwony szlik,
            czarny płaszczyk
            i
            wystające biało- zółto-przydeptane kowbojki
            opis sumiastego wąsa pomine

Jesli chodzi o moje "osobiste" szczęście to cóż - jakby nie ten wieczy syf jaki
            ma w samochodzie to by było cacy
            • Gość: muniek Re: Co nie podoba sie Wam w mężczyznach IP: *.com.pl 07.04.03, 12:17
              capa_negra napisała:

>
              > Jesli chodzi o moje "osobiste" szczęście to cóż - jakby nie ten wieczy syf
              jaki
              >
              > ma w samochodzie to by było cacy

-piszesz o mnie ?
              Muniek
              • capa_negra Re: pocieszajace 07.04.03, 13:32
                ze nie tylko mój ma syf....
                Czyzbysmy rozmawiali o papierkach na podłodze, pełnj popielniczce,stercie
                ulotek z ostatnich 2 miesiecy, psich kudłach na tylnej kanapie i
                nierozpoznawalnym kolorze lakieru?
                W skrócie "jak po rajdzie Paryz - Dakar"
        • matrek Re: Co nie podoba sie Wam w mężczyznach 03.04.03, 18:18
          Ja również jestem antyfeministą, w tym sensie, że śmieszą mnie feministki.
          • Gość: barbinator Re: Co nie podoba sie Wam w mężczyznach IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.03, 21:19
            matrek napisał:

> Ja również jestem antyfeministą, w tym sensie, że śmieszą mnie feministki.
            >

Więc tym bardziej radziłabym odwiedzic Forum Feminizm, zwłaszcza jeśli lubisz
            mocne wrażenia.
            Antyfeminiści cie ukrzyżują, a feministki będą im podawały gwoździe...
            I wreszcie zapanuje pax populi - i to wszystko dzięki tobie...:))
            Pozdr. B.
      • aguszak Matrek ;) 07.04.03, 16:19
        matrek napisał:

> Co prawda nie mam i nie zamierzam mieć "swojego mężczyzny", ale nie podoba mi
        > się swoisty prymitywizm facetów, który wyłazi z nich przy różnych okazjach.
        Co
        > do zasady, kobiety są jednak inteligentniejsze od mężczyzn.
        >

fju fju fju, że się tak wyrażę...
        Oto mam odpowiedź, jak sobie polepszyć samopoczucie - zaprzyjaźnić się z
        Matrekiem...
        Pozdrowionka :)
    • daffne Re: Co nie podoba sie Wam w mężczyznach 03.04.03, 18:38
      matrek napisał:

> Pojawił się wątek co nie podoba sie Wam w kobietach, jednak chyba bardziej
      > właściwym na tym forum, jest temat co nie podoba się w mężczyznach.
      >
      > W mężczyznach w ogóle i Waszych mężczyznach w szczególności, o ile
      > oczywiście, cokolwiek nie podoba się Wam w nich i macie ochotę o tym pisać.
      >
      ------------------
      W niektorych mezczyznach nie podoba mi sie takie ich stwierdzenie jak "jestem boski wszystkie na mnie leca",
      obgryzione paznokcie albo brud pod paznokciami , chamstwo czy egoizm, i takie tam :-)
      A w moim mezczyznie nie podoba mi sie jedynie to , ze
      czasem na moje jedno zdanie odpowiada dziesiecioma zdaniami gdzie w zupelnosci wystarczyloby jedno :)
      Pozdrowionka.
      • julla Re: Co nie podoba sie Wam w mężczyznach 03.04.03, 21:02
        Jeszcze mi się przypomniało:
        z przodu łysina, z tyłu kucyk!
      • Gość: vista1 Re: Co nie podoba sie Wam w mężczyznach IP: *.uhn.on.ca 03.04.03, 21:03
        daffne napisała:

> > A w moim mezczyznie nie podoba mi sie jedynie to , ze
        > czasem na moje jedno zdanie odpowiada dziesiecioma zdaniami gdzie w
        zupelnosci
        > wystarczyloby jedno :)
        > Pozdrowionka.

A to ciekawe, u mnie jest jakby odwrotnie. Nie podoba mi sie, ze na moje jedno
        zdanie, czy stwierdzenie, zaczyna mi zadawac mi dziesiatki szczegolowych pytan,
        do tego stopnia, ze starajac sie dac na nie odpowiedz, zapominam co to ja
        wlasciwie na poczatku chcialam powiedziec. Czuje wtedy, ze cala istota mojego
        zdania, stwierdzenia czy opinii traci z czasem znaczenie. No i zaczynamy sie
        klocic.
        • daffne Re: Co nie podoba sie Wam w mężczyznach 03.04.03, 21:05
          Gość portalu: vista1 napisał(a):

> daffne napisała:
          >
          > > > A w moim mezczyznie nie podoba mi sie jedynie to , ze
          > > czasem na moje jedno zdanie odpowiada dziesiecioma zdaniami gdzie w
          > zupelnosci
          > > wystarczyloby jedno :)
          > > Pozdrowionka.
          >
          > A to ciekawe, u mnie jest jakby odwrotnie. Nie podoba mi sie, ze na moje jedno
          >
          > zdanie, czy stwierdzenie, zaczyna mi zadawac mi dziesiatki szczegolowych pytan,
          >
          > do tego stopnia, ze starajac sie dac na nie odpowiedz, zapominam co to ja
          > wlasciwie na poczatku chcialam powiedziec. Czuje wtedy, ze cala istota mojego
          > zdania, stwierdzenia czy opinii traci z czasem znaczenie. No i zaczynamy sie
          > klocic.
          ---------
          Skads to znam.
    • Gość: miregal Re: Co nie podoba sie Wam w mężczyznach IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.03, 13:38
      Nie cierpie facetow ktorzy ZAWSZE musza miec racje i tym gorszy szlag ich
      trafia, im lepszymi kontrargumentami ktos zbija ich argumenty. Tych ktorzy
      ZAWSZE WSZYSTKO NAJLEPIEJ wiedza tez nie cierpie. Aha, i jeszcze faceci ktorzy
      nie maja poczucia humoru, a usiluja byc zabawni, sa zalosni.
      • Gość: nilsson Re: Co nie podoba sie Wam w mężczyznach IP: 213.231.15.* 04.04.03, 14:05
        Ja dodam chociaż jestem facet, że meczą mnie kolesie których wszystkie żarty sa
        aluzyjne i dotyczą seksu. A jeżeli chodzi o tych co ciagle musza mieć rację to
        wyroluj kiedys takiego w ten sposób żeby udowodnić mu, że upiera sie przy swoim
        dla zasady: ty mówisz białe, a on wtedy A SKĄD CZARNE, a potem ty a " a tak
        faktycznie czarne" a on na to: "NIE NIE ALE W ZASADZIE TO NAWET ZIELONE". To
        był np wyciąg z mojego ojca. jak mu udowodnisz że bzdury plecie to dopiero
        będzie sie wściekać.
        • Gość: an Re: Co nie podoba sie Wam w mężczyznach IP: *.acn.waw.pl 06.04.03, 19:11
        • Gość: anE Re: Co nie podoba sie Wam w mężczyznach IP: *.acn.waw.pl 06.04.03, 19:13
          na ciagle aluzje do sexu w wypowiedziach - moja kolezanka kiedys naszego kolege
          z pracy podsumowala: 'kto duzo gada, ten malo wklada'
          • Gość: anE Re: Co nie podoba sie Wam w mężczyznach IP: *.acn.waw.pl 06.04.03, 19:21
            przepraszam za ten spam, ale to bylo: 'kto malo wklada, ten duzo gada', o
            tak! :-)
        • Gość: anE Re: Co nie podoba sie Wam w mężczyznach IP: *.acn.waw.pl 06.04.03, 19:17
          mi sie nie podoba (wynik wychowania), ze faceci:
          maja problemy z wypowiadaniem swoich uczuc
          uwazaja wykonywanie prac domowych jako cos uwlaczajacego ich godnosci
          niechlujstwo, brak gustu (choc to subiektywne, wiec trudne do oceny),
          niedopasowanie ubrania pod wzgledem stylu, kolorystyki i wzorow
          na drugim biegunie: przesadne dbanie o wyglad i narcystyczne spojrzenie w lustro
          czesto brak odpowiedzialnosci
          wasy luub wasy i broda
          tupecik (ale z takim pokoleniem sie nie zadaje)

..
          ale jest wiele in. cech, ktore mi sie podobaja.. wiec jest git

pozdr.
    • Gość: Andrzej Re: Co nie podoba sie Wam w mężczyznach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.03, 10:46
      Na codzien chodze w garniturze, ale kowboiki mam:)) Powaznie, i czasami lubie
      sie w nie ubrac do jeansow i grubej skorzanej kurtki. To nie sa takie typowe
      kowboiki ale czub maja sciety:)) Czekam na bicz krytyki:)
      • rose2 Re: Co nie podoba sie Wam w mężczyznach 07.04.03, 11:14
        Ostatnio tez zauwazylam, ze panuje taka moda jak golf plus kurtka skorzana, nie
        wiem dlaczego ale swojemu mezczyznie tak ubrac sie nie pozwole (a reszta niech
        robi co chce).
      • julla Re: Co nie podoba sie Wam w mężczyznach 07.04.03, 11:17
        Gentlemani nie chodzą w kowbojkach, wszystkie kobiety to wiedzą:))
        • Gość: Andrzej Re: Co nie podoba sie Wam w mężczyznach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.03, 14:55
          A co to za dziwny sposob poznawania gentlemana po kowbojkach, co?:)) Gentleman
          nie chodzi w skarpetkach do sandałow, to sam wiedzialem. No chyba ze w zimie,
          wtedy mozna, choc lepiej nalozyc po prostu zimowe sandaly z ocieplanymi
          paskami. Kurcze mowilem ze moje kowbojki sa takie inne, nie wyszywane i nie
          takie dlugie:))
          • julla Re: Co nie podoba sie Wam w mężczyznach 07.04.03, 15:05
            Myślę, że w zimowych, ocieplanych sandałach bardziej przypadłbyś do gustu na
            przykład mnie, niż w tych kusych kowbojkach:))
    • pajdeczka Ptaszek mnie się najbardziej nie podoba. 07.04.03, 11:23
      Mało estetyczny jest.
      • julla Re: Ptaszek mnie się najbardziej nie podoba. 07.04.03, 11:35
        Pajda, jest wątek nt. filmu "Makrokosmos", możesz się wypowiedzieć!:))
    • niedzwiedziczka Głupia męska duma, która 07.04.03, 11:38
      nie pozwala im robić wielu rzeczy, przez nas kobiety
      uważane za normalne.
      • matrek Re: Głupia męska duma, która 07.04.03, 14:46
        Wiesz co, to chyba temat na osobny wątek, bo mam niejasne wrażenie, że to nie
        tylko meska cecha ;)
      • julla Re: Głupia męska duma 07.04.03, 14:53
        Mąż mojej koleżanki zapowiedział jej, że może w domu robić wszystko, tylko
        okien nie będzie mył, bo go będzie widać i koledzy będą się z niego śmiali.
        Jak koledzy do niego przyjdą, to on wtedy porzuca wszystkie zajęcia i udaje,
        że nic nie robił - imponuje im w ten sposób.
        No ale jak koledzy nie patrzą to i upierze, i ugotuje, i dziecko przewinie...

• aguszak Re: Co nie podoba sie Wam w mężczyznach 07.04.03, 16:10
      Suche, bezemocjonalne traktowanie niektórych ważnych dla nas tematów...
      Oczywiście można powiedzieć, że kobiety są takie egzaltowane i nadwrażliwe, że
      facet zwariowałby, gdyby się wszystkim przejmował, ale... pomyślcie o tym
      panowie czsem, co jest ważne dla Waszych kobiet :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka