designk 09.01.07, 13:27 Kobietki chce zakupic sobie perfumik,ostatnio mialam dkny,jaki byscie mi polecily,slyszalam ze angle jest sexy.Prosze o propozycje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mcbeal28 Re: Jaki perfumik? 09.01.07, 13:28 perfumik czy w. toaletową? Sunflowers;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
extreme_honey Re: Jakie perfumy? 09.01.07, 13:31 Osobiście uwielbiam Ultraviolet, Intense, 212, Lacoste (żółtą), ale te zapachy są dość dalekie od DKNY. Proponuje Envy Me, dla mnie Angel jest zbyt słodki. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wiedzaca czy dkny jest jakaś podróbka 09.01.07, 16:13 bo wiecie dla mnie to trosze duzo pieniązków , czy wiecie czy jest jakis odnosnik do tego perfumu i czy podobnie pachnie dajcie znac jak wiecie :) bede bardzo wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś
mcbeal28 Re: czy dkny jest jakaś podróbka 09.01.07, 20:41 kupuj w rossmanie, tam sa tańsze w. toaletowe Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: Jaki perfumik? 09.01.07, 16:36 "Intense" Hugo Bossa albo "Deep Red" tegoż samego pana. Cudowne :) Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Jaki perfumik? 09.01.07, 17:35 w zadnym sklepie nie kupisz takiego czegos jak perfumik.... ["tego perfumu"??? spadlam z fotela...] mozesz najwyzej kupic perfumy.... poza tym, prosisz o propozycje i co? kupisz to, co ci kilka osob poleci, niezaleznie od tego, jak to pachnie?? idz do perfumerii i powachaj, gwarantuje, ze tak jest prosciej albo przynajmniej powiedz co lubisz: slodkie, kwiatowe, orientalne.... Pauli -- "Miotłę z wystrzelonym airbagiem. Niewielkiprzebieg. Na chodzie. Sprzedam." Odpowiedz Link Zgłoś
bohema77 Re: Jaki perfumik? 09.01.07, 18:14 Dokładnie! Już dawno pogodziłam się z tym, że część Polaków nie zna żadnego jezyka obcego, ale wciąż mnie drażnią istoty, które przez kilkanaście/ kilkadziesiąt lat swojego życia nie zdołały opanować nawet języka ojczystego. Czytać, zapamiętać, w razie potrzeby- zapisać: PERFUMY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Jaki perfumik? 09.01.07, 18:52 Jean Paul Gaultier "Clasique" tylko woda perfumowana..zadnych toaletowych Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza nie "odnośnik" tylko "odpowiednik" 09.01.07, 19:32 jeśli autorka ma na myśli podróbę Odpowiedz Link Zgłoś
dzulit Re: nie "odnośnik" tylko "odpowiednik" 09.01.07, 20:58 Ja uwielbiam Pumę Jamaicę według mnie jest świetna.... Odpowiedz Link Zgłoś